Yaşım küçükPardon da hanımefendi ben gençliğimin cahillliğimin arkasına sığınmıyorum. Siz bana böyle derseniz bende oh iyi ki de yapmışım derim. Benim hayatım söz konusu sonuçta. Bazen çok kırıcı olabiliyorsunuz. Pişmanım dedim zaten. Ve alkollüydük. Kendimde olsaydım zaten olmazdı. Gururum benm için hep ön planda olmuştur. Bekaret benim için gurur verici bişey değil. Erkeklerin hangisi bakire? Hangisi daha önce ilişkiye girmemiş? Ama şu an burda bir erkek yazıyor olsaydı. Erkektir sonuçta der geçerdiniz. Onda belli olmuyor o ki derdiniz değil mi? Kusura bakmayın ama ben burda kimsenin acımasına ihtiyacım yok. sadece konuları bilmiyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi ve öğrenmek için yazdım. Bana yardım etmek isteyenlere teşekkürümü ettim saygımda kusur etmedim. Ama henüz yaşımın küçük olması her lafın altında iğneleyici aşağılayıcı laflarınızın altında kalacağım anlamına gelmez. Kadın ve erkek eşittir. Kızınız yaparsa namus olur, oğlunuz yaparsa elinin kiri olur değil mi?Cahil olan ben değilim. Yazdıklarınıza bakın...
Ne haliniz varsa görün o halde!Pardon da hanımefendi ben gençliğimin cahillliğimin arkasına sığınmıyorum. Siz bana böyle derseniz bende oh iyi ki de yapmışım derim. Benim hayatım söz konusu sonuçta. Bazen çok kırıcı olabiliyorsunuz. Pişmanım dedim zaten. Ve alkollüydük. Kendimde olsaydım zaten olmazdı. Gururum benm için hep ön planda olmuştur. Bekaret benim için gurur verici bişey değil. Erkeklerin hangisi bakire? Hangisi daha önce ilişkiye girmemiş? Ama şu an burda bir erkek yazıyor olsaydı. Erkektir sonuçta der geçerdiniz. Onda belli olmuyor o ki derdiniz değil mi? Kusura bakmayın ama ben burda kimsenin acımasına ihtiyacım yok. sadece konuları bilmiyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi ve öğrenmek için yazdım. Bana yardım etmek isteyenlere teşekkürümü ettim saygımda kusur etmedim. Ama henüz yaşımın küçük olması her lafın altında iğneleyici aşağılayıcı laflarınızın altında kalacağım anlamına gelmez. Kadın ve erkek eşittir. Kızınız yaparsa namus olur, oğlunuz yaparsa elinin kiri olur değil mi?Cahil olan ben değilim. Yazdıklarınıza bakın...
Teşekkür ederim...Yaşım küçük
Ne haliniz varsa görün o halde!
O takvime en az 2-3 ay adet olup girdikten sonra düzgün tarih veriyor, yoksa otomatik 28 e ayarlılar maalesef.Adetime 9 gün kala olduğumu nasıl öğrendim onu size söliym. Ben adetlerimi kontrol etmem normalde. Ama en son adet olduğum günün ilk günü arkadaşımın doğum günüydü. Doğum günündeyken olmuştum yani 25 eylüldü. Adet günlüğüm diye bir uygulama indirdim. Adetim normalde her ay 8-10 gün sürer. Bunu sadece biliyorum. Tarihlerini bilmiyom normalde. Adet günlüğümden baktm. Bugün olmam gerekiyormuş. Annemde normalde benden 1 hafta önce olur. Annem bana bugün adet olmadn mı hâlâ diye sordu. Dünde sormuştu. Yoksa bilmiyorum yani. Kontrol etmem. Ama bu olaydan sonra artık hep kontrol edecem gün tutacam. Eğer hamile değilsem...
Benim adetlerim 28-29 günde bir oluyor ortalama 4-5gün sürüyor ama ben adetimden 2gun sonra yumurtluyorum hatta o şekil hamile kaldım( ve kürtajla bitti sonu ne yazikki ama)DOGACAK COCUKsa oluyor valla, hersey olabilir.
Ama kadinlarin cogu adetinden 14 gün önce yumurtluyor, bazisinin adeti mesela 20 günde oluyor, o da demek oluyor ki adet dönemindeki iliskiden gebe kalabilir, cunku adetin 6. gunu yumurtlama oluyor, daha tam temizlenmeden,
Yumurtlamadan ortalama 5 gün önceki iliskiye kadar gebe kalma ihtimali var evet,
Ben ogluma yumurtlamadan 4 gun önceki iliskiden gebe kalmistim.
Ama adetiniz düzenli ve 28 günde falanda coktaan yumurtlamaniz gecmistir.
Aman ona dikkat et sağlık ocağına bilgi gidiuor hamile olduğuna dair çünkü ilerde aşı fln yapılması gerekiyor bunun için haber veriyorlar..Özele giderse soktora durumunu anlat bir şekilde ozel kalsın.Devlete sakın gitme.Özel hastanede yaptırsam bile sağlık sicilime geçmez mi?
Evrt canım oluyor bazısında öyle şeyler. Ama önceden yumurtlama oluyor , yani 28 günde adet olan biri genelde 19. Güne kalmadan yumurtlamış oluyor. Ama çoğunluk aynı değil, sen bi kaç ay ovu yapıo baktın mı? Hep mi böyleymiş yoksa o ay mesela hamile kalmasan 21 günde mi adet olacakmışsın?Benim adetlerim 28-29 günde bir oluyor ortalama 4-5gün sürüyor ama ben adetimden 2gun sonra yumurtluyorum hatta o şekil hamile kaldım( ve kürtajla bitti sonu ne yazikki ama)
Normal şartlarda iki adetin ortası diyorlar ama kesinlik yok bence buna en büyük örnek ben olabilirim adetten 2gün sonra yumurtlayip regli 29gunde bir olan.
Canim ben hiç ovulasyon testi yapmadım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.Sadece kendimi çok iyi dinleyen biri olduğum için belirtilerden anlıyordum gebelik planı yaptığımda da 2gun sonraki iliskimle hamile kaldım.Ama.kurtajdan sonra düzenim bozuldu henüz anlayamıyorum ne zaman yumurtluyorum ☹ Bende bir ovulasyon testimi alsam ne.Evrt canım oluyor bazısında öyle şeyler. Ama önceden yumurtlama oluyor , yani 28 günde adet olan biri genelde 19. Güne kalmadan yumurtlamış oluyor. Ama çoğunluk aynı değil, sen bi kaç ay ovu yapıo baktın mı? Hep mi böyleymiş yoksa o ay mesela hamile kalmasan 21 günde mi adet olacakmışsın?
Dönemsel mi sürekli mi?
Yani herkes birbirinin aynısı değil hepimiz farklıyız, ben mesela 35-45 arası adet oluyorum, onlarca kez doktora gittim her test yapıldı. Sen de böylesin diyorlar. Çocuğum da var yani, bi sorun yok . Ama benimki de böyle.
Ama dediğim gibi çoğunluk önceden oluyo, sonraya kalmıyor. Ama gecikme de olabilir o zaman gebelik ihtimali var konu sahibinin.
ben de ovümden 4 gün önceki iliskiyla gebe kalmistim.Canim ben hiç ovulasyon testi yapmadım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.Sadece kendimi çok iyi dinleyen biri olduğum için belirtilerden anlıyordum gebelik planı yaptığımda da 2gun sonraki iliskimle hamile kaldım.Ama.kurtajdan sonra düzenim bozuldu henüz anlayamıyorum ne zaman yumurtluyorum ☹ Bende bir ovulasyon testimi alsam ne.
Bu arada konu sahibinin gebelik ihtimali var her halükarda maalesef..burdaki diğer arkadaşlarada tavsiyem kızın üzerine fazla gitmemeli.Herkesin kendi hayatı hatasini sorgulamak bize düşmez.Birakin ailesi düşünsün kendi düşünsün.19yaşında çokta küçük değil istedigini yaşamakta ve yapmakta özgür.Herkes hata yapabilir.Sizin bu bilinçsizce söyledikleriniz bir genç kızı intihara bile sürükleyebilir!!!
Lütfen birşey konuşurken iki kez düşünün.
Peki o zaman teşekkür ederim.O takvime en az 2-3 ay adet olup girdikten sonra düzgün tarih veriyor, yoksa otomatik 28 e ayarlılar maalesef.
Eğer ki sizinki 4-5 gün sonra olacaktıyse hamile kalmış olma ihtimaliniz yüzde 25, yani olabilecek maksimum ıhtımal maalesef.
Şuan yapılacak bişi yok maalesef. Bi hafta daha gelmezse adet test yapmanız mantıklı duruyor.
Hiç bilmiyorum. İnşallah psikolojiktir.aslında yumurtlama zamanı geçmiş oluyor adetten 9 gün önce
bir de zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar 5 gün geçiyor o anlarda ağrı sızı bişey olmuyor diye biliyorum. psikolojik olmasın?
Bi şekil halledicem artık. Umarım değilimdir ve böyle şeylere gerek kalmazAman ona dikkat et sağlık ocağına bilgi gidiuor hamile olduğuna dair çünkü ilerde aşı fln yapılması gerekiyor bunun için haber veriyorlar..Özele giderse soktora durumunu anlat bir şekilde ozel kalsın.Devlete sakın gitme.
Adet olursam yine de test yapıym mı?Evrt canım oluyor bazısında öyle şeyler. Ama önceden yumurtlama oluyor , yani 28 günde adet olan biri genelde 19. Güne kalmadan yumurtlamış oluyor. Ama çoğunluk aynı değil, sen bi kaç ay ovu yapıo baktın mı? Hep mi böyleymiş yoksa o ay mesela hamile kalmasan 21 günde mi adet olacakmışsın?
Dönemsel mi sürekli mi?
Yani herkes birbirinin aynısı değil hepimiz farklıyız, ben mesela 35-45 arası adet oluyorum, onlarca kez doktora gittim her test yapıldı. Sen de böylesin diyorlar. Çocuğum da var yani, bi sorun yok . Ama benimki de böyle.
Ama dediğim gibi çoğunluk önceden oluyo, sonraya kalmıyor. Ama gecikme de olabilir o zaman gebelik ihtimali var konu sahibinin.
Yok yaaa o çok düşük bi ihtimal. Üzerine görme diyorlar, ve daha hafif oluyoAdet olursam yine de test yapıym mı?
Çok teşekkür ederim destekleriniz için. Rabbim göznlünüze göre versinCanim ben hiç ovulasyon testi yapmadım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.Sadece kendimi çok iyi dinleyen biri olduğum için belirtilerden anlıyordum gebelik planı yaptığımda da 2gun sonraki iliskimle hamile kaldım.Ama.kurtajdan sonra düzenim bozuldu henüz anlayamıyorum ne zaman yumurtluyorum ☹ Bende bir ovulasyon testimi alsam ne.
Bu arada konu sahibinin gebelik ihtimali var her halükarda maalesef..burdaki diğer arkadaşlarada tavsiyem kızın üzerine fazla gitmemeli.Herkesin kendi hayatı hatasini sorgulamak bize düşmez.Birakin ailesi düşünsün kendi düşünsün.19yaşında çokta küçük değil istedigini yaşamakta ve yapmakta özgür.Herkes hata yapabilir.Sizin bu bilinçsizce söyledikleriniz bir genç kızı intihara bile sürükleyebilir!!!
Lütfen birşey konuşurken iki kez düşünün.
Birkaç gün önce kahverengi bi akıntım oldu. Ondan sonra bişey olmadı. Adet olacağımı sandım ama olmadm. Karnım ve belinde çok ağrıyor. Umarım adet olurumYok yaaa o çok düşük bi ihtimal. Üzerine görme diyorlar, ve daha hafif oluyo
Evet canım.onuda düşündüm 2gun sonraki ilişkiden en fazla sperm 5gun yaşasa en fazla 11-12.gun yumurtlamisimdirben de ovümden 4 gün önceki iliskiyla gebe kalmistim.
Esinizin spermi icerde 4 gün yumurtayi beklemis de olabilir. bizde öyle olmus.
hersey olabilir.
Merhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
[/QUOTE
Biran once gebelik testi al ve yap. Olmadi kan ver dicem ama devlet hastanelerinde sisteme geciyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?