Bende internetten baktım bende pek bilmiyorum ama. Afedersiniz orta parmakla yapılıyor. Eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksn. Ama elin boşluğa giderse hamilesin demekmişElle test nasıl oluyor tam olarak
İdrar testi yapmadm. Çünkü şu an yaşadğm bölgede eczane falan yokidrar testi yaptınız mı?
evde yapılan testler yanıltıcıdır en kötü internetten falan al bence ya da kan verİdrar testi yapmadm. Çünkü şu an yaşadğm bölgede eczane falan yokve ben 1 aya kadar şehire gidemeyecem
İlk defa duyuyorum ben yapsamda anlamam herhalde umarım gebe değilsindir.Bende internetten baktım bende pek bilmiyorum ama. Afedersiniz orta parmakla yapılıyor. Eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksn. Ama elin boşluğa giderse hamilesin demekmiş
İşte şu an bazı sıkıntılarımdan dolayı bu pek mümkün değilevde yapılan testler yanıltıcıdır en kötü internetten falan al bence ya da kan ver
İnşallah değilimdirİlk defa duyuyorum ben yapsamda anlamam herhalde umarım gebe değilsindir.
valla senin bileceğin iş çocuk varsa cinsiyetiyle beraber öğrenirsin o zamanİşte şu an bazı sıkıntılarımdan dolayı bu pek mümkün değil
Köydeyim. Bazı sıkıntılardan dolayı gidemiyorumNasi bi sehirmis bu 1 ay gidilemeyen. Ben yerinizde olsam daglari denizleri aşar o gebelik testini alir uygulardim. Hakkinizda hayirlisi olsun
O zaman adetiniz 1 hafta saha gecikirse ogrenirsiniz gerçegi.Köydeyim. Bazı sıkıntılardan dolayı gidemiyorum
Sabredecem galiba.O zaman adetiniz 1 hafta saha gecikirse ogrenirsiniz gerçegi.
Bekar bi anne olmayı istemem. Ve daha çocuk için hazır bir yaşta da değilim. Allah olmayanlara versn. Benm için daha çok erken umarım değilimdir9 gün belli olması için çok erken bir süre. Genelde 14 gün sonra belli olur. Umarım değilsindir. Ben de 2 yıldır uğraşıyorum bebek elime geçmiyor. Bu kadar kolay elde edenlere şaşıyorum
Yaşım 19umarım gebelik yoktur. ve umarım yaşınız küçük değildir..
çünkü bu gebelik varsa napacağınız daha önemli sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?