- Konu Sahibi November 22
-
Canim hamilesindir ben doktora gitmeden önce yaptim negatifti adetim bi gün gecikti dahiliye doktoru hamilelik vardır belki diye ilaç yazmak istemedi ve kadim doğuma yolladi ve nitekim de bebis varmis ogreneli 2 gün oluyor daha inş seninde bebesin olucak cnm19 aydır uğraşıyoruz ...ilk denemem de 1 düşük yaşadım maalesef üzerinden 19 ay geçti hiç gebe kalamadım.Tüm testler eşimin testleri normaldi bu ay hsg de çektirdim o da normal çıktı .Bugün adet olmam gereken gün.Çok ağrım vardı gidip gebelik testi alayım negatifi görünce zaten psikolojik olarak adetim başlıyor dedim aylardır böyle oldu negatifi görünce 2 saat içinde adet oldum. Ama miratech adında her ay aldığım testlerden birini aldım ikinci çizgiyi 1 dk içinde gördüm donakaldım ağladım yanlıştır dedim ama ne ara giyinip çıktım bilmiyorum özel bir tıp merkezine kan vermeye gittim akşam 8 de arayın dediler. Yolda bir ağla bir kork eczanede buldum kendimi 2 test daha aldım.birinin adı pyroclinic diğeri de al bi test diye saçma bi test. Saçma olan ölçemez zaten dedim eve geldim sırayla ikisini de yaptım ikisi de çift çizgi çıktı hem de gayet net. Şoktayım bi yanlışlık olabilir mi nasıl dayancam bilmiyorum.Konuyu okuyanlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benim için... Çok ihtiyacım var .Testler de bunlar ama burada göründüğünden daha netler
Canim hamilesindir ben doktora gitmeden önce yaptim negatifti adetim bi gün gecikti dahiliye doktoru hamilelik vardır belki diye ilaç yazmak istemedi ve kadim doğuma yolladi ve nitekim de bebis varmis ogreneli 2 gün oluyor daha inş seninde bebesin olucak cnm19 aydır uğraşıyoruz ...ilk denemem de 1 düşük yaşadım maalesef üzerinden 19 ay geçti hiç gebe kalamadım.Tüm testler eşimin testleri normaldi bu ay hsg de çektirdim o da normal çıktı .Bugün adet olmam gereken gün.Çok ağrım vardı gidip gebelik testi alayım negatifi görünce zaten psikolojik olarak adetim başlıyor dedim aylardır böyle oldu negatifi görünce 2 saat içinde adet oldum. Ama miratech adında her ay aldığım testlerden birini aldım ikinci çizgiyi 1 dk içinde gördüm donakaldım ağladım yanlıştır dedim ama ne ara giyinip çıktım bilmiyorum özel bir tıp merkezine kan vermeye gittim akşam 8 de arayın dediler. Yolda bir ağla bir kork eczanede buldum kendimi 2 test daha aldım.birinin adı pyroclinic diğeri de al bi test diye saçma bi test. Saçma olan ölçemez zaten dedim eve geldim sırayla ikisini de yaptım ikisi de çift çizgi çıktı hem de gayet net. Şoktayım bi yanlışlık olabilir mi nasıl dayancam bilmiyorum.Konuyu okuyanlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benim için... Çok ihtiyacım var .Testler de bunlar ama burada göründüğünden daha netler
İnan 2 yıla yakındır bu forumlarda sadece bebek özlemi için giriyorum tanımadığım insanların hikayelerini okuyup duygulanıp ağlıyorum ve içtenliğimle söylüyorum dua ediyorum. Hamile kalamayanlara dua ediyorum kalana seviniyorum.Allahım inşallah hayırlısını nasip etsinAllahin izniyle hamilesin canim dualarinda bizide unutma insalah herşey yolunda gider saglikli bi evlat sahibi olursun Rabbim yüzünebaksin kucagun bos kkalmasin
Benim de korkum o ya canım. bundan 1.5 yıl önce ben de çift çizgiyi ilk kez görüp koştum hastaneye hcg değerim düşük bir değer çıktı doktor hamilesin diyemiyorum dedi 60 küsürdü adetim de 4 gün gecikmişti.biraz bekleyelim dedi 2 gün sonra hcg40 oldu sonra 20-13-7-3 derken kimyasal gebelikti dedi.O yüzden çok korkuyorum ve dua bekliyorum. Moral veren herkesten Allah razı olsunyupppiiii hamişsinRabbim bu çift çizgiyi bana da tekrar görmeyi nasip etsin ve bu sefer tamamına erdirsin.ilk bebişim tutunamadan gitti (kimyasal gebelikmiş) Allahım tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin ve bağışlasın.
Tahlil sonucunu da paylaş lütfen.vee çok dikkat et kendine
evet ben de öyle duydum canım ama adet gcikmem olmamasına rağmen silik değil testler.Saat sekizi bekliyorum hayırlısıylahayirlinolsun cnm cok silik bile olsa gebelik oluyo topiktekilerden gordugum kadariyla ayy ne guzel ins saglikla kucagina al buyut darisi basima
Sağol canım inşallah öyledir. Normalde sabah yapılır ama sabah idrarıyla yapmadım. Ona dikkat bile edemedim çünkü negatif çıkacağından o kadar emindim ki sırf adetim gelsin stresim geçsin diye yaptım şimdi heyecanla sonuç bekliyorumnet bir şekilde hamilesin canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
o kadar güzel söylemişsiniz ki ki ben de tüm kalbimle inanmak istiyorum zaten anne olacağıma. Neredeyse kendimden ümidi kesmiştim. Etrafımdaki herkes planlar planlamaz hamile kaldı ben 19 aydır her seferinde hüsran.. Etraftakilerin soruları, kiminin kırmadan soruşturmaları benim adıma üzülmeleri, tüp bebek tavsiyesinde bulunmaları. Resmen tam bunalıma girmek üzere olduğum bir aydı. Üstelik öğretmenim ve çocuklara ölüyorum veliler bile tatilde arayıp sordular hocam nasılsınız rüyamızda hamile gördük diye...Öyle olayım istiyorlar ya direk soramıyorlar var mı diye ağız arıyorlar. saat 8 olsun eğer yüksek bir değerse biraz ayaklarım yere basacakhadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaaöncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..
etmez miyim...burada tanımadığım onca insana o kadar dua ettim ki. Kadınların halinden anca onlar gibi hisseden kadınlar anlıyor ,Dilerim benimledir ve dilerim Allah isteyen herkese sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip ederminiğin seninle bence... inşallah öyledir....hayırlı olsun şimdiden...
sen de bizim için dua et, darısı başımıza olsun
umutsuzluk yok bitanem benzer şeyleri yaşamışız bende evliliğimin üçüncü yılındayım ve henüz hamile kalabildim...sen şu an bi mucize yaşıyorsun tadını çıkarrro kadar güzel söylemişsiniz ki ki ben de tüm kalbimle inanmak istiyorum zaten anne olacağıma. Neredeyse kendimden ümidi kesmiştim. Etrafımdaki herkes planlar planlamaz hamile kaldı ben 19 aydır her seferinde hüsran.. Etraftakilerin soruları, kiminin kırmadan soruşturmaları benim adıma üzülmeleri, tüp bebek tavsiyesinde bulunmaları. Resmen tam bunalıma girmek üzere olduğum bir aydı. Üstelik öğretmenim ve çocuklara ölüyorum veliler bile tatilde arayıp sordular hocam nasılsınız rüyamızda hamile gördük diye...Öyle olayım istiyorlar ya direk soramıyorlar var mı diye ağız arıyorlar. saat 8 olsun eğer yüksek bir değerse biraz ayaklarım yere basacak
Ben de 4 yıllık evliyim 2.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım eşimi çok severek evlendim ama evliliğim otursun diyerek hemen çocuk istemedim. Ama ilacı bırakan arkadaşlarım patır patır hamile kalıp da ben onların doğumlarına koşturmaya başlayınca gözler üzerime çevrildi. Öyle derin üzüntüler yaşadım ki bir kişinin arkadaşımın bebeği için gizlice ; çocuğu olmayan birinin kucağına verme hemen nazar değer dediğini işittim yıkıldım kaç saat ağladığımı bir ben bilirim.umutsuzluk yok bitanem benzer şeyleri yaşamışız bende evliliğimin üçüncü yılındayım ve henüz hamile kalabildim...sen şu an bi mucize yaşıyorsun tadını çıkarrr
Rabbim bir daha o kötü duyguyu yaşatmasın inşallah. Ayy ben senin adına çok heyecanlıyım 8 olmak üzereBenim de korkum o ya canım. bundan 1.5 yıl önce ben de çift çizgiyi ilk kez görüp koştum hastaneye hcg değerim düşük bir değer çıktı doktor hamilesin diyemiyorum dedi 60 küsürdü adetim de 4 gün gecikmişti.biraz bekleyelim dedi 2 gün sonra hcg40 oldu sonra 20-13-7-3 derken kimyasal gebelikti dedi.O yüzden çok korkuyorum ve dua bekliyorum. Moral veren herkesten Allah razı olsun
aradım canım 135.3 dedi kadın bugün adet günüm değer düşük mü normal mi bilmiyorum daha mı yüksek çıkmalıydı acabaRabbim bir daha o kötü duyguyu yaşatmasın inşallah. Ayy ben senin adına çok heyecanlıyım 8 olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?