Hamile miyim yoksa sonunda...Lütfen Dua edin

hadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaa:)öncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..:)

hadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaa:)öncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..:)

Canim hamilesindir ben doktora gitmeden önce yaptim negatifti adetim bi gün gecikti dahiliye doktoru hamilelik vardır belki diye ilaç yazmak istemedi ve kadim doğuma yolladi ve nitekim de bebis varmis ogreneli 2 gün oluyor daha inş seninde bebesin olucak cnm

Canim hamilesindir ben doktora gitmeden önce yaptim negatifti adetim bi gün gecikti dahiliye doktoru hamilelik vardır belki diye ilaç yazmak istemedi ve kadim doğuma yolladi ve nitekim de bebis varmis ogreneli 2 gün oluyor daha inş seninde bebesin olucak cnm

miniğin seninle bence... inşallah öyledir....hayırlı olsun şimdiden...
sen de bizim için dua et, darısı başımıza olsun

Allahin izniyle hamilesin canim dualarinda bizide unutma insalah herşey yolunda gider saglikli bi evlat sahibi olursun Rabbim yüzünebaksin kucagun bos kkalmasin
İnan 2 yıla yakındır bu forumlarda sadece bebek özlemi için giriyorum tanımadığım insanların hikayelerini okuyup duygulanıp ağlıyorum ve içtenliğimle söylüyorum dua ediyorum. Hamile kalamayanlara dua ediyorum kalana seviniyorum.Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin

Benim de korkum o ya canım. bundan 1.5 yıl önce ben de çift çizgiyi ilk kez görüp koştum hastaneye hcg değerim düşük bir değer çıktı doktor hamilesin diyemiyorum dedi 60 küsürdü adetim de 4 gün gecikmişti.biraz bekleyelim dedi 2 gün sonra hcg40 oldu sonra 20-13-7-3 derken kimyasal gebelikti dedi.O yüzden çok korkuyorum ve dua bekliyorum. Moral veren herkesten Allah razı olsun

hayirlinolsun cnm cok silik bile olsa gebelik oluyo topiktekilerden gordugum kadariyla ayy ne guzel ins saglikla kucagina al buyut darisi basima
evet ben de öyle duydum canım ama adet gcikmem olmamasına rağmen silik değil testler.Saat sekizi bekliyorum hayırlısıyla

net bir şekilde hamilesin canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım inşallah öyledir. Normalde sabah yapılır ama sabah idrarıyla yapmadım. Ona dikkat bile edemedim çünkü negatif çıkacağından o kadar emindim ki sırf adetim gelsin stresim geçsin diye yaptım şimdi heyecanla sonuç bekliyorum

o kadar güzel söylemişsiniz ki ki ben de tüm kalbimle inanmak istiyorum zaten anne olacağıma. Neredeyse kendimden ümidi kesmiştim. Etrafımdaki herkes planlar planlamaz hamile kaldı ben 19 aydır her seferinde hüsran.. Etraftakilerin soruları, kiminin kırmadan soruşturmaları benim adıma üzülmeleri, tüp bebek tavsiyesinde bulunmaları. Resmen tam bunalıma girmek üzere olduğum bir aydı. Üstelik öğretmenim ve çocuklara ölüyorum veliler bile tatilde arayıp sordular hocam nasılsınız rüyamızda hamile gördük diye...Öyle olayım istiyorlar ya direk soramıyorlar var mı diye ağız arıyorlar. saat 8 olsun eğer yüksek bir değerse biraz ayaklarım yere basacak

miniğin seninle bence... inşallah öyledir....hayırlı olsun şimdiden...
sen de bizim için dua et, darısı başımıza olsun
etmez miyim...burada tanımadığım onca insana o kadar dua ettim ki. Kadınların halinden anca onlar gibi hisseden kadınlar anlıyor ,Dilerim benimledir ve dilerim Allah isteyen herkese sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip eder

umutsuzluk yok bitanem benzer şeyleri yaşamışız bende evliliğimin üçüncü yılındayım ve henüz hamile kalabildim...sen şu an bi mucize yaşıyorsun tadını çıkarrr

arasana belkı çıkmıştır sonuc ay merak ettım ınsallah hamişsindir bızde ıstıyoruz bebiş daha 4-5 ay oldu bebek ısteyelı ıns bende hemen hamile kalırım

umutsuzluk yok bitanem benzer şeyleri yaşamışız bende evliliğimin üçüncü yılındayım ve henüz hamile kalabildim...sen şu an bi mucize yaşıyorsun tadını çıkarrr
Ben de 4 yıllık evliyim 2.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım eşimi çok severek evlendim ama evliliğim otursun diyerek hemen çocuk istemedim. Ama ilacı bırakan arkadaşlarım patır patır hamile kalıp da ben onların doğumlarına koşturmaya başlayınca gözler üzerime çevrildi. Öyle derin üzüntüler yaşadım ki bir kişinin arkadaşımın bebeği için gizlice ; çocuğu olmayan birinin kucağına verme hemen nazar değer dediğini işittim yıkıldım kaç saat ağladığımı bir ben bilirim.
Yani öyle bir durum ki etrafım bebek dolu dokunsam nazar değermiş.... Dokunmasam çok üzülüyor herhalde ondan dokunmuyo lafları... Allahım inşallah dindirir bu özlemimi

Aradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm

Rabbim bir daha o kötü duyguyu yaşatmasın inşallah. Ayy ben senin adına çok heyecanlıyım 8 olmak üzere

[QUOTEpost: 36494185, member: 154079"]Aradım sonucum 135.3 müş. Sizce ne düşünmeliyim düşük mü? kimyasal gebelik ihtimali var mı yine? Bugün beklenen adet günüm[/QUOTE]
Bence iyi canim yarin kadim doğuma gitmelisin geç döllenme olabilir hayirli olsun :)) gözün aydin

Rabbim bir daha o kötü duyguyu yaşatmasın inşallah. Ayy ben senin adına çok heyecanlıyım 8 olmak üzere
aradım canım 135.3 dedi kadın bugün adet günüm değer düşük mü normal mi bilmiyorum daha mı yüksek çıkmalıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…