"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

teşekkür ederim canım amin herkese isteyen herkese allhım nasip etsin inşallah. dikkat et artık kendine taze annecik :)

bişi sorucam sana.bndeki belirtiler 3 gündür aşırı mide bulantısı.ve öğleden sonra uyku modu.gözlerim kapanıo resmen o derece.bugünde şuan hatta sanki adet olcakmşım gibii kasıklarım gerilio.ama haziranın 7 sinden önce adet olmam imkansız.. snde de bunlar varmıydı ilk haftada ?

hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
aynı benimde böyleydi çizgiler.. umarım sağlıklı bir hamilelik olur

aglattın benideeeanammm cok güzel bir duygudur eminimki rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallah birgünlililili hde bakem şimdi eller havayaaaoynayabilürük artıkıninşallah saglıkla kucagına al cnm

Ben de bulantı olmadı canım.Ama uyku isteği çok vardı saat 4ten sonra gözlerimi zor tuttum, ama çalışıyorum bilgisayara bakmaktandır dedim, öyle yordum umutlanmamk için.Kasıkların adet olcakmışım gibi ağrıdı benim de, dün bile ağrıdı, bu belirtiyi herkes söylüyor, Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım, sen de bizimle paylaşırsın inşallah haberini

hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
aynı benimde böyleydi çizgiler.. umarım sağlıklı bir hamilelik olur
Aminnn inşallah çok sağolun

aglattın benideeeanammm cok güzel bir duygudur eminimki rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallah birgünlililili hde bakem şimdi eller havayaaaoynayabilürük artıkıninşallah saglıkla kucagına al cnm
Ayy ağlattım mı Az önce eşim geldi bi fasıl daha ağladım, bu gidişle her yakınımı görüşümde ağlıcam :26:
Hep oynayalım ağlamayalım hem bu akşam halvette varrr

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrik ederim çok sevindim.

Ben de dun idrar testi yaptım adetime 4 gun vardı daha. Benim de seninki gibi silik cıktı. Dayanamadım hastaneye gittim ve hemen kan testi yaptırdım 34,4 pozitif cıktı. Daha cok kucukmus haftaya bir daha gidecegim test icin. Aynı duyguyu ben de yasadım. Doktorun yanına giderken gozlerim doldu ve cıktıgımda aglamaya basladım. Cok tuhaf bir duygu ya. Allah herkese nasip etsin. Ve anlasılan biz daha cok aglayacagız gene gozlerim doldu. Hamilelikten olsa gerek herseye aglıyorum :44:

azelya çok sevindim canım tebrik ederim seni. içime doğdu benimde hamile olduğun. dua ettim inşallah hamilesindir diye.
allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
şimdi onun içinde büyüdüğünü yaşayacaksın. doğmadan önce bağlanacaksın ona.
ama hele bir kucağına al. o nasıl bir sevgidir anlatılamaz.
oğluma hep iyiki seni doğurdum diyorum. öpe öpe doyamıyorum.
insanı öyle bir değiştiriyor ki görceksin. sinirli bir yapıya sahip olan ben daha 1 kerecik bile yavruma kızmadım, azarlamadım, sıkılmadım.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
halaya bende katıldım.

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrik ederim çok sevindim.
Sağol canım aminn, inşallah aminnn

Ayy çok sevindim, senin yavrun hemen hemen 1.5 2 haftalık felan sanırım, benim ki de ondan 1 haftacık büyük galiba Şimdi o ağlama stresi azcık geçti, korkular başladı ya birşey olursa diye.İnşallah kazasız belasız alırız kucağımıza canım

Ayyy nasıl duygusal yazmışsın Sen anlatırken gözümde canlandı, Allah uzun ömürler versin yavruna da, o Günleri bizler de görürüz inşallah...
Ben de çok sinirliyimdir, ama bugün müşterilere bile sırıtıyorum kek gibi Dua etmişsin canım Allah çok çok razı olsun

ne güzel haberler ben de inşallah birgün müjde veririm böyle.... 1.5 yıl, bir kez kimyasal gebelik geçirdim. sabrım kalmadı.... ama umudum hala çok, sizleri gördükçe daha da çoğalıyor

ne güzel haberler ben de inşallah birgün müjde veririm böyle.... 1.5 yıl, bir kez kimyasal gebelik geçirdim. sabrım kalmadı.... ama umudum hala çok, sizleri gördükçe daha da çoğalıyor

Umut en önemlisi...Ben dışardan hep hayırlısı, Allah bilir derken içten içe sabırsızlandım...Ama hastanedeki hamile bayanla konuşunca kadere bir kez daha inandım.O 5 sene beklemiş...
Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin arkadaşım, ben şayet Allah izin verir de normal doğum yapabilirsem ıkınırken hepinize dua edicem

Bana dua etme sakın

bana şimdiden başla anca tutar seneye asyayla ipeği karsılastırmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…