• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah.... :KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: berfin33 5 ŞUBAT :KK49:HAMİİİİİŞ:KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: asliaydin 6 ŞUBAT :KK49:HAMİİİİİŞ:KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kelebek__16 9 ŞUBAT :KK49:HAMİİİİİŞ:KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT :KK49:HAMİİİİİŞ:KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: giizz 18 ŞUBAT :KK49:HAMİİİİİŞ:KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: enguzelhediyem 18 ŞUBAT :KK49: HAMİİİİİŞ :KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:KK31:
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE:KK31:
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE:KK31:
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE:KK31:
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE:KK31:
03062008 4 MART BEKLEMEDE:KK31:
the_reason 5 MART BEKLEMEDE:KK31:
isyan123 5 MART BEKLEMEDE:KK31:
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE:KK31:
nazende88 10 MART BEKLEMEDE:KK31:
Leman24 10 MART BEKLEMEDE:KK31:
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE:KK31:
basarans 11 MART BEKLEMEDE:KK31:
bebegims 12 MART BEKLEMEDE:KK31:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: zeyy88 12 MART :KK49:HAMİİİİİŞ :KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nutella88 12 MART :KK49: HAMİİİİİŞ :KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cems85 13 MART BEKLEMEDE:KK31:
lulu11 16 MART BEKLEMEDE:KK31:
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE:KK31:
lasya 16 MART BEKLEMEDE:KK31:
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE:KK31:
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE:KK31:
tuma23 24 MART BEKLEMEDE:KK31:
fatma86 2 NİSAN BEKLEMEDE:KK31:
caylakkiz 5 NİSAN BEKLEMEDE:KK31:
serAynn 11 NİSAN BEKLEMEDE:KK31:
sweetgiirl 11 NİSAN BEKLEMEDE:KK31:
ysmnbaby 18 NİSAN BEKLEMEDE:KK31:
ozlemsahin bir sonraki ay:KK31:
eses07 bir sonraki ay:KK31:
tamayy bir sonraki ay:KK31:
wen bir sonraki ay:KK31:
tuanabatu06 bir sonraki ay:KK31:

kızlaaar son bir yildir adetim hic gecikmedi hep gununde geldi. bir yildir da evliyim ve artik bebiş istiyoruz. bu ay adetim gecikti 4 gun oldu hala gelmedi. lekelenme gibi oluyor ama coook az varla yok arasi bisey. bu sabah test yaptim negatifdi. ayni durumu yasayanlar var mi kizlar bi daha test yapsam mi ne zaman yapsam :(

kızlaaar son bir yildir adetim hic gecikmedi hep gununde geldi. bir yildir da evliyim ve artik bebiş istiyoruz. bu ay adetim gecikti 4 gun oldu hala gelmedi. lekelenme gibi oluyor ama coook az varla yok arasi bisey. bu sabah test yaptim negatifdi. ayni durumu yasayanlar var mi kizlar bi daha test yapsam mi ne zaman yapsam :KK43:
Benimde adetim hiç gecikmez. Biri adet günü diğeri 2 gün sonraki testler negatifti. 4. Gün çooool silik bir çizgi ve sonra kan testiyle öğrendimumarım aynı durum senşn içinde geçerli olur

inşallah canım daha da olmazsa hastaneye gidip kan testi yaptiracagim. bebegin hayirli ugurlu olsun insallah kucaginada alirsin :) boyle hamisleri duydukca cok mutlu oluyorum :D

inşallah canım daha da olmazsa hastaneye gidip kan testi yaptiracagim. bebegin hayirli ugurlu olsun insallah kucaginada alirsin :) boyle hamisleri duydukca cok mutlu oluyorum :D
Amiin canım benim 4. Gün değerim 133 tü sanırım çok yeniydi. Darısı inşallah başına :)

tesekkur ederim :) bi gelisme olurda paylasirim. ama en kotusu belirsizlik ya adet olayim yada bebisimiz varsa ogrenelim yaaa :)

Bu ay da hüsran oldu, sabah itibariyle regl oldum, artık bir dahaki aya bakacaz :(

gecmis olsun seli insallah bi daha ki aya olur. benim daha ne oldugu belli degil. beklemek ne zoooorrr :/

bende bu aksam regl oldum pffff.... artik onumuzdeki aylarda insallah bebis olur

Bende bende bekliyorum çarşamba çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim ♡

Bende bugun adet oldum pff simdi 28 gun bekle dur.. Olsuj herseyin hayirlisini bilir Rabbim.bundada var bir hayir..

Kızlar iyi akşamlar ben 1 seneden beri gebelik için ugrasyrm maalesef olmadı bu ay sat 29 ağustos 25-26 eylül gibi olmam gerek ama felaket bir mide ve karın ağrım var birde karın şişliği sizce bukadar erken olur mu? birde yumurtlama artık bitmişmidr çalışmaları bırakmalımıyız

Back
X