• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Çok teşekkür ederim duaların için. Bugün kahve çok koyyu bi kahve akıntım oldu. Dün ağrım vardı kasıklarımda ve belimde ama şimdi yok. Notmalde adet dönemimde ilk akıntım normal kann renginde olur son günlerde kahve tonları olurdu. Bu sefer ilk günden kahverengi aktı. Sebebi nedir acaba?
Belkü üşütmüşsündür.. yani inşallah ondandır.. normalde kahrenegi akıntı gebelik işaretidir..

orası öyle tabi de .. ne bileyim yaşı küçük cahillik etmiş dedim.. ya valla güvenemiyoruz da kimseye bu nasıl iştir :KK42:
Cahillik değil ki arkadaşım. neden cahillik olsun ? yapmasını biliyorlar ama sonuçlarına katlanamıyorlar. sonra bizler aman küçük diye üzülüyoruz. niye üzüyorsun kendini boşver.
bir şey yaparken en kötüsünü düşünmek gerek. ben konunun fake oldugunu düşünüyorum, aksi de olsa hiç üzülmem. sevgilisi çözüm yolu bulsun, boşver

Bekar değilsiniz artık malesef 19 yaşında bir kadınsınız
Umarım değilsinizdir hamile

Çok teşekkür ederim duaların için. Bugün kahve çok koyyu bi kahve akıntım oldu. Dün ağrım vardı kasıklarımda ve belimde ama şimdi yok. Notmalde adet dönemimde ilk akıntım normal kann renginde olur son günlerde kahve tonları olurdu. Bu sefer ilk günden kahverengi aktı. Sebebi nedir acaba?
Canim o kahve akıntı 2gun önce bana oldu ve dünde regl oldum ama ben gebelik istiyordum sen regl olmak istiyorsun.İnternettekileri okuma gebelik tek bir ilişki ilede olabiliyor aylarca yıllarca deneyip gebe kalamayanlarda oluyor.O yüzden çok okuyup araştırıp kendini bunalia sokma.Olmussada annene söyle hemen kürtaj yapsınlar böyle birşey oldu diye evlenmek zorunda değilsin o adamla.Daha genceciksin.Evet bir hata yapmışsın ama iş işten geçti artık çözüm uretmen lazım.Umarim hamile değilsindir.

Canim o kahve akıntı 2gun önce bana oldu ve dünde regl oldum ama ben gebelik istiyordum sen regl olmak istiyorsun.İnternettekileri okuma gebelik tek bir ilişki ilede olabiliyor aylarca yıllarca deneyip gebe kalamayanlarda oluyor.O yüzden çok okuyup araştırıp kendini bunalia sokma.Olmussada annene söyle hemen kürtaj yapsınlar böyle birşey oldu diye evlenmek zorunda değilsin o adamla.Daha genceciksin.Evet bir hata yapmışsın ama iş işten geçti artık çözüm uretmen lazım.Umarim hamile değilsindir.
Umarım değilimdir ya. Çok korkuyorum

Kendinize gelin. Fake make deilim. Herhalde siz fakesiniz. Sadece yardımcı olabilecekler yazsın lütfen. Boş muhabbet yapanlar uzak dursn. Benm derdim bana yeter. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim
Valla benim pek fakee hesaba benzer bir yanım yok ama neye madem peki :KK51:

fake olabilir cidden köyde yaşayan bir aile söz konusu kız gayet rahat nasıl oluyor anlamadım
Köyde yaşamıyoruz. Lütfen baştan düzgün bir şekilde okuyun. Kırıcı oluyorsunuz artık. Bi sebepten dolayı kısa süreliğine köye geldik. Ordu da yaşıyorum

Umarım değilimdir ya. Çok korkuyorum
Yanliz sen böyle bekledikçe eğer gebeysen gebeliğimde ilerleyecek gün geçtikçe adetin ne kadar gecikti ta bilmiyorum ama 1hafta 10günü bulursa hemen harekete geçmen gerek...

Back