- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
- Konu Sahibi November 22
allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın canımAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın canımAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın canımaradım canım 135.3 dedi kadın bugün adet günüm değer düşük mü normal mi bilmiyorum daha mı yüksek çıkmalıydı acaba
Canim hadi gözün aydin bende adet günümde 1 gün sonra yaptirdim345.52 cikti doktorun düşük cikmis dedi ama önemli olan katlanarak artmasiymis yarin tekrar gidicem inş artmis olur o yüzden 2-3 gün sonra tekrar yaptir gebe olmayan insanda 1-5 arasında cikiyormus değer bu arada tebrik ederim ins saglikla kucagina alirsin miniginiAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
Ya öyle arada kaldım ki bilemedim. daha mı yüksek çıkmalıydı acaba bu da kimyasal gebelik olup düşecek diye strese girdim öyle arada bir değer ki... Senin 1 gün sonra 345 çıktı ve doktorun düşük dediyse benim adet günümde 135 olması senin durumundan daha sıkıntılı sanırım. Cuma bir daha yaptırayım madem kesinleştirmek için. Hafta sonu tüm aile biraraya geleceğiz toplanacağız önceden planlamıştık. Kimseye bir ley söylemeden cumaya kadar sabretmem lazım. Aileme eşime söylersem ve yine kimyasal gebelik olursa kaldıramam o kadar kişiye laf anlatamam...Ve bir de iyi olduğuma onları ikna etmek daha zor süreç... Arkadaşlarımın hcg değeri adetten 1 gün sonra 500lerde çıkmıştı sanırım benimkisi çok düşükCanim hadi gözün aydin bende adet günümde 1 gün sonra yaptirdim345.52 cikti doktorun düşük cikmis dedi ama önemli olan katlanarak artmasiymis yarin tekrar gidicem inş artmis olur o yüzden 2-3 gün sonra tekrar yaptir gebe olmayan insanda 1-5 arasında cikiyormus değer bu arada tebrik ederim ins saglikla kucagina alirsin minigini
Umutsuzluğa kapilma canim şuan stres en kotu şey senin için dua et bende dua ediyorum önemli olan katlanarak artmasiymis bence bunu tkip etmelisin gebelik çok yeni olduğu için değer belki oyuzden düşüktür bence yarin doktora git en iyisini en dogrusunu o söyler vevmoralini bozma allahin izniyle meleklerimize kavusacagizYa öyle arada kaldım ki bilemedim. daha mı yüksek çıkmalıydı acaba bu da kimyasal gebelik olup düşecek diye strese girdim öyle arada bir değer ki... Senin 1 gün sonra 345 çıktı ve doktorun düşük dediyse benim adet günümde 135 olması senin durumundan daha sıkıntılı sanırım. Cuma bir daha yaptırayım madem kesinleştirmek için. Hafta sonu tüm aile biraraya geleceğiz toplanacağız önceden planlamıştık. Kimseye bir ley söylemeden cumaya kadar sabretmem lazım. Aileme eşime söylersem ve yine kimyasal gebelik olursa kaldıramam o kadar kişiye laf anlatamam...Ve bir de iyi olduğuma onları ikna etmek daha zor süreç... Arkadaşlarımın hcg değeri adetten 1 gün sonra 500lerde çıkmıştı sanırım benimkisi çok düşük
değerin yumurtanın döllenmesine göre değişir cnm.Ya öyle arada kaldım ki bilemedim. daha mı yüksek çıkmalıydı acaba bu da kimyasal gebelik olup düşecek diye strese girdim öyle arada bir değer ki... Senin 1 gün sonra 345 çıktı ve doktorun düşük dediyse benim adet günümde 135 olması senin durumundan daha sıkıntılı sanırım. Cuma bir daha yaptırayım madem kesinleştirmek için. Hafta sonu tüm aile biraraya geleceğiz toplanacağız önceden planlamıştık. Kimseye bir ley söylemeden cumaya kadar sabretmem lazım. Aileme eşime söylersem ve yine kimyasal gebelik olursa kaldıramam o kadar kişiye laf anlatamam...Ve bir de iyi olduğuma onları ikna etmek daha zor süreç... Arkadaşlarımın hcg değeri adetten 1 gün sonra 500lerde çıkmıştı sanırım benimkisi çok düşük
bana kalırsa normal değerler.bende adetim geçtikten iki gün sonra yapmıştm üçyüzlerde çıkmışştı tatlım..Aradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
bana kalırsa normal değerler.bende adetim geçtikten iki gün sonra yapmıştm üçyüzlerde çıkmışştı tatlım..Aradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
Canım stres yapmamaya çalış. Kanaman yoksa hiç sıkıntı yapma. Önemli olan katlanarak artması. İnşallah iyi haberler bekliyoruzAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
Aradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
tatlimm topikte 13 lu 20 li 40 LI degerler okudum sen hic stres sikinti yapma bence degerin gayet iyidir insallah cok yuskek olursa zaren cogul gebelik olur ins degerin katlanarak artar ama stres uzubtu yok sevin ya mucizen var artikAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
tatlimm topikte 13 lu 20 li 40 LI degerler okudum sen hic stres sikinti yapma bence degerin gayet iyidir insallah cok yuskek olursa zaren cogul gebelik olur ins degerin katlanarak artar ama stres uzubtu yok sevin ya mucizen var artikAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
tatlım evhamlanma dur bakalım..ben adetimden üç gün sonra yaptırmıştm üç yüzlerdeydi değerin normalAradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm
sanırım öyle canım ikimizde birbirimize bol dua edelim o zaman. Ben duanın gücüne özellikle de başkaları için yapılan duanın gücüne çok inanıyorum dilerim ilk güzel haberi yarın sen verirsin yarına devlet hastanesinden randevu aldım.Testi yarın bidaha yaptırayım cuma da yeniliycem ilk yaptığım yerde.hafta sonu 2 günlük bir aile kaçamağı yapçaktık hep beraber deniz kenarına.Eğer haberler hayırlıysa konsey toplanmışken, tüm aileye birden açıklarım. Değilse sadece eşime açıklarım.Şuan eşim öylece gezinip duruyor evde habersiz.Söylemedim. Kıyamam.Kapıdan girince hep sarılır hatta ufaktan belimden tutup havaya kaldırır hep beni. Ağrım var korkudan dur dur bugün yapma dedimAslinda şuan ayni korkulari yasiyoruz ve umarim inşallah güzel sonuçlar alicaz
adet gününde 89 du demek. Benimkinden düşük bir değer ve sağlıkla devam etmiş ne güzel.İnşallah Allah bana da nasip etsindeğerin yumurtanın döllenmesine göre değişir cnm.
benim adet günümde değerim 89 idi.
önemli olan 2 katına çıkması.
içini ferah tut düşük falan değil değerin gayet normall.
sağlıkla büyüsün inşallah
sağol canım yarın devlet hastanesinden randevu aldım özelde test yapmaya para dayanmıyor her test 25 tl yarın bir daha devlette yaptırayım olmazsa cuma yine ilk yaptırdığım özel tıp merkezinde yaptırırım.Bugün3 te vermiştim kanı acaba yarın sabah 10 gibi vereceğim kan değerinde bir artış olur mu?canım benim o kadar derinden hissettim ki yazdıklarını gözlrim doldu inan.bunların aynısını bnde yaşadım
bende 2 yıl bekleyip hamile kaldım.pozitif gebelik testlerine bakıp bnde inanamamıştım.kan testinde ya dış gebelikse dedim kalp atışını duyuncaya kadar inanamamıştım hamile olduğuma.uzun süre bekleyince insan psikolojikman kapatıyor kendini.ben burada okuyorum 60 lardan 70 lerden yükselen hcg değeri.seninki düşük değil bence.moralini yüksk tut dinlen proteinli şeyler ye süt yoğurt vs. onlar bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.hayırlı olsun canım öpüyorum seni..