- 15 Nisan 2011
- 1.346
- 1.755
- 333
Keşke daha önce tek gecelik deyip geçmeseydiniz, şimdiye doğru düzgün birini bulup onunla çalışıyor olurdunuz hamile kalmak için belki.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Aylarca negatif çıkan testler, doktor doktor gezmeler, kendinizi aşağılık ve eksik hissetmeler bunu ancak yaşayan biliyor. Bir kadının başına gelebilecek en kötü şey zamansız menapoz. O zaman nelere mecbur kaldığınızı kimse tahmin bile edemiyor.
26 yaşımdayım. Erken menapoz teşhisim var.Kaç yaşındasınız? Defalarca sorulmuş.
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Aylarca negatif çıkan testler, doktor doktor gezmeler, kendinizi aşağılık ve eksik hissetmeler bunu ancak yaşayan biliyor. Bir kadının başına gelebilecek en kötü şey zamansız menapoz. O zaman nelere mecbur kaldığınızı kimse tahmin bile edemiyor.
Ben öğretmenim. Yani bir vasfım ve saygınlığım var. Beni tanımadan nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz? Benim yaşadıklarımı bilip bilmeden yargılayarak konuşamazsınız. Ben yargılanmak için yazmadım. Benimle benzer şeyleri yaşayan kişilerin tavsiyeleri için buraya yazdım. Kendi aptal düşüncelerinizi ve egonuzu kendinize saklayın.Ben soyle düşünüyorum, bu insanlarin hayata dair baska bir üretimleri yok. Cocuk olunca tamamlanacaklarini dusunuyorlar. Baska hiçbir gaile, vasif yok! Cildircam..
Benim neler yaşadığımı, şartların ne olduğunu mecburiyetlerimi bilip bilmeden yargılayıcı konuşmayın. beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım. Ben buraya yargılanmak için yazmadım, tecrübe edinmiş insanlardan tavsiye istedim ki hayatımın geri kalanına umutla bakabileyim.Anne olacak başka adam bulabilirdin.katlanmak zorunda kalmışmış.bıraksana bu sefer de çocuğun olacak kocam beni aldatıyor ne yapım boşanamıyorum dicektin. Ne güzel iştr Allah sana göstermiş en başta sen görmek istememişsin ısrarla çocuk yapmak istemişsin. Herşerde bir hayır vardır lafını duymamıssın galiba yat kaşk şükret ki çocuğun yok o berbat yuvaya o çocuğu getirmek büyük bir bencillik !! Ne biçim kafalar bu Allah askina bilen varsa bana da desin
Eveeeet beddualar da geldiBenim neler yaşadığımı, şartların ne olduğunu mecburiyetlerimi bilip bilmeden yargılayıcı konuşmayın. beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım. Ben buraya yargılanmak için yazmadım, tecrübe edinmiş insanlardan tavsiye istedim ki hayatımın geri kalanına umutla bakabileyim.
Ben öğretmenim. Yani bir vasfım ve saygınlığım var. Beni tanımadan nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz? Benim yaşadıklarımı bilip bilmeden yargılayarak konuşamazsınız. Ben yargılanmak için yazmadım. Benimle benzer şeyleri yaşayan kişilerin tavsiyeleri için buraya yazdım. Kendi aptal düşüncelerinizi ve egonuzu kendinize saklayın.
Bedduamız da geldiğine göre rahat uyuyabiliriz.Benim neler yaşadığımı, şartların ne olduğunu mecburiyetlerimi bilip bilmeden yargılayıcı konuşmayın. beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım. Ben buraya yargılanmak için yazmadım, tecrübe edinmiş insanlardan tavsiye istedim ki hayatımın geri kalanına umutla bakabileyim.
Benim neler yaşadığımı, şartların ne olduğunu mecburiyetlerimi bilip bilmeden yargılayıcı konuşmayın. beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım. Ben buraya yargılanmak için yazmadım, tecrübe edinmiş insanlardan tavsiye istedim ki hayatımın geri kalanına umutla bakabileyim.
ben bunu çok da öyle "olmaz ama öyle şey" babında görmüyorumBi yakınımın çocuğu olmuyor o da 7 yıldır evli , adam üstüne kuma getircem ben baba olmak istiyorum dedi ve artık tedavi masraflarını karsilayamayacagini çok yorulduğunu söyledi karısına kadın bir saniye düşünmedi kalbine gömdü ve boşanma davası açtı çok üzgün çok kırgın ama yapacak bir şey yok hayatına bakmak zorunda o da bunu biliyor ise girip çalışacağını belki bu evliliği unutamicagini ama yoluna devam edeceğini söylüyor.
Ben öğretmenim. Yani bir vasfım ve saygınlığım var. Beni tanımadan nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz? Benim yaşadıklarımı bilip bilmeden yargılayarak konuşamazsınız. Ben yargılanmak için yazmadım. Benimle benzer şeyleri yaşayan kişilerin tavsiyeleri için buraya yazdım. Kendi aptal düşüncelerinizi ve egonuzu kendinize saklayın.
Eğer ogretmenseniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyosun sizin kendinize saygınlığıniz yok sizi tanımıyoruz evet ama anlattıklarınaza göre yorumlar yapıyoruz sizi defalar aldatan adamdan halen çocuk yapma peşindesiniz bu Üremek değilde nedir ? Burda aptallık veya ego yok . Niye beddua ediyorsunuz amaç ne işinize geldiği gibi yorum yapmadığımiz için mi ? Burda yazıyorsaniz eleştiriye de açık olmalısınız . Okumamış insan olsaydınız belki yine sizi anlayabilirdim ama eğitimcisinizBenim neler yaşadığımı, şartların ne olduğunu mecburiyetlerimi bilip bilmeden yargılayıcı konuşmayın. beni yargılayan herkese Allah bin beterini göstersin umarım. Ben buraya yargılanmak için yazmadım, tecrübe edinmiş insanlardan tavsiye istedim ki hayatımın geri kalanına umutla bakabileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?