- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
İnşallahhhhhh
hadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaa:)öncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..:)İnşallahhhhhh
hadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaa:)öncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..:)İnşallahhhhhh
Adet gecikmem henüz olmadı canım.ben hep 34 günde bir adet olurum bugün de 34.günüm. testleri alma nedenim; yapayım da negatifi görünce stresim azalır bir an önce hasta olurum düşüncemdi. Çift çizgi ilk saniyelerde hemen çıktı ve silik değiller onun şaşkınlığını yaşıyorum.1 kez düşük yaşadığım için eşime hemen söylemek istemiyorum nasıl sabretçem bilmiyorum ama saat 8e kadar kan sonuçlarını arayıp öğrenmeden kendim bile ikna olamıycam 1.5 senedir hiç bir sorun bulunamadığı halde her ay negatif görüp ağlayınca insanın inanası gelmiyorCnm oncelikle tebrikler hamilesin benm adetm 9 gn geciktinde yapdim test bunlardn silikdi inanamamstm tek czgiye alistrmistim artk kendmi ve kan snucum 10.gn 58 di smdi rabbimin izniyle 6 aylik oldk dilerm sag salim kucagina alirsin esine guzel bi yemek ve sofra ile bence haberi vermelisinhatta soylr yap sofraya 3 tabakbkoy bu kimin derse 9 ay snra gelicek bebegmz icin diye syleyeblrsn
Adet gecikmem henüz olmadı canım. Ben hep 34 günde bir adet olurum bugün de 34.günüm. testleri alma nedenim; yapayım da negatifi görünce stresim azalır bir an önce hasta olurum düşüncemdi. Çift çizgi ilk saniyelerde hemen çıktı ve silik değiller onun şaşkınlığını yaşıyorum.1 kez düşük yaşadığım için eşime hemen söylemek istemiyorum nasıl sabretçem bilmiyorum ama saat 8e kadar kan sonuçlarını arayıp öğrenmeden kendim bile ikna olamıycam 1.5 senedir hiç bir sorun bulunamadığı halde her ay negatif görüp ağlayınca insanın inanası gelmiyor. Dua edip duruyorumCnm oncelikle tebrikler hamilesin benm adetm 9 gn geciktinde yapdim test bunlardn silikdi inanamamstm tek czgiye alistrmistim artk kendmi ve kan snucum 10.gn 58 di smdi rabbimin izniyle 6 aylik oldk dilerm sag salim kucagina alirsin esine guzel bi yemek ve sofra ile bence haberi vermelisinhatta soylr yap sofraya 3 tabakbkoy bu kimin derse 9 ay snra gelicek bebegmz icin diye syleyeblrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?