Dün gece yine kahverengi lekelenmeler vardı. Bende ne olur ne olmaz diye ped takmıştım. Sabah uyandığımda çok kötüydü. Daha önce adetlerimde hiç bu kadar kanamam olmamştı. Çok fazla kanamam var şu an. Ama çok şükür ki adet oldumkonu sahibi son durum nedir?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?
- Konu Sahibi bekesim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamiellik hamileler dikkat etmeli
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 34
Şükür ki bizde seninle rahatladık.Buda sana ders olsun birşey yaparken iki kez düşün artık senin için milad olsun bugün.O çocuklada barışma bir daha tavsiyem..Geçmiş olsun..☺Dün gece yine kahverengi lekelenmeler vardı. Bende ne olur ne olmaz diye ped takmıştım. Sabah uyandığımda çok kötüydü. Daha önce adetlerimde hiç bu kadar kanamam olmamştı. Çok fazla kanamam var şu an. Ama çok şükür ki adet oldum
Yok zaten asla barışmam. Dün beni aradı başka telefondan açtım bana durumun nasl hamile misin diye sordu. Bende suratına kapattım. Bugünde ben onu aradım. Müjdemi isterim hamile değilim dedim. Ağladı niye ağlıyorsun dedim. Beni affetmeyeceksin değil mi? Beni tamamen bıraktın değil mi dedi? Bende evet dedim. Alışırsın dedim. Üzülme dedim. Sonra daha çok ağladı. Sonra telefonu bi anda yüzüme kapattı bende bi daha aramadım ağlamasını istemezdim. Ama eğer bana güvenseydi ona olan sevgime güvenseydi ve o hatayı yapmasaydı şu an hâlâ birlikte olurduk. ÜzüldümŞükür ki bizde seninle rahatladık.Buda sana ders olsun birşey yaparken iki kez düşün artık senin için milad olsun bugün.O çocuklada barışma bir daha tavsiyem..Geçmiş olsun..☺
- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
bak canım lütfen tekrar bi cahililk etme.. yaşın küçük kendini yakma..Yok zaten asla barışmam. Dün beni aradı başka telefondan açtım bana durumun nasl hamile misin diye sordu. Bende suratına kapattım. Bugünde ben onu aradım. Müjdemi isterim hamile değilim dedim. Ağladı niye ağlıyorsun dedim. Beni affetmeyeceksin değil mi? Beni tamamen bıraktın değil mi dedi? Bende evet dedim. Alışırsın dedim. Üzülme dedim. Sonra daha çok ağladı. Sonra telefonu bi anda yüzüme kapattı bende bi daha aramadım ağlamasını istemezdim. Ama eğer bana güvenseydi ona olan sevgime güvenseydi ve o hatayı yapmasaydı şu an hâlâ birlikte olurduk. Üzüldüm
Yok ilişki asla ama asla olmayacak. Bi daha asla. Ama artık onunla barışmayı da düşünmüyorum. Bi daha erkek arkadaş yapmayı bile düşünmüyorum. Şu 12-13 gün ben mahvoldum. Düşünmekten kafayı yiyecektim. Bi daha böyle bir korku yaşayamambak canım lütfen tekrar bi cahililk etme.. yaşın küçük kendini yakma..
- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
Konu sahibisi şükür adet olmuşsun rahatlamissindir bundan sonra daha mantıklı daha dikkatli kararlar alman dileğiyle!!Yok ilişki asla ama asla olmayacak. Bi daha asla. Ama artık onunla barışmayı da düşünmüyorum. Bi daha erkek arkadaş yapmayı bile düşünmüyorum. Şu 12-13 gün ben mahvoldum. Düşünmekten kafayı yiyecektim. Bi daha böyle bir korku yaşayamam
Aynen. Çok rahatladım. Ve bana çok iyi bir ders oldu❤Konu sahibisi şükür adet olmuşsun rahatlamissindir bundan sonra daha mantıklı daha dikkatli kararlar alman dileğiyle!!
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Diyelim ki hamilesin o zaman ne yapacaksın? Adet olmuşsun galiba, dikkat et bundan sonra erkeklere güvenme olur mu hemen. Ilerde karşına doğru kişi çıkar acele etme hiçbirşey içinMerhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
Yok ablacım. Çok şükür hamile değilim. Adette oldum çok şükür. İlişki falan düşünmüyorum. Çok erken bunun için. İnsanın başına bişey gelmeden insan ders almıyormuş. Ben dersimi aldımDiyelim ki hamilesin o zaman ne yapacaksın? Adet olmuşsun galiba, dikkat et bundan sonra erkeklere güvenme olur mu hemen. Ilerde karşına doğru kişi çıkar acele etme hiçbirşey için
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler. (Kesinlikle bebekler melektir her zaman onun için değil senin az daha düşeceğin zor durumu kastediyorum) az daha Allah korumuş başına büyük bir olay gelecekmiş. Tamam konu anlaşıldıysa nasılsa olmuyor diye tekrar etmezsen rahat edersin. Gençliğinin kıymetini bil, seni oyuncak etmelerine izin verme. İyi geceler diliyorumYok ablacım. Çok şükür hamile değilim. Adette oldum çok şükür. İlişki falan düşünmüyorum. Çok erken bunun için. İnsanın başına bişey gelmeden insan ders almıyormuş. Ben dersimi aldım
İyi geceler ablacığım. Çok teşekkür ederim sizlere destek olduğunuz için. Hiç kız kardeşim veya ablam yok evin tek kızıyım. İyi ki de kadınlar kulübüne kaydolmuşum. Bir sürü ablam olduBazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler. (Kesinlikle bebekler melektir her zaman onun için değil senin az daha düşeceğin zor durumu kastediyorum) az daha Allah korumuş başına büyük bir olay gelecekmiş. Tamam konu anlaşıldıysa nasılsa olmuyor diye tekrar etmezsen rahat edersin. Gençliğinin kıymetini bil, seni oyuncak etmelerine izin verme. İyi geceler diliyorum
Ayy aklima dustun kız vallahi bakayim dedim guzel haberini aldimmm. Ohhh rahatladm vallahi senin adina ben endiseliydim inanDün gece yine kahverengi lekelenmeler vardı. Bende ne olur ne olmaz diye ped takmıştım. Sabah uyandığımda çok kötüydü. Daha önce adetlerimde hiç bu kadar kanamam olmamştı. Çok fazla kanamam var şu an. Ama çok şükür ki adet oldum
Allah razı olsn hepinizden❤❤Ayy aklima dustun kız vallahi bakayim dedim guzel haberini aldimmm. Ohhh rahatladm vallahi senin adina ben endiseliydim inan
her daim derdine ortagiz bak bi suru ablan oldu ben dahil. Bizde seni kardes olarak gorduk. Ne zaman kararsiz kalsan akila ihtoyacin olursa yaz elimizden geldigince yardim ederiz sanaAllah razı olsn hepinizden❤❤
Sevgiline soyle
hemen test alsn daha sonra planlama yap
hemen test alsn daha sonra planlama yap
Merhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
❤her daim derdine ortagiz bak bi suru ablan oldu ben dahil. Bizde seni kardes olarak gorduk. Ne zaman kararsiz kalsan akila ihtoyacin olursa yaz elimizden geldigince yardim ederiz sana