- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
Belkü üşütmüşsündür.. yani inşallah ondandır.. normalde kahrenegi akıntı gebelik işaretidir..Çok teşekkür ederim duaların için. Bugün kahve çok koyyu bi kahve akıntım oldu. Dün ağrım vardı kasıklarımda ve belimde ama şimdi yok. Notmalde adet dönemimde ilk akıntım normal kann renginde olur son günlerde kahve tonları olurdu. Bu sefer ilk günden kahverengi aktı. Sebebi nedir acaba?
Buram buram fake kokuyor değil mi ?aklıma birşey geliyor ama...
umarım oyle değildir. çünkü ben ciddi ciddi üzülüyorum su anBuram buram fake kokuyor değil mi ?
Öyle olmasa bile üzülmeyin. Kendi düşen ağlamaz derler..umarım oyle değildir. çünkü ben ciddi ciddi üzülüyorum su an
orası öyle tabi de .. ne bileyim yaşı küçük cahillik etmiş dedim.. ya valla güvenemiyoruz da kimseye bu nasıl iştirÖyle olmasa bile üzülmeyin. Kendi düşen ağlamaz derler..
kendi hallerine bırakın
Cahillik değil ki arkadaşım. neden cahillik olsun ? yapmasını biliyorlar ama sonuçlarına katlanamıyorlar. sonra bizler aman küçük diye üzülüyoruz. niye üzüyorsun kendini boşver.orası öyle tabi de .. ne bileyim yaşı küçük cahillik etmiş dedim.. ya valla güvenemiyoruz da kimseye bu nasıl iştir
evet yerlesme kanaması olmasın
gebe olduğu mu..
fake olabilir cidden köyde yaşayan bir aile söz konusu kız gayet rahat nasıl oluyor anlamadımBuram buram fake kokuyor değil mi ?
Canim o kahve akıntı 2gun önce bana oldu ve dünde regl oldum ama ben gebelik istiyordum sen regl olmak istiyorsun.İnternettekileri okuma gebelik tek bir ilişki ilede olabiliyor aylarca yıllarca deneyip gebe kalamayanlarda oluyor.O yüzden çok okuyup araştırıp kendini bunalia sokma.Olmussada annene söyle hemen kürtaj yapsınlar böyle birşey oldu diye evlenmek zorunda değilsin o adamla.Daha genceciksin.Evet bir hata yapmışsın ama iş işten geçti artık çözüm uretmen lazım.Umarim hamile değilsindir.Çok teşekkür ederim duaların için. Bugün kahve çok koyyu bi kahve akıntım oldu. Dün ağrım vardı kasıklarımda ve belimde ama şimdi yok. Notmalde adet dönemimde ilk akıntım normal kann renginde olur son günlerde kahve tonları olurdu. Bu sefer ilk günden kahverengi aktı. Sebebi nedir acaba?
Kendinize gelin. Fake make deilim. Herhalde siz fakesiniz. Sadece yardımcı olabilecekler yazsın lütfen. Boş muhabbet yapanlar uzak dursn. Benm derdim bana yeter. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilimBuram buram fake kokuyor değil mi ?
Umarım değilimdir ya. Çok korkuyorumCanim o kahve akıntı 2gun önce bana oldu ve dünde regl oldum ama ben gebelik istiyordum sen regl olmak istiyorsun.İnternettekileri okuma gebelik tek bir ilişki ilede olabiliyor aylarca yıllarca deneyip gebe kalamayanlarda oluyor.O yüzden çok okuyup araştırıp kendini bunalia sokma.Olmussada annene söyle hemen kürtaj yapsınlar böyle birşey oldu diye evlenmek zorunda değilsin o adamla.Daha genceciksin.Evet bir hata yapmışsın ama iş işten geçti artık çözüm uretmen lazım.Umarim hamile değilsindir.
Valla benim pek fakee hesaba benzer bir yanım yok ama neye madem pekiKendinize gelin. Fake make deilim. Herhalde siz fakesiniz. Sadece yardımcı olabilecekler yazsın lütfen. Boş muhabbet yapanlar uzak dursn. Benm derdim bana yeter. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim
Nasi bi sehirmis bu 1 ay gidilemeyen. Ben yerinizde olsam daglari denizleri aşar o gebelik testini alir uygulardim. Hakkinizda hayirlisi olsun
Köyde yaşamıyoruz. Lütfen baştan düzgün bir şekilde okuyun. Kırıcı oluyorsunuz artık. Bi sebepten dolayı kısa süreliğine köye geldik. Ordu da yaşıyorumfake olabilir cidden köyde yaşayan bir aile söz konusu kız gayet rahat nasıl oluyor anlamadım
Bilmiyorum anlamıyorum. İlk defaevet yerlesme kanaması olmasın
Yemin ederim fake değilim. Yemin ederim yaaaa.umarım oyle değildir. çünkü ben ciddi ciddi üzülüyorum su an
Yanliz sen böyle bekledikçe eğer gebeysen gebeliğimde ilerleyecek gün geçtikçe adetin ne kadar gecikti ta bilmiyorum ama 1hafta 10günü bulursa hemen harekete geçmen gerek...Umarım değilimdir ya. Çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?