• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yoksa sonunda...Lütfen Dua edin

herkeste farklı farklı artış gosterıyor bu horman sanırım senın 4 günde 100o cıkmıs benım 2 günde cıktı kımısı adet gününde 1000 ustu değerle ogrenmıs gebelıgı cok fazla degısık sonuçlar var buda ınsanı tedırgın edıyor sanırım :KK66:

döllenme zamanı ile ilgili bir durum bu,

bnm arkadasında oyleymıs o gun, bebegı cok onde gıdıyordu ıkı hafta falan

bnm mesela bebegım onde gıtmıyor, hatta bı kac gun gerıde ama normal bı durum

sayfaları okuyamadım degerlerını bılmıyorum ama fıkır vermesı acısından soyluyorum

benım adetin ertesi gunu 163 idi 2 gun sonra 357 2 gun sonra 1034

degerın gayet normal, benım 9 mart adet gunumdu evde test yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı. pazar gunuydu. p tesı doktora gıttım 163 cıktı. ıkı gun sonra tekrar kan ver dedı, 357, ıkı gun sonra bıda 1034 cıktı

sonra sekreterıne nasıl muayene yapıldıgfını sordm, ben alttan bakılmasından korkuyrdum, tmm ona gore ben doktora sorarım dedı. doktor da bana ıkı haftasonra gel dedı.

ıkı hafta sonra yanı adet gununden ıkı hafta sonra kese karından gorunebılır hale gelıyor, doktor alttan bakarsak daha saglıklı sonuc alırız dedı ıstemedım. karnımdan baktı. kese olusmus dedı. embrıyo gorunmuyor dedı. zaten cok kucuk oldugu ıcın karından gorunmeyebılıyor. ıkı hafta sonra gel dedı. embrıyoyu gorduk. boylelık 6 haftada kese, 8 haftada embrıyo gorduk, kalp atısınıda o zaman duymustuk sanırım hatırlayamadım acıkcası,

6 haftalıkken mıde bulantılarım basladı. berbat bı donemdı :KK12:
Peki yeni öğrendiğinde senin adet olcakmış gibi kasık ağrın oldu mu 2 gündür kıvranıyorum ayrıca ben zaten adet döneminde de bulanan biriyim şu anda da hastayymış gibi bulanıyorum ama ben her ay böyleyim zaten

Peki yeni öğrendiğinde senin adet olcakmış gibi kasık ağrın oldu mu 2 gündür kıvranıyorum ayrıca ben zaten adet döneminde de bulanan biriyim şu anda da hastayymış gibi bulanıyorum ama ben her ay böyleyim zaten
Adetimden bir gün önce inanılmaz bel agrım vardı yattım hep, testıde ertesı gun sabah 06:30 da yaptım, pozıtıf cıkınca, sevıncten ne hıssettım bılmıyorm o gun. (kendıme soz vermıstım adetgunum olmadan yapmayacaktım o yuzden bekledım erkendende yaptım)

bıkac gun sonra kasıklarımlarımda batmalar oldu bı hafta surdu gectı

Anladım canım sağol, ben adet önemini çok zor geçirenlerdenim 29 yaşıma geldim hala ilk iki gün resmen ağlarım bulanırım istifra ederim bağırsaklarım fena olur. Ben de adet günümde yapmış oldum idrar testimi sırf negatifi göreyim adet olayım da hafta sonuna denizde rahat edeyim diye. Valla çok büyük şok yaşadım ikinci çizgiyi görünce. Hani bir de derler ya adet gecikmesinden sonra ede test yapın diye demek gereksizmiş varsa çıkıyormuş zaten. Bugün ikinci kez kan verdim akşam 5 te sonucum belli olaca,k inşallah yükselmiştir de derin bir nefes alıp oh ben de hamileyim diyebilirim.İlk değrim 135.3 arad 42 saat geçti sanırım hamileyim diyebilmem için 270 falan olması lazım bugün

Anladım canım sağol, ben adet önemini çok zor geçirenlerdenim 29 yaşıma geldim hala ilk iki gün resmen ağlarım bulanırım istifra ederim bağırsaklarım fena olur. Ben de adet günümde yapmış oldum idrar testimi sırf negatifi göreyim adet olayım da hafta sonuna denizde rahat edeyim diye. Valla çok büyük şok yaşadım ikinci çizgiyi görünce. Hani bir de derler ya adet gecikmesinden sonra ede test yapın diye demek gereksizmiş varsa çıkıyormuş zaten. Bugün ikinci kez kan verdim akşam 5 te sonucum belli olaca,k inşallah yükselmiştir de derin bir nefes alıp oh ben de hamileyim diyebilirim.İlk değrim 135.3 arad 42 saat geçti sanırım hamileyim diyebilmem için 270 falan olması lazım bugün

Allah tamamına erdirsin, inş. rahat bir geebelik geçirirsin. ilk çocuk mu??

Benim ilk, 30 yaşındayım, insan cidden çok tecrübesiz bilgisiz oluyor, aklında bir çok soru işareti oluyor. iyiki burada paylaşım yapabiliyoruz. çok faydası oluyor. takıldığın bir şey olursa bildiğim kadarıyla yorum yazarım..

:KK65:

Allah tamamına erdirsin, inş. rahat bir geebelik geçirirsin. ilk çocuk mu??

Benim ilk, 30 yaşındayım, insan cidden çok tecrübesiz bilgisiz oluyor, aklında bir çok soru işareti oluyor. iyiki burada paylaşım yapabiliyoruz. çok faydası oluyor. takıldığın bir şey olursa bildiğim kadarıyla yorum yazarım..

:KK65:
Evet ilk çocuk. Çok korkuyorum henüz kimseye söylemedim. Sormak istediğim bişey var .Çarşamba günü öğlen saat 3 te ilk kan testimi verdim. 135.3 çıktı cuma gelin tekrarlayalım dediler ama ben dün dayanamadım dün sabah 11 de yeniden devlette kan verdim yani ilk testten 20 saat sonra tam 1 gün dolmadan. Sonucum 169 çıkmış. Bugün yine kan verdim ilk yaptırdığım yerde esas bugün belli olcak. Sizce 20 saat gibi bir zaman da artış düşük mü olmuş?

bence sakın öyle kıyaslama, hastaneden hastaneye bile tahlil sonuçları fark edebilir. sabırlı ol bekle olur mu, hep aynı yerde test yaptır ve bekle, bu süre zor geçiyor biliyorum ama kalp atışını duyana kadar hiç birşey garanti değildir. o yüzden taa şimdiden bunları kafana takma., iyi düşün, dinlen, iyi bak kendine, herşey yolunda gidecek inş.

Dün gece sadece eşime söyledim annelere ya da başka kimseye söyleyemedim. Eşime sürpriz olsun diye bir tane biberon aldım paket yaptım sana parfüm aldım dedim ona da hasta olduğumu söylemiştim ağrım çok olduğu için o da öyle sandı zaten. Akşam paketi verdim açtı anlamadı benim çok duygulandığımı bunalıma girdiğimi sanmış, o yüzden böyle bir şey yaptım sanmış; Hayatım yapma böyle sabırlı olalım üzme kendini böyle dedi. Hayatım ben hamile olabilirim deyince donup kaldı. o nerden çıktı kim dedi daha neler diye otuz tane soru sordu inanamadı. Ben de durumu anlattım kimseye söylemek yok dedim.Bugün akşam sonuç çıkana kadar sadece dua et dedim kendini kaptırma.Ona da mecburiyetten söyledim bişey olursa hastaneye gitmemiz gerekirse bilsin istedim.Yoksa kesinleşince söylemek istiyodum

Dün gece sadece eşime söyledim annelere ya da başka kimseye söyleyemedim. Eşime sürpriz olsun diye bir tane biberon aldım paket yaptım sana parfüm aldım dedim ona da hasta olduğumu söylemiştim ağrım çok olduğu için o da öyle sandı zaten. Akşam paketi verdim açtı anlamadı benim çok duygulandığımı bunalıma girdiğimi sanmış, o yüzden böyle bir şey yaptım sanmış; Hayatım yapma böyle sabırlı olalım üzme kendini böyle dedi. Hayatım ben hamile olabilirim deyince donup kaldı. o nerden çıktı kim dedi daha neler diye otuz tane soru sordu inanamadı. Ben de durumu anlattım kimseye söylemek yok dedim.Bugün akşam sonuç çıkana kadar sadece dua et dedim kendini kaptırma.Ona da mecburiyetten söyledim bişey olursa hastaneye gitmemiz gerekirse bilsin istedim.Yoksa kesinleşince söylemek istiyodum

Ne güzel ya, hep yapmak istediğim süpriz tarzı :cool:

Eşine söylemekle iyi yapmışsın ama etrafa söylemek için kesinlikle kalp atışı beklenmeli, kese görülmeli, buda 2 hafta gibi bir süre yapıyor.

Sonuçları niye o kadar geç veriyorlar ne sinir ya :mad:

ben sabah 8:30 da veriyordum kanı, 2 saatte çıkıyordu.

ben de anlamadım ki niye bu kadar geç veriyorlar geçen yıl düşük yaşadığımda başka bir yerde yapmıştım 1 saatte çıkmıştı burası sabah 9da verirsem akşam beşte alırsın diyor öğlen verirsem de akşam 8 de diyor

Allahıma şükürler olsun değerim yükselmiş.Çarşamba saat 3te vermiştim 135 çıkmıştı bugün sabah 9 da verdim aradan 42 saat geçmişti 302 çıkmış yani ikiye katlamış okadar rahatladım ki çok şükür... Cevap veren dua eden herkesden Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Allahıma şükürler olsun değerim yükselmiş.Çarşamba saat 3te vermiştim 135 çıkmıştı bugün sabah 9 da verdim aradan 42 saat geçmişti 302 çıkmış yani ikiye katlamış okadar rahatladım ki çok şükür... Cevap veren dua eden herkesden Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Hadi gözün aydın,Allah tamamına erdirsin, dikkat et kendine iyi bak

GÖZÜN AYDIN bitanem dmiştim sanaaa değilmi hislerimde yanılmam iyi bak bebişe

yanılmadığımıza pek sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayırlı bir evlat olsun dilerim.. Rabbim ben de istiyorum...;)

Bugün daha önceden neden çocuğumuz olmuyor inşallah o bulur diye randevu aldığım doktora sanırım hamileyim diye gidicem.Cumadan sonra test yaptırmadım ilki 135 ikincisi 302 çıktı bugün adet gecikmemin 5. Günü inşallah akşama hayırlı haberi alırım.yerleşme kanaması denilen şey kesin olur sanıyodum ama ben de hala öyle bişey olmadı

Bugün daha önceden neden çocuğumuz olmuyor inşallah o bulur diye randevu aldığım doktora sanırım hamileyim diye gidicem.Cumadan sonra test yaptırmadım ilki 135 ikincisi 302 çıktı bugün adet gecikmemin 5. Günü inşallah akşama hayırlı haberi alırım.yerleşme kanaması denilen şey kesin olur sanıyodum ama ben de hala öyle bişey olmadı
CANIM o kanamayı anlamak güüç biraz akıntı şeklinde de gelebilir bende olmadı mesela

Arkadaşlar merhaba bana yardımci olur musunuz bilgisi deneyimi olan varsa benim son adet tarihin 15.10.14 ben dun beta HCG baktirdim yani 20.11.14de deger 13737çıktı bu nedir sizce bi yorum nolur ya simdidenn TSK kızlar.

[="aysegulian, post: 37913557, member: 633822"]Arkadaşlar merhaba bana yardımci olur musunuz bilgisi deneyimi olan varsa benim son adet tarihin 15.10.14 ben dun beta HCG baktirdim yani 20.11.14de deger 13737çıktı bu nedir sizce bi yorum nolur ya simdidenn TSK kızlar.[/QUOTE]
5-6 günlük bi gecikme için çok yüksek bi değer. Dr a görünmediniz mi

Back