- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
Bir şehzade daha geliouur
nigar kalfa koşşş:88:ebe kadını cağır bi şehzade daha geliorrrsülümana diyiverecem
nen bu topiği bileee geyıge cevırdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şehzade daha geliouur
gebelik başlığından geyiğe taşıyam mı ben bunu
her ikisinin de edisi allahtan benim he
kuraldışı geyik var burda vazifemi yapmalıyım
İstediğin yere taşı kendi topiğin gibi valla rahat ol sen topiği taşı ben bebeği oy anam oyyygebelik başlığından geyiğe taşıyam mı ben bunu
her ikisinin de edisi allahtan benim he
kuraldışı geyik var burda vazifemi yapmalıyım
İstediğin yere taşı kendi topiğin gibi valla rahat ol sen topiği taşı ben bebeği oy anam oyyy
İstediğin yere taşı kendi topiğin gibi valla rahat ol sen topiği taşı ben bebeği oy anam oyyy
adına geyiğe yaraşır bi el atmak lazım kuzu
ne geçiyo içinden
Tamam taşıma taşıma az daha fikir alayım, yarın pozitif çıkarsa söz geyiğin en içine taşırsın lütfen lütfen
Gebeaaaııiimm, Hürrem diyor ya Sanırım bebek varsa ben halvet işlerinde size katılamıcam, kedinin ciğere bakması gibi uzaktan bakınırım
arkadaşım tebrik ederim bence de kesin hamilesişn.... bende uzman tv de o videoları izledim ve doktor arkadaşımla konuştum... kan testi için doğruladı ama idrarda zaten o hormon vucuda artık yerleşıyor yani idrardan anlalılıyorsa bu yerleşmiş gebelilk sayılıyor gb şeyler söyledi... gözün aydın :)) allah bana da burdaki anne olmak isteyen herkese aynı duyguyu yaşatır inşallah
sen yinede vakit kaybetmeden doktora görün kafan rahat etsin ki mutluluğunun tadını çıkar :))) inşallah sağlıklı ve mutlu bi bebişin olur.. tekrar tebrik ederim
Teşekkür ederim canım valla gerçekten daha sevinemiyorum ne olur ne olmaz diye, yarın sabahtan gidip öğrenicem, hayırlısı bakalım
canım umarım hamilesindir ama sanırım adetin gecmemiş ve adete yakın yapılan testlerde bazen pozitif cıkabiliyor denedim gördum bende de bariz 2. çizgi çıktı sabah olsun kan testine gidecem dedim sabah oldu adet oldum daha sonra okudugumda adete yakın yapılan testlerde böyle cıkabiliyormus ama umarım hamilesindir
Ben sana mesac atcamkankaaa ben nasıl bekliycem senin gelmeni
Bugün geçeli 1 gün olacak daha, ben de o yüzden tam anlamıyla havaya giremiyorum canım, biliyorum adete yakın pozitif çıkabileceğini, öyle dedi uzman tvde. O hüsranı yaşamayayım diye kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, gerçi ne kadar çabalarsam çabalayayım yine de yaşayınca üzülürüm bu saatten sonra.
Ben sana mesac atcam