Özel hastanede yaptırsam bile sağlık sicilime geçmez mi?Yasin reşit herhangi bir özel hastanede kimse duymadan yaptırabilirsin
Üzüldüm canım, bu hayatta en çok kendine güven bir de Allah’a, bir abla tavsiyesi olsun.Tekrar barışma şansınız yok mu ? İnşallah hamile değilsindir tatlım.19 yaşındayım. Gerçi farketmez ha 18 ha 19. Çok seviyordum onu. Çok güveniyordum. Ama o hepsini bitirdi ablacım. Bana güvenmeyerek başımı belaya soktu. Yoksa hiç düşünmeden evlenirdim onunla
Bence özelde belli olmaz, beta hcg değerine baktırcaksın en kesin sonuç kan testi.Özel hastanede yaptırsam bile sağlık sicilime geçmez mi?
5 ve üzeriay buraya cevap veriliyor bir de ben yazayım. bu beta hcg kaç çıkarsa hamileyim diyebiliriz
5 ve üzeri ise hamilesin diye biliyorum.ay buraya cevap veriliyor bir de ben yazayım. bu beta hcg kaç çıkarsa hamileyim diyebiliriz
Çıkar bence.bat a bir gün var beta hcg yaptırsam çıkar mı
idrar testi yaptınız mı?bat a bir gün var beta hcg yaptırsam çıkar mı
yapmadım henüz, antibiyotik içmeliyim kesin sonuç almak istiyorum varsa içmicemidrar testi yaptınız mı?
Adaetime 9 gün kala yazmissin?Adet düzenimi de bilmiyorum. Geçenlerde araştrdm biraz o kadar. İnşallah düzenlidir de adet olurum. Rahat bi nefes alırım
o zaman yaptırın kan kesin sonuçyapmadım henüz, antibiyotik içmeliyim kesin sonuç almak istiyorum varsa içmicem
teşekkür ederimo zaman yaptırın kan kesin sonuç
Yaparken sonunuzu düşünüp,korkmuyorsunuz da sonradan mı aklınız başınıza geliyor. Genciz,cahiliz diyerek bu bahaneleri arkasına gizlenmeyin. Ya bırakın Allahâşkına bizde genç olduk bırak birlikte olmayı erkeklerle göz göze gelmekten bile çekinirdik,utanırdık. Önce kendi sonra da ailemizin gururunu düşünüp öyle hareket ettik hep. Şimdiki gençliği ne oluyor canım hemen bi samimiyet kurmalar buluşmalar daha da ileri gidip birlikte olmalar falan, olmaz böyle bi kendinize gelin artık kendinizin değerini bilin ve ailenizi de düşünerek hayatınıza devam edin yazık günah onlara da ya..Umarım değilimdir ya. Çok korkuyorum
Geçse bile kim senin sağlık siciline bakicakÖzel hastanede yaptırsam bile sağlık sicilime geçmez mi?
Özel hastanede yaptırsam bile sağlık sicilime geçmez mi?
Bilmiyorum. Bana ulaşmaya ilk günlerde çalıştı ama artık sanki o da istemiyor.Üzüldüm canım, bu hayatta en çok kendine güven bir de Allah’a, bir abla tavsiyesi olsun.Tekrar barışma şansınız yok mu ? İnşallah hamile değilsindir tatlım.
Yapcam o zaman. Önce sorarım olmadı hamilelik testi yaparm bikaç kezBence özelde belli olmaz, beta hcg değerine baktırcaksın en kesin sonuç kan testi.
Pardon da hanımefendi ben gençliğimin cahillliğimin arkasına sığınmıyorum. Siz bana böyle derseniz bende oh iyi ki de yapmışım derim. Benim hayatım söz konusu sonuçta. Bazen çok kırıcı olabiliyorsunuz. Pişmanım dedim zaten. Ve alkollüydük. Kendimde olsaydım zaten olmazdı. Gururum benm için hep ön planda olmuştur. Bekaret benim için gurur verici bişey değil. Erkeklerin hangisi bakire? Hangisi daha önce ilişkiye girmemiş? Ama şu an burda bir erkek yazıyor olsaydı. Erkektir sonuçta der geçerdiniz. Onda belli olmuyor o ki derdiniz değil mi? Kusura bakmayın ama ben burda kimsenin acımasına ihtiyacım yok. sadece konuları bilmiyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi ve öğrenmek için yazdım. Bana yardım etmek isteyenlere teşekkürümü ettim saygımda kusur etmedim. Ama henüz yaşımın küçük olması her lafın altında iğneleyici aşağılayıcı laflarınızın altında kalacağım anlamına gelmez. Kadın ve erkek eşittir. Kızınız yaparsa namus olur, oğlunuz yaparsa elinin kiri olur değil mi?Yaparken sonunuzu düşünüp,korkmuyorsunuz da sonradan mı aklınız başınıza geliyor. Genciz,cahiliz diyerek bu bahaneleri arkasına gizlenmeyin. Ya bırakın Allahâşkına bizde genç olduk bırak birlikte olmayı erkeklerle göz göze gelmekten bile çekinirdik,utanırdık. Önce kendi sonra da ailemizin gururunu düşünüp öyle hareket ettik hep. Şimdiki gençliği ne oluyor canım hemen bi samimiyet kurmalar buluşmalar daha da ileri gidip birlikte olmalar falan, olmaz böyle bi kendinize gelin artık kendinizin değerini bilin ve ailenizi de düşünerek hayatınıza devam edin yazık günah onlara da ya..
Adetime 9 gün kala olduğumu nasıl öğrendim onu size söliym. Ben adetlerimi kontrol etmem normalde. Ama en son adet olduğum günün ilk günü arkadaşımın doğum günüydü. Doğum günündeyken olmuştum yani 25 eylüldü. Adet günlüğüm diye bir uygulama indirdim. Adetim normalde her ay 8-10 gün sürer. Bunu sadece biliyorum. Tarihlerini bilmiyom normalde. Adet günlüğümden baktm. Bugün olmam gerekiyormuş. Annemde normalde benden 1 hafta önce olur. Annem bana bugün adet olmadn mı hâlâ diye sordu. Dünde sormuştu. Yoksa bilmiyorum yani. Kontrol etmem. Ama bu olaydan sonra artık hep kontrol edecem gün tutacam. Eğer hamile değilsem...Adaetime 9 gün kala yazmissin?
Onu nasi biliyorsun onu anlamadim o zaman?
bi de o zaman nerden biliyosun bugünün adet günün oldugunu?
Sen bu sartlar altinda gebe olabilirsin yani.
Ben evlendigimde 19 yasindayim.
oglumu kucagima aldigimda 29 ama.
0 sebeple birsey diyemiyorum.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin size eşinize ve oğlunuza. Allah bağışlasınAdaetime 9 gün kala yazmissin?
Onu nasi biliyorsun onu anlamadim o zaman?
bi de o zaman nerden biliyosun bugünün adet günün oldugunu?
Sen bu sartlar altinda gebe olabilirsin yani.
Ben evlendigimde 19 yasindayim.
oglumu kucagima aldigimda 29 ama.
0 sebeple birsey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?