Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"hamile miyim dedim, EVET dediniz"
- Konu Sahibi azelya55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok tecrübeliyim bu konuda
Hamilesin canım tebrik ederim gözün aydın
bizde seni bekliyorduk canım en tecrübeli sensin sende dediysen tamamdır
Az kaldı öğrenmeme canım, çok sağol yorumun için Allah yavrunu bağışlasın sanabenim kızımda da aynı böyleydi.2. çizgi belirsizdi. sonra doktordan hamile olduğumu öğrendim.
tebrikler
Çok tecrübeliyim bu konuda
Hamilesin canım tebrik ederim gözün aydın
Üstad diyorsa doğrudur, hadi inşallah Allah yanıltmasın Kardelenim
onaylandı kankambizde seni bekliyorduk canım en tecrübeli sensin sende dediysen tamamdır
kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin..
20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik sürtünme yoluyla arada çamaşırlar vardı fakat o çamaşırıma boşaldı. ben iki hafta sonra görmem gerekn adetimi gördüm ve hala da düzenli adet görüyorum.. bu ilişki benim tam yumurtlama dönemime denk geliyordu. şu an bu olay üzerinden 5 ay geçti ama göbeğim büyüdü ve karnımın içinde bişeyler hareket ediyor.. bunun dışında bi belirti yok hastaneye gidemiyorum lütfen yardım edin..
20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik sürtünme yoluyla arada çamaşırlar vardı fakat o çamaşırıma boşaldı. ben iki hafta sonra görmem gerekn adetimi gördüm ve hala da düzenli adet görüyorum.. bu ilişki benim tam yumurtlama dönemime denk geliyordu. şu an bu olay üzerinden 5 ay geçti ama göbeğim büyüdü ve karnımın içinde bişeyler hareket ediyor.. bunun dışında bi belirti yok hastaneye gidemiyorum lütfen yardım edin..
Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyumDışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak
- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
[ı]bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 saat sonra sonucu alırsın dediler, o bekleyiş öyle zordu ki benim için...ikidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.hamile bayan hemen bakıp "hamilesin" dedi Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "niye ağlıyorsun deli" dedi ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.çok mutluyumdışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım [/ı]
[ı]ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan haydut, melike_ecesuu, gunebkn, blgs, yelpa, asli, ayyildizim, melodi, hanimkelesimigetir, a m o n r a, moustique, you_know, why_be, kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız [/ı]
[ı]ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum [/ı]
[ı]ellerim titriyor...son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..isteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak[/ı]
allahım kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınsalaah
- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyumDışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım
Canııııımmmmm çok sevindim ben demiştim Hayırlısı olsun..İnşallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
Aminnn canım inşallahallahım kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınsalaah
Evetttttt sen dediysen tamamdır demiştik tamamış canım sağol inşallah sorunsuz geçer.Allah hepinizden razı olsunCanııııımmmmm çok sevindim ben demiştim Hayırlısı olsun..İnşallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
çok duygulandım arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu darısı bizeee
çok duygulandım arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu darısı bizeee
Amin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun sende, inan yürekten diliyorum
Amin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun sende, inan yürekten diliyorum
Amin bebeğim inşallah, Rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattırsın...senin adına çokk sevindim kendim hamileymişim gibi, Allah tamamına erdirsin bebişinde sende Allah a emanet olun
çok duygulandım
çok mutluyum senin adına
derin bi oh çekelim artık kan tstiyle de onaylandığına göre
halaya başlayabiliriz
Canım benimmmmçok duygulandım
çok mutluyum senin adına
derin bi oh çekelim artık kan tstiyle de onaylandığına göre
halaya başlayabiliriz
Aheyyy aheyyyyy
kankam şu anda ne yazıcagımı bılemıyorum o kadar cok sevındım ve o kadar heyecanlıyımkı gece sabaha kadar hiç uyuyamadım sabaha karsı 6.30da sızmısım artık.msjını okudugum an bende gözyaslarıma engel olamadım ama bu ayın basından beri hamılesın bılıyorum dedıgım için çokda süpriz olmadı benım için zaten içime doguyordu ama en çok haberı aldıgın anda orda yanında olamadıgıma üzüldüm yeğenimmmmmmmmmmm geliyor asyamız gelıyor tabı abıme göre rüzgar gelıyor o baska ama ben kız olucak dıyorum allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsınde gerısı bos gercı.bu aya kadar birlikte üzüldük bundan sonrada birlikte güleceğiz ben her zaman yanındayım kankam seni iyiki gaza getırmısım ama dımı bende seni ve bebişini çooooooooooook sevıyorum hee bu arada artık senin pabucunu dama atarım söylıyım kocamannnnnnnnn öpüyorum ıkınızıde güzel annem güzel kardesım benımmmmmmmmmmmmm
kankam şu anda ne yazıcagımı bılemıyorum o kadar cok sevındım ve o kadar heyecanlıyımkı gece sabaha kadar hiç uyuyamadım sabaha karsı 6.30da sızmısım artık.msjını okudugum an bende gözyaslarıma engel olamadım ama bu ayın basından beri hamılesın bılıyorum dedıgım için çokda süpriz olmadı benım için zaten içime doguyordu ama en çok haberı aldıgın anda orda yanında olamadıgıma üzüldüm yeğenimmmmmmmmmmm geliyor asyamız gelıyor tabı abıme göre rüzgar gelıyor o baska ama ben kız olucak dıyorum allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsınde gerısı bos gercı.bu aya kadar birlikte üzüldük bundan sonrada birlikte güleceğiz ben her zaman yanındayım kankam seni iyiki gaza getırmısım ama dımı bende seni ve bebişini çooooooooooook sevıyorum hee bu arada artık senin pabucunu dama atarım söylıyım kocamannnnnnnnn öpüyorum ıkınızıde güzel annem güzel kardesım benımmmmmmmmmmmmm
Ağlatma beni, duygulandırma O deli saçması esprilerini yap bundan sonra
canım senn adına çook çook sevindim.dün konunu okumuştum ama yazmaya fırsatım olmadı şimdi hamile oldğunu görünce çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.lütfen bnim içinde dua et şuan okadar masumsunuz ki dualarınz kabul olur inşallh bnm içinde bnde de bikaç belirti var gibi ama tam emin olamıorum.. tebrik ederim tekrardan
Allah razı olsun canım benim İnşallah hamilesindir, ben dün daha çok şüphelendim çünkü göğüslerim normal adet olcağım zamankinden daha farklıydı, hafif irilik ve içleri dolgundu sertleşmişti..canım senn adına çook çook sevindim.dün konunu okumuştum ama yazmaya fırsatım olmadı şimdi hamile oldğunu görünce çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.lütfen bnim içinde dua et şuan okadar masumsunuz ki dualarınz kabul olur inşallh bnm içinde bnde de bikaç belirti var gibi ama tam emin olamıorum.. tebrik ederim tekrardan
İnşallah hamilesindir canım, dua edicem bu akşam tüm kklı anne olmak isteyen kadınlara
Ağlatma beni, duygulandırma O deli saçması esprilerini yap bundan sonra
oyyyyyyyyy kıyamam ben sana beee o espiriler sana özeldi yeğenime işkence yapamam doğsun bir hayırlısıyla sonra sana işkence yapmaya devam ederım sen merak etme bitanem benimmmmm