Hamile kalmaya çalışırken aldatıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne olacak başka adam bulabilirdin.katlanmak zorunda kalmışmış.bıraksana bu sefer de çocuğun olacak kocam beni aldatıyor ne yapım boşanamıyorum dicektin. Ne güzel iştr Allah sana göstermiş en başta sen görmek istememişsin ısrarla çocuk yapmak istemişsin. Herşerde bir hayır vardır lafını duymamıssın galiba yat kaşk şükret ki çocuğun yok o berbat yuvaya o çocuğu getirmek büyük bir bencillik !! Ne biçim kafalar bu Allah askina bilen varsa bana da desin

7 sene az buz bir zaman değil

O kadar sürede hiç mi şüphe duymadınız ?

O adamı hayatınızdan silin bir an önce ayrılın. Tedavinizi olun. Psikolojik destek alın.

Yaşadığınız çok ağır belki o yüzden regl olmuyorsun.

Hayat bu belki hiç beklemediğiniz anda yeniden mutlu olursunuz.

Ama kesinlikle düzelir geri döneyim demeyin.

Arkadaşlar niye yaş soruluyor anlayamıyorum. Erken menapoz olduğunu söylemiş konu sahibi, öyle bir durumda kişinin yumurta rezervleri erkenden azalır.

Konu sahibi hemen doktora gidip rezervleri bir kontrol ettirin ve olanları dondurun. Zaten yapay döllenmede sperm sağlığına illa ki bakılıyor, daha garanti ilerlersiniz. Oturup olmuyor diye kendinizi bırakmayın hemen, belki de eski(inşallah) eşinizde de problem vardı.

Erken menapoz değilse stresten de adet geçici olarak durabilir, sonra devam eder, önce bir doktora sorun.

Ayrıca diyelim ki hiç hamile kalanıyorsunuz, kendi çocuğum olmayacak diye birşey de yok. Minik minik pek çok bebek anne babalarını bekliyor, kucağınız boş kalacak diye birşey yok. Bir sakinleşin.

İnanın evlenecek doğru kişiyi bulmak çok daha zor, bebekte biraz daha kontrolünüz fazla.

Önce doktora hemen yumurtalar için yarın gidin, sonra da güzel bir avukatla görüşüp başınızdan bu evliliği atın. Sırtınızda kamburdan başka birşey değil. İyilik yaramaz ihanet edenlere, boşanma davasında avukatınızla konuşsun bakalım, muhatap almayın onu.

Oturduğunuz evi aldıysanız hemen tapudan satışına engel koydurun, banka hesaplarını kontrol edin, altın varsa çalınmasın dikkat edin. Aldatmasına dair güzel kanıtlar toplayın ki sıkışsın mahkemede. İyi bir avukat bulursanız yol gösterecektir.

Keşke daha önce tek gecelik deyip geçmeseydiniz, şimdiye doğru düzgün birini bulup onunla çalışıyor olurdunuz hamile kalmak için belki.

Bi yakınımın çocuğu olmuyor o da 7 yıldır evli , adam üstüne kuma getircem ben baba olmak istiyorum dedi ve artık tedavi masraflarını karsilayamayacagini çok yorulduğunu söyledi karısına kadın bir saniye düşünmedi kalbine gömdü ve boşanma davası açtı çok üzgün çok kırgın ama yapacak bir şey yok hayatına bakmak zorunda o da bunu biliyor ise girip çalışacağını belki bu evliliği unutamicagini ama yoluna devam edeceğini söylüyor.

ne demek davulun sesi uzaktan hoş geliyor filan ya?
insanlar neler yaşıyor siz biliyor musunuz ki?

ben 38 yaşındayım ve hayatımda bir erkek yok. herhangi birinden ya da sperm bankasından hamile kalabilirim...ama neden yapmıyorum acaba?
çünkü eğer illa çocuk yapacaksam da huzurlu, mutlu bir yuvada onu severek bekleyen ve en önemlisi onu hak eden bir babayla büyüsün istediğimden olabilir mi?

böyle olmayacaksa, ya da en azından böyle olması adına elimden geleni yapıp vicdanım rahat olmayacaksam (kaza bela olur bunları bilemem tabi ki) o zaman o çocuk neden "olmak zorunda" olsun ki? dünyada yeterince çocuk var sadece üremek için mi üreyelim, virüs müyüz biz? siz padişah soyu filan mısınız ne bu, şefefsizin tekiyle evliyken çocuk da çocuk?

Ben soyle düşünüyorum, bu insanlarin hayata dair baska bir üretimleri yok. Cocuk olunca tamamlanacaklarini dusunuyorlar. Baska hiçbir gaile, vasif yok! Cildircam..
Ben öğretmenim. Yani bir vasfım ve saygınlığım var. Beni tanımadan nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz? Benim yaşadıklarımı bilip bilmeden yargılayarak konuşamazsınız. Ben yargılanmak için yazmadım. Benimle benzer şeyleri yaşayan kişilerin tavsiyeleri için buraya yazdım. Kendi aptal düşüncelerinizi ve egonuzu kendinize saklayın.

Benim neler yaşadığımı, şartların ne olduğunu mecburiyetlerimi bilip bilmeden yargılayıcı konuşmayın. beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım. Ben buraya yargılanmak için yazmadım, tecrübe edinmiş insanlardan tavsiye istedim ki hayatımın geri kalanına umutla bakabileyim.

aldatan eşinizi bırakmak yerine çocuk sevdasına düşerek hatayı yapmışsınız. gurursuz kadınların erkek evladı olunca o evlat katil ruhlu oluyormuş anneleri her davranışa boyun eğdiği için önce gururlu güçlü olmanız gerekli.

Sizi aldatan adamı hala nasıl unuturum diye soruyorsunuz .Pes doğrusu... hadi çoluk çocuk olsa biraz çekişmeli olur boşanma aşaması ama şükür çocuk ta yok , hala durmanız hala bence ...

Eveeeet beddualar da geldi

Hakaret ettiginiz icin sikayet ettim sizi.

Bedduamız da geldiğine göre rahat uyuyabiliriz.

Insan gibi yorum yapiyoruz, muameleye bak. Bedduanizi iade ediyorum size. Haddinizi asmayin.

ben bunu çok da öyle "olmaz ama öyle şey" babında görmüyorum

belki linç edileceğim ama benim etrafımda öyle "aşık ola ola yana yana öle öle" evlenen pek kimse yok

olmadığını adım gibi biliyorum. yaşım ve tecrübem bunu gösteriyor.

bir kısmı köy bağlantılı ve görücü usulü evleniyor
bir kısmı işte aileler denk, eğitimler meslekler denk, yaş geldi hadi evlenelim diye evleniyor.
çok aşık olan zaten belli oluyor. ama geriye kalan çiftler evlenmiş olmak için, evlenemedi demesinler diye evleniyor işin açıkçası.

tamam illa aşk değil tabii bazısı insanlığından merhametinden hayat arkadaşını çocuk olmuyor diye bırakmaz ya da tedavi parası gözüne batmaz...amaaaa

işin açıkçası ben herkesten bu olgunluğu, bu insanlığı beklemem. acıklı belki ama şöyle bir baktğımda durum bu. yahu kadın hasta olsa bir çorba yapıp getiremeyen adamlarla dolu memleketteyiz kaldı ki senelerce tedavisi koşturması parası uğraşacak! kendi adıma ben de çok aşık değilsem, ölmüyorsam aşkımdan, çocuk yapmayalım diyen veya çocuğu olmayan adamı ben de istemem mesela hele artık hiç istemem. (not: çok aşık olmadığım için bu adamlarla evlenmedim bile ben, sırf bu yüzden bekarım zaten).

kadınlar bunu demekte zorlanıyor biliyorum...ama erkekler işte çok çok net ve açık diyebiliyor.
kadınların bu evlilik ve çocuk meselesini kendi onurlarını hiçe sayacak kadar büyüttüğünü düşünüyorum. arkadaşınızı tebrik ederim. önüne bakabilmiş. ben eczacı bir beyefendi tanıyorum..çocuğu olmadı diye değil bakın "oğlu" olmadı diye kuma getirdi eşinin üstüne...eşi boşansa ve kızlarını alıp gitseydi yapamazdı, toplum reva görmese hiç yapamazdı, bu kadar basit.

vasıflı ve saygınsınız ama tek gecelik aldatmalara kendinizi layık görüyorsunuz?
vasıflı ve saygınsınız ama "beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım" gibi beddualar ediyorsunuz?

sizin kafanız mı güzel?

vasıflı olmak diplomayla olmuyor.
nasıl öğretmensiniz siz bin beter olun diye beddua ediyorsunuz?

hem size ne ki başkası bin beter mi yüz bin beter mi...yahut çok mu mutlu?
kendinize bakın, adam sizi hiç yerine koyuyor, adam sizi takmıyor. adam sizi sevmiyor. saymıyor.

daha çok gençsiniz çocuğunuz olsun veya olmasın kendinize bir hayat kurmalısınız.

Eğer ogretmenseniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyosun sizin kendinize saygınlığıniz yok sizi tanımıyoruz evet ama anlattıklarınaza göre yorumlar yapıyoruz sizi defalar aldatan adamdan halen çocuk yapma peşindesiniz bu Üremek değilde nedir ? Burda aptallık veya ego yok . Niye beddua ediyorsunuz amaç ne işinize geldiği gibi yorum yapmadığımiz için mi ? Burda yazıyorsaniz eleştiriye de açık olmalısınız . Okumamış insan olsaydınız belki yine sizi anlayabilirdim ama eğitimcisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…