Hamile miyim yoksa sonunda...Lütfen Dua edin

Canım

Canım stres yapmamaya çalış. Kanaman yoksa hiç sıkıntı yapma. Önemli olan katlanarak artması. İnşallah iyi haberler bekliyoruz
kanamam yok şu anda bugün beklediğim adet günümdü zaten ama şu ana kadar bişey yok. tek değişik yaşadığım şey göğüslerimdeki sızlama.Onun dışında her şey adet olacakmışım gibi aynı sivilceme kadar.

tatlimm topikte 13 lu 20 li 40 LI degerler okudum sen hic stres sikinti yapma bence degerin gayet iyidir insallah cok yuskek olursa zaren cogul gebelik olur ins degerin katlanarak artar ama stres uzubtu yok sevin ya mucizen var artik
evet ben de baktım forum konularına düşükdeğerler genelde adet öncesi tarihlerde verilen kanlarda çıkmış yani internette verilen bir tabloya göre muhtemel adet gününde değer en düşük 17 en yüksek 420 çıkmalıymış.Ama telefondaki bayan öyle bir söylediki sonucumu moralimi o düşürdü. Kurduğu cümleye baksana:
Negatif diyememama 135.3 çıkmış doktorunuzla görüşün o sizi bilgilendirsin.

iki katı olmaz ama artış olur canım.2 günde bir iki katı artış oluyomuş.
ama iyi olmuş randevu aldığın rahatlarsın.şimdi daha çok küçük ultrasonda görünmez sadece kan testine göre yorum yapar doktorun

Aradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın :) değerin bence kötü değil döllenmen yeni de olmuş olabilir önemli olan hergün yükselmesi inşallah yarın doktorda sana mutlu haberi verecektir

ne kadar güzel bir haber bu içimi ferahlattınız çok sağolun

Bosu bosuna evham yapma canim benim afetim 10 gn geciktiginde sonucum 58 fdi bak smdi rabbiminde izniyle 6 aylik olduk benim oglus kipir kipir uyutmuyo beni saglikla kucagina al insallah

ne kadar güzel bir haber bu içimi ferahlattınız çok sağolun

Bosu bosuna evham yapma canim benim afetim 10 gn geciktiginde sonucum 58 di bak smdi rabbiminde izniyle 6 aylik olduk benim oglus kipir kipir uyutmuyo beni saglikla kucagina al insallah

Bugün 10 buçukta randevum vardı sıra 11 buçkta geldi çok bekledim amacım ikinci kez tahlil yaptırmaktı yarın zaten özel de yapçm.doktor sonuçlarıma baktı kan tahlili için giriş yaptır ama kanı cuma ver dedi.ben de ka alma yerine gidip sordum yarın vereem sonuç ne zamn çıkar diye.pazartesi demezmi.... ben de dayanamadım bi yaramazlık yaptım gelmişkn kan vermeden gitmem dedim doktorun haberi olmadan verdim kanı, yarın da özelde yine vercem nasılsa sorun yoksa da esas doktorum o olmayacak cuma gelemedim özelde verdim derim

Şu ana kadar Allaha şükür kanamam olmadı ama çok kasık ağrım var sürekli lavaboya gidip hastamı oldum diye bakınıyorum.belki bugün 4 gibi ikinci tahlilim çıkar ve yükselme varsa azıcık rahatlarım hemşire yarın çıkar dedi ama genelde daha eeken çıkıyor doktor adet gününde bu değer çok kötü değil dedi inşallah öyledir

Tebrik ederim, sıkıntı etme hiç olur mu? Rabbim korusun evladını, herşey tüm gebeliğin boyunca yolunda gider inş.

Canım çoook sevindim ya. Seni tanımıyorum ama gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca. Heyecanını çok iyi anlıyorum. İnşallah çook sağlıklı olacak bebişin. Gayet iyi bence de değerlerin. Tebrik ederim yaaa. Darısı başımıza inşaallaah.

Yeni değerin çıktı mı??

canım ınsallah artış olmuştur bende bugun kan verdım ve kan tahlılını hemsıreden alıp bı zzat kendım labratuvara teslim ettin yok sa ogleden sonrayı beklıcektım bı daha ole bı durum oldumu bence sende kendın gotur 1 saat sonrasında hemen çıkıyor zaten sonuç boşuna oyalıyorlar resmen ınsallah sonuçların ıyı çıkmıştır benım doktorum yıne hıc bı yorum yapmadan haftaya tekrar cagırdı ama sanırım haftaya başka bı doktora gıdıcm
hayırlı haberlerını bekliyorum ınss rabbım nasıp eder

Hayır canım malesef çıkmadı özeldeki yerede uğrqdım dünkü sonuç kağıdımı alayım diye yarın 9 da verin kanı akşam 5 te çıkmış olur dedi sanırım iki test sonucunu da yarın alcam gibi görünüyor.

Peki yeni kan değerin kaç çıktı canım artış var mı? Onun hakkında da mı bişey söylemediler?

sayfaları okuyamadım degerlerını bılmıyorum ama fıkır vermesı acısından soyluyorum

benım adetin ertesi gunu 163 idi 2 gun sonra 357 2 gun sonra 1034

sayfaları okuyamadım degerlerını bılmıyorum ama fıkır vermesı acısından soyluyorum

benım adetin ertesi gunu 163 idi 2 gun sonra 357
herkeste farklı farklı artış gosterıyor bu horman sanırım senın 4 günde 100o cıkmıs benım 2 günde cıktı kımısı adet gününde 1000 ustu değerle ogrenmıs gebelıgı cok fazla degısık sonuçlar var buda ınsanı tedırgın edıyor sanırım :)

benım adetin ertesi gunu 163 idi 2 gun sonra 357 2 gun sonra 1034
aradım canım 135.3 dedi kadın bugün adet günüm değer düşük mü normal mi bilmiyorum daha mı yüksek çıkmalıydı acaba

degerın gayet normal, benım 9 mart adet gunumdu evde test yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı. pazar gunuydu. p tesı doktora gıttım 163 cıktı. ıkı gun sonra tekrar kan ver dedı, 357, ıkı gun sonra bıda 1034 cıktı

sonra sekreterıne nasıl muayene yapıldıgfını sordm, ben alttan bakılmasından korkuyrdum, tmm ona gore ben doktora sorarım dedı. doktor da bana ıkı haftasonra gel dedı.

ıkı hafta sonra yanı adet gununden ıkı hafta sonra kese karından gorunebılır hale gelıyor, doktor alttan bakarsak daha saglıklı sonuc alırız dedı ıstemedım. karnımdan baktı. kese olusmus dedı. embrıyo gorunmuyor dedı. zaten cok kucuk oldugu ıcın karından gorunmeyebılıyor. ıkı hafta sonra gel dedı. embrıyoyu gorduk. boylelık 6 haftada kese, 8 haftada embrıyo gorduk, kalp atısınıda o zaman duymustuk sanırım hatırlayamadım acıkcası,

6 haftalıkken mıde bulantılarım basladı. berbat bı donemdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…