Hamile kalmaya çalışırken aldatıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende geçmişe dönebilseydim asla affetmezdim. Ama anne olmak için katlanmak durumunda kaldım. Aslında mesela sadece anne olmak değil, kendimi eksik hissetmek. Kadınlığım elimden alınmış gibi.
Benim anlamadigim adam baya pislikmis aldatmış da siz de biliyorsunuz ve cocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Çocuk sahibi olsaydınız bu adamı çekmeye devam mı edecektiniz yoksa ayrilacak mıydınız ne yapacağı belliymis çünkü. Yani bir planıniz var mıydı yoksa cocuk olması tek plan mıydı?

Tekrar aldatır vazgeçmez. Anne olma şansınız da bitmiş değil yumurta dondurup 50 yaşında bile tüp bebek yöntemiyle hamile kalmanız mümkün.

Ama değeriniz kötü değil ki. Stresten adet olamıyorsunuzdur. 1.24 çocuk yapmak için oldukça iyi bir değer. Kaldıki Amh değeri 0.8 olan kişiler bile hamile kaldı. Bence sorun sizin eşinizde olabilir. Eşiniz değerlerine baktırdı mı hiç?
Diğer konunuza geçecek olursak hiç zaman kaybetmeden boşayın bu oksijen israfını.Daha kaç kez sizi aldatmasını ve aşağılamasını bekleyeceksiniz ?

Ben bu konuda empati yapamam,
beni aldattigini , nefesi baka kadinlarin nefesine degdigini bildigim adamla ayni yataga giremem mesela, netice de lokantada bile Temiz catal kasik istiyoruz dimi...
hayattan tek beklentim bi cocugun bana anne demesi de degil...
Ayrica siz cocuk sahibi olmayi ne zannediyorsunuz, Oyuncak bebeklerle oynamak mi? Bir cocuk sadece alti temizlenip, karni doyurularak büyütülmüyor…
Amacin sizi Kirmak, üzmek degil, siz derdinizi yazdiniz, ben kendi penceremden cevap yazdim.

Allah akil fikir versin. Daha once de aldatilmissiniz goz yummussunuz bu adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksiniz Allah askina. Herkes anne baba olmayi hak etmiyor. O yuvaya gelecek cocuga yazik degil mi? Bosanirsiniz herhalde bi zahmet. Cocuk sonraki mesele. Anne olmayi cok istiyor olabilirsiniz ama once kendi hayatinizi yoluna koymali kendiniz mutlu olmalisiniz ki o cocugu mutlu edebilin. Yoksa herkes cocuk doguruyor. Onemli olan ona ihtiyaci olan guveni,mutlulugu,maddi manevi elverisli kosullari sunabilmek. Psikolojik yardim alin

Ben size zerre kadar üzülmedim. Allah akıl fikir versin. Bu kadar da olmamalı ya.

Birde millete dik dik konuşmayın defalarca aldattığı halde affedip aynı yatağa girdiğiniz kocanıza diş geçirin.

Bir de ikide bir diyor ki davulun sesi uzaktan hos gelir. Magduru oynuyor resmen ama ozsaygisinin ne seviyede oldugundan haberi yok.

Belki de sorun eşinizde ve yıllardır çocuk sahibi olamamanızın sebebi o. Bu bir kusur değil elbette ama size bu süreçte destek olmayan, üstüne düşeni yapmayan ve defalarca aldattığını bildiğiniz biriyle neden devam ettiniz? Kesinlikle kınamıyorum sizi insanın bazen basireti bağlanıyor, gözü körleşiyor. Hala sevmenize de bir şey diyemem aşk sevgi hemen silip atılabilen duygular değil. Ama “yatağına başkasını al” cümlesi çok ağır bir cümle. Bence kafanızda tamamen bitirin ve önünüze bakın. Kaç yaşındasınız bu arada?

Kendinize değer vermez iseniz aşşagilik gibi hissedersiniz. Çocuk olmamasından çok bağımsız bir konu bu. Anne olmak istiyorsanız da bile önce bir uzmandan destek alın. Ruh haliniz , anlattıklarınız kadarıyla davranışlarınız ve tercihleriniz normal değil.

Buradaki herkes anne olmak için uğraşıyo. Ama olmuyorsa da aşağılık hissedilicek bişey yok. Aşağılık olan eşiniz ama ne yazık ki kendinizi eziklemekten bunun farkına varamamışsınız

Valla ister yakindan ister uzaktan, asla ve asla baba olamayacagi ayan beyan belli olan birini baba yapmaya çalışıp da sagliksiz bir ortama, çocuk getirmez ve çocuğumun da psikolojisiyle bile bile oynamazdim. Sonradan ne yaşanır bilemem ama bile bile de böyle bir evlilikle sırf dölü var diye adamı barindirip hamile kalmaya calismazdim. Bu olsa olsa kendimi asagilamaktir. Hayatta baska hiçbir gaileniz yok mudur ki? Bu kadar mi muhtaçsiniz bu adam görünümlü haysiyetsize? Evlilik, aile, yuva nedir ya? Nasil bu kadar bencilce düşünüp çocuk sahibi olmaya calisirsiniz bu adamdan, hic mi dogacak çocuğu dusunmezsiniz??? Once hayati paylaşacağın dogru kişiyi bulmak zorundasin, sonra insallah cocugunuz da olur ve saglikla buyur!

Bu adamdan çocuğunuz olmadığı için dua edin ve ayrılın ki çok ihtimal vermiyorum ayrılacağıniza olan çocuğa olacak yazık günah değil mi öyle bı adamdan çocuğum olacağına olmasın daha iyi size çocuk için tedavi görecem dese affedersiniz öyle bı his oluştu bende

Sizi defalarca aldatan bir adamdan çocuk yapmak isterken çocuğa hiç acımadınız mı? Sevgisiz bir ailede büyüyecek çocuğun vebalini almaktan nasıl emin oldunuz? Çocuk doğunca da aldatacak, çocuğum bunu farkedince-e aptal değil çocuk da, mutlaka sezer yaşı da ilerledikçe- nasıl travmalar yaşayacak hiç düşünmediniz mi?
Boşanma kararı almışsınız neyseki. Allah kurtarmış geç olsun hiç olmamasından iyidir

Evet bu zamana kadar anne olabilmek için katlanmak zorunda kaldım.
keske katlanmak yerine ayrilip baska biriyle evlenmeyi dusunseydiniz.
belki o zaman anne olma şansınız da elinizden kayip gitmezdi.
böyle bir adami baba yapma yolunda verdiginiz cabayi hic anlamadim zaten.
erkekler icinde ben sansimi baska kisilerde de denemek istiyorum, sende kendi yoluna bak demek bu kadar zor olmamali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…