- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
eşinizden ayrı kalmasaydınız o zaman madem dayanamıyorsunuz istifa edin çok zor bir şey değil. burdaki insanlar empati yapamaz sizinle, kendinizle çelişiyorsunuz çünkü.Bakın ben sizi anlıyorum. Bana bu tür örneklerle gelmeyin rica ediyorum. Bizim durumumuz çok farklı siz eşinizden 3 yıl hiç ayrı kaldınız mı hemde 1800 km uzaklıkta. İzin almanız çok zor. İklimi çok zor. Ayrıca sahaya cikyorsunuz ve 3n önemlisi dairede bir kadın arkadaşınız bile çünkü tek kadın çalışan benim dairemde. Bunları size kendimi acindirmak için anlatmıyorum ihtiyacimda yok. Ben size durumu anlatayım siz gözünüzde tezahür edin olur mu?
benim arkadaşımın birebir kulağıyla duyduğu cümle:yok artık ya hepimizin hakkı üstünde olsun bu kişilerinkar kış demeden karnımız burnumuzda çalışıyoruz hastalansak 2 gün raporu zor alıp yatıyoruz dönüşte gördüğün tripler de cabası
hamile kalırken bunları düşünmediniz mi?Maalesef görev süremi doldurmazsam bebeğimle beraber tek başıma yine görev yerime gelip görevimi tamamlamak zorundayım ki bu benim çok daha zor. Eşim de yanıma gelemiyor maalesef.
O zaman gerçekten heyetlik bir durumunuz varsa zaten raporu vereceklerdir başka diyecek bi şey yokMaalesef görev süremi doldurmazsam bebeğimle beraber tek başıma yine görev yerime gelip görevimi tamamlamak zorundayım ki bu benim çok daha zor. Eşim de yanıma gelemiyor maalesef.
yani bir ben mi anlamıyorum acaba dedim içimdenO zaman gerçekten heyetlik bir durumunuz varsa zaten raporu vereceklerdir başka diyecek bi şey yok
Valla ben empati yapabilirim çünkü biz de memuruz ve eşimle 1 yıl ayrı yaşadık ve çocuk hiç düşünmedik bu sürecin zorluğunu göz önünde bulundurarak. Ne zaman ki yanıma geldi sonra hamile kaldım.eşinizden ayrı kalmasaydınız o zaman madem dayanamıyorsunuz istifa edin çok zor bir şey değil. burdaki insanlar empati yapamaz sizinle, kendinizle çelişiyorsunuz çünkü.
ne memuriyetiniz yansın istiyorsunuz ne ücretsiz izne çıkıyorsunuz ne de işe gitmek istiyorsunuz.
hem maaşım takır takır gelsin hem de kocamın yanında evde yatayım bu yani kusura bakmayın.
ciddi derecede zor durumdaysanız daha siz araştırmaya gerek duymadan o raporu alırdınız zaten doktor yönlendirmesiyle.
kutluyorum gerçekten tam olarak içimden geçenleri yazmışsınız.Millet atanabilmek icin bi yerlerini yirtıyor bu premsesler kocam yanimda degil heyet raporu alayim diyo insallah alamazsiniz calisan hamileler keriz zaten
ama siz diyorsunuz ki bir yıl ayrı kaldık çocuk da düşünmedik. zaten mantıklı olanı yapmışsınızValla ben empati yapabilirim çünkü biz de memuruz ve eşimle 1 yıl ayrı yaşadık ve çocuk hiç düşünmedik bu sürecin zorluğunu göz önünde bulundurarak. Ne zaman ki yanıma geldi sonra hamile kaldım.
Konu sahibi geçmiş olsun yine de.
Onu demek istedim empati yapsam bile sonuç değişmiyorama siz diyorsunuz ki bir yıl ayrı kaldık çocuk da düşünmedik. zaten mantıklı olanı yapmışsınız
ay hemen hamile kalayım da kocamın yanına döneyim heyet meyet ayarlayalım falan dememişsiniz.
konu sahibiyle o yüzden empati yapamıyoruz çünkü daha şimdiden doğum sonrası görevimi nasıl tamamlayacağım diye dertleniyor. asla ücretsiz izne bile yanaşmıyor yani.
Millet atanabilmek icin bi yerlerini yirtıyor bu premsesler kocam yanimda degil heyet raporu alayim diyo insallah alamazsiniz calisan hamileler keriz zaten
tam olarak söylemiş bak dediğimiMillet atanabilmek icin bi yerlerini yirtıyor bu premsesler kocam yanimda degil heyet raporu alayim diyo insallah alamazsiniz calisan hamileler keriz zaten
insanlar gerçekten çok kötüleşmiş bakınızKusura bakma sende o zaman Türkiye derecesi yapıp girseydin.zira ben derece yaparak ve 2.5 yılımi vererek geldim. Sizin haddimize mı böyle terbiyesiz bir üslupla konuşmak. Umarım sizde en yakın zamanda böyle bir durumla kalırsınız ve ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Sizin gibi kötü kalpli insanlara laf anlatacak değilim. Lütfen cevap yazmasın terbiyesiz üslupta konuşan. İnsanlar ne kadar acımasız ,ne kadar kotulesmis ki bir soruya cevap verirken bile gotuyle cevap veriyor.
Sizin kalbiniz o kadar iyiki milletin hakkını nasıl yerim diye düşünüyorsunuz. Karşı cikanada beddua ediyorsunuz. Bu ıyi kalpliliginizin altında eziliyorum...Kusura bakma sende o zaman Türkiye derecesi yapıp girseydin.zira ben derece yaparak ve 2.5 yılımi vererek geldim. Sizin haddimize mı böyle terbiyesiz bir üslupla konuşmak. Umarım sizde en yakın zamanda böyle bir durumla kalırsınız ve ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Sizin gibi kötü kalpli insanlara laf anlatacak değilim. Lütfen cevap yazmasın terbiyesiz üslupta konuşan. İnsanlar ne kadar acımasız ,ne kadar kotulesmis ki bir soruya cevap verirken bile gotuyle cevap veriyor.
Hmm, Türkiye derecesi yapıyorsam kul hakkı yiyebilirim diyorsunuz yani, bu mudur? Az yiyin de ücretsiz izin alın o zaman. Kaç kişi söylemiş bunu, hiçbirine tepki vermemişsiniz. İşinize gelmiyor çünkü. Yeter ki siz yattığınız yerden maaş alın, “hangi il olduğu hiç fark etmez” gider alırsınız o raporu.Kusura bakma sende o zaman Türkiye derecesi yapıp girseydin.zira ben derece yaparak ve 2.5 yılımi vererek geldim. Sizin haddimize mı böyle terbiyesiz bir üslupla konuşmak. Umarım sizde en yakın zamanda böyle bir durumla kalırsınız ve ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Sizin gibi kötü kalpli insanlara laf anlatacak değilim. Lütfen cevap yazmasın terbiyesiz üslupta konuşan. İnsanlar ne kadar acımasız ,ne kadar kotulesmis ki bir soruya cevap verirken bile gotuyle cevap veriyor.
Memur olmak isteyip olamadıgımi nerden çikardin çok iyi bir bölümde uni ögrencisiyimKusura bakma sende o zaman Türkiye derecesi yapıp girseydin.zira ben derece yaparak ve 2.5 yılımi vererek geldim. Sizin haddimize mı böyle terbiyesiz bir üslupla konuşmak. Umarım sizde en yakın zamanda böyle bir durumla kalırsınız ve ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Sizin gibi kötü kalpli insanlara laf anlatacak değilim. Lütfen cevap yazmasın terbiyesiz üslupta konuşan. İnsanlar ne kadar acımasız ,ne kadar kotulesmis ki bir soruya cevap verirken bile gotuyle cevap veriyor.
Merak ediyorum çalışan kadınları eleştiren meslek sahibi olmayanlar mi acaba.calisan kadınların doğuda guneydoguda dağ başında hiç kimsenin gitmediği ücra yerlere gittiğini kimse bilmez bizler erkek gibi dağ başlarında yaşadık aç kaldık susuz kaldık ha bu bizim tercihimiz sakin gitmeseydiniz denilmesin okadar beynimiz calisiyo şükür.dogal olarak yok gebeysen devleti zarara uğratma rapor alma vs saçmalık.calisanin sağlık hakkı mevcuttur ezbere konuşanlar konuşmasın memur kadınlarıda elestirmesinler hadlerine degil.kedi ciğer meselesi yanihamile kalırken bunları düşünmediniz mi?
Konu 2020 ye ait .3 sene onceki konu niye hortlattınız ki ?Merak ediyorum çalışan kadınları eleştiren meslek sahibi olmayanlar mi acaba.calisan kadınların doğuda guneydoguda dağ başında hiç kimsenin gitmediği ücra yerlere gittiğini kimse bilmez bizler erkek gibi dağ başlarında yaşadık aç kaldık susuz kaldık ha bu bizim tercihimiz sakin gitmeseydiniz denilmesin okadar beynimiz calisiyo şükür.dogal olarak yok gebeysen devleti zarara uğratma rapor alma vs saçmalık.calisanin sağlık hakkı mevcuttur ezbere konuşanlar konuşmasın memur kadınlarıda elestirmesinler hadlerine degil.kedi ciğer meselesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?