• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

benim kızımda da aynı böyleydi.2. çizgi belirsizdi. sonra doktordan hamile olduğumu öğrendim.
tebrikler:71:

Çok tecrübeliyim bu konuda:27:

Hamilesin canım tebrik ederim gözün aydın:38:

benim kızımda da aynı böyleydi.2. çizgi belirsizdi. sonra doktordan hamile olduğumu öğrendim.
tebrikler:71:
Az kaldı öğrenmeme canım, çok sağol yorumun için Allah yavrunu bağışlasın sana :71:

Çok tecrübeliyim bu konuda:27:

Hamilesin canım tebrik ederim gözün aydın:38:

Üstad diyorsa doğrudur, hadi inşallah Allah yanıltmasın Kardelenim :70:

bizde seni bekliyorduk canım :23: en tecrübeli sensin sende dediysen tamamdır :9:
:66::66::66: onaylandı kankam :65:

kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin..

20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik sürtünme yoluyla arada çamaşırlar vardı fakat o çamaşırıma boşaldı. ben iki hafta sonra görmem gerekn adetimi gördüm ve hala da düzenli adet görüyorum.. bu ilişki benim tam yumurtlama dönemime denk geliyordu. şu an bu olay üzerinden 5 ay geçti ama göbeğim büyüdü ve karnımın içinde bişeyler hareket ediyor.. bunun dışında bi belirti yok hastaneye gidemiyorum lütfen yardım edin..

Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi :53::53::53: Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi :43:Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyum:69:Dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım :27:
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız :71::71::71::71::71:
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum :69::69::69:
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak:71:

[ı]bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 saat sonra sonucu alırsın dediler, o bekleyiş öyle zordu ki benim için...ikidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.hamile bayan hemen bakıp "hamilesin" dedi :53::53::53: Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "niye ağlıyorsun deli" dedi :43:ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.çok mutluyum:69:dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım :27:[/ı]
[ı]ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan haydut, melike_ecesuu, gunebkn, blgs, yelpa, asli, ayyildizim, melodi, hanimkelesimigetir, a m o n r a, moustique, you_know, why_be, kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız :71::71::71::71::71:[/ı]
[ı]ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum :69::69::69:[/ı]
[ı]ellerim titriyor...son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..isteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak:71:[/ı]

allahım kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınsalaah :70:

Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi :53::53::53: Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi :43:Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyum:69:Dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım :27:
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız :71::71::71::71::71:
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum :69::69::69:
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak:71:

Canııııımmmmm çok sevindim ben demiştim :64:Hayırlısı olsun..İnşallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:38:

allahım kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınsalaah :70:
Aminnn canım inşallah :70::70:
Canııııımmmmm çok sevindim ben demiştim :64:Hayırlısı olsun..İnşallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:38:
Evetttttt sen dediysen tamamdır demiştik tamamış canım sağol inşallah sorunsuz geçer.Allah hepinizden razı olsun :71::70:

çok duygulandım arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu:nazar: darısı bizeee:emir_bebek:

çok duygulandım:59:
çok mutluyum senin adına
derin bi oh çekelim artık kan tstiyle de onaylandığına göre
halaya başlayabiliriz:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kankam şu anda ne yazıcagımı bılemıyorum o kadar cok sevındım ve o kadar heyecanlıyımkı gece sabaha kadar hiç uyuyamadım sabaha karsı 6.30da sızmısım artık.msjını okudugum an bende gözyaslarıma engel olamadım ama bu ayın basından beri hamılesın bılıyorum dedıgım için çokda süpriz olmadı benım için zaten içime doguyordu ama en çok haberı aldıgın anda orda yanında olamadıgıma üzüldüm yeğenimmmmmmmmmmm geliyor asyamız gelıyor tabı abıme göre rüzgar gelıyor o baska :19: ama ben kız olucak dıyorum allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsınde gerısı bos gercı.bu aya kadar birlikte üzüldük bundan sonrada birlikte güleceğiz ben her zaman yanındayım kankam seni iyiki gaza getırmısım ama dımı:33: bende seni ve bebişini çooooooooooook sevıyorum hee bu arada artık senin pabucunu dama atarım söylıyım :60::60::60: kocamannnnnnnnn öpüyorum ıkınızıde güzel annem güzel kardesım benımmmmmmmmmmmmm:70:

kankam şu anda ne yazıcagımı bılemıyorum o kadar cok sevındım ve o kadar heyecanlıyımkı gece sabaha kadar hiç uyuyamadım sabaha karsı 6.30da sızmısım artık.msjını okudugum an bende gözyaslarıma engel olamadım ama bu ayın basından beri hamılesın bılıyorum dedıgım için çokda süpriz olmadı benım için zaten içime doguyordu ama en çok haberı aldıgın anda orda yanında olamadıgıma üzüldüm yeğenimmmmmmmmmmm geliyor asyamız gelıyor tabı abıme göre rüzgar gelıyor o baska :19: ama ben kız olucak dıyorum allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsınde gerısı bos gercı.bu aya kadar birlikte üzüldük bundan sonrada birlikte güleceğiz ben her zaman yanındayım kankam seni iyiki gaza getırmısım ama dımı:33: bende seni ve bebişini çooooooooooook sevıyorum hee bu arada artık senin pabucunu dama atarım söylıyım :60::60::60: kocamannnnnnnnn öpüyorum ıkınızıde güzel annem güzel kardesım benımmmmmmmmmmmmm:70:

Ağlatma beni, duygulandırma :43::43::43:O deli saçması esprilerini yap bundan sonra:54::54:

canım senn adına çook çook sevindim.dün konunu okumuştum ama yazmaya fırsatım olmadı şimdi hamile oldğunu görünce çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.lütfen bnim içinde dua et şuan okadar masumsunuz ki dualarınz kabul olur inşallh bnm içinde bnde de bikaç belirti var gibi ama tam emin olamıorum.. tebrik ederim tekrardan :49::29:

canım senn adına çook çook sevindim.dün konunu okumuştum ama yazmaya fırsatım olmadı şimdi hamile oldğunu görünce çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.lütfen bnim içinde dua et şuan okadar masumsunuz ki dualarınz kabul olur inşallh bnm içinde bnde de bikaç belirti var gibi ama tam emin olamıorum.. tebrik ederim tekrardan :49::29:
Allah razı olsun canım benim :71:İnşallah hamilesindir, ben dün daha çok şüphelendim çünkü göğüslerim normal adet olcağım zamankinden daha farklıydı, hafif irilik ve içleri dolgundu sertleşmişti..
İnşallah hamilesindir canım, dua edicem bu akşam tüm kklı anne olmak isteyen kadınlara :70::70:

Ağlatma beni, duygulandırma :43::43::43:O deli saçması esprilerini yap bundan sonra:54::54:

oyyyyyyyyy kıyamam ben sana beee o espiriler sana özeldi yeğenime işkence yapamam doğsun bir hayırlısıyla sonra sana işkence yapmaya devam ederım sen merak etme bitanem benimmmmm:60:

Back