hamile kalmak istiyorum

evlenmeden hamile kalma riskini neden alasın ki...
bu kadar güvende neyin nesi...
insanlar nikahlı kocalarına güvenipte çocuk sahibi olmayı 40 kere düşünürken...
bence senin derdin çocuk sahibi olmaktan çok evlenmeye ikna etmek sevgilini...

:) aklıma bu gelmemıstı hıc... bıldıgım bısey varsa o test sonucu cıkana kadar bana gozu gıbı bakar sonunda bısey cıkmayıncada benden daha suskun olur. en az benım kadar korkak en az benım kadar duygusal... bız bırbırımızı sevmekten korktugumuzda karsılıklı agladık... hersey pamuk ıplıgınde sankı saglam dusunemıyorum akıllı davranamıyorum...

tum korkular tum endıseler senın buraya yazdıklarından fazla... ama cok tesekkurler :) bu hallerın ne yasla ne basla ılgısı var sankı bısey ele gecırıyo senı ve mantık kar etmıyo...

yok sandıgın gıbı degıl aksıne ben evlılık masalına kanmadım hıc. guvende degılkı bu guven olsa ben ıstedım ve oldu derdım. sadece bırını cok sevıyosun ve olacaksa onla bana aıt olsun dıyosun... evlılıge ıkna ederım gıbı basıt bı fıkırle cıksaydım bu denlı suruklenmezdım ordan oraya. ben cok ıstedıgım bısey ıcın zarar vermeden zarar gormeden egrısını dogrusunu hesaplayarak bı cozum bulmaya calısıyorum. tek basımada bakabılırım olursa ama bencıllık olur bebege senı tek ben ıstedım demek. onun ısteeklerını kendı ısteklerımı egrıyı dogruyu bı kefede toplamaya calısıyorum hepsı bu....

Evlenmeden beraber olmussun bide ustune evlenmeden cocuk yap tam olsun.arkadasim aklini basina al.once evlen sonra cocuk yap ortada kalirsin...

Evlenmeden beraber olmussun bide ustune evlenmeden cocuk yap tam olsun.arkadasim aklini basina al.once evlen sonra cocuk yap ortada kalirsin...

ortada degılım sartlarım degıstıgınde de ortada kalacagımı sanmıyorum. bı erkegın bana bakmasına ıhtıyacım yok. ben cok farklı sebeplerden yakınıyorum sızın pencerenız cok farklı bı yere acılıyor...

Neden her şeyin usulü varken bunları çarpıtmak istiyosunuz ki önce evlenin sonra çocuk yapın ... Ayrıca gizli gizli hapı bırak hamile kal belki o an yaparım her şeyi dedi ama ya yapmazsa bu sefer ortada kaldım diye sorunlar bu sefer aileler kaç yaşındasınız biraz mantıklı düşünün ...Karşınızdaki erkeğe öncelikle onu sevdiğiniz için evlenmek istedğinizi ardından bebek istedğinizi yaşınzdan ötürü diyebilirsnz bu resmen bi erkek olsunda çocuk yapıyım gibi erkek arkadaşınız içinde rencide edici bence ...

Once evlenin sonra yapin cok uzulursunuz.sevgiliniz evlenmek gibi bi niyeti yok siz ondan cocuk istiyosunuz dogacak cocuga yazik o sizi gercekten sevse once evlenir.erkek milletine guven olmaz arkadasim.

Daha aileniz adamın evlenip boşanmış olduğunu bile bilmiyor ki dünya hali olağan bişeyken bu "ailem biliyorum istemez" derken senin evlilik dışı hamile kalmanı isteyecekler mi?

Çok pollyanna-ca düşünüyosun kim istemez ki sevdiği adamdan sevimli bi'bebek?
Duygularına bu kadar kapılma.

Senin tarafından nasıl gözüküyo bilmiyorum ama anlattıklarını okuyan biri olarak adamdan soğumak için yeterli bi'sebep bence...
Adam sevdiği kadına resmen ben evlenmem çok istiyosan beni zorunda bırak diyo
:44:

madem senin için evlenmeden çocuk yapmak sorun değil, yap o zaman
yani, illa hamıle mı kalmak lazım evlenmek için? bence sevgilinin mantığı bu yönde
sana da mantıklı gelıyorsa, hamile kal; gizlice veya değil...

sonuçta senın hayatın.

Herkesin hayata bakış açısı , yaşantısı farklı saygı duymak lazım ama bizim kültürümüze ters şeyler bunlar. Kendinizi kaldıramayacağınız bir yükün altına sokmayın.. ki çocuk işin içine girince , bu kadar soru işaretiyle sonu hiç hayırlı olmayabilir , yazık günah , biz kadınlar duygularımız isteklerimiz devreye girince kör olabiliyoruz.. Verdiğiniz cevaplardan da aslında bu durumun size göre de yanlış olduğunu anlayabiliyoruz.. Karşınızdaki insana biraz zaman verin , gerçekten o da sizin gibi kocamannn bir ailesi olsun istiyorsa mantıklı ve doğru olanı yapıcaktır..

ben de diğer arkadaşların fikrine katılıyorum.çok toz pembe bakıyorsunuz gerçekten .herkes ister sevdiği insandan bir bebek sahibi olmak,annelik yaşınız da gelmiş.onun da etkisi içinizde fırtınalar koparıyor ama bu kadar cesur olmanız yine de ürkütücü bence.ben 34 yaşımdayım ve çocuğum yok.sizin yaşınızda ne varmış ki....3 ay önce mi boşanmış sevgiliniz ben orayı kaçırmış olabilirim.bu ne hız? sizinle ne zaman tanıştı ve bu samimiyete geldiniz.?bence hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz şu anda.onun için hapı bırakarak kendinizi de riske atarsınız.kafası allak bullak, yıpranmış bir insanın bir sözünden etkilenip böyle bişeye cesaret etmek ileride sizi büyük pişmanlıklara itebilir.evlenmeden hamile kalmanın toplumsal yükü,o çocuğun geleceği,hamilelik süreci ve sonrası...bunları nasıl göze alabilrsiniz?erkeklere kesinlikle güven olmaz hele ki kısa süredir arkadaş olduğunuz birisine(ne kadar oldu bilmiyorum süresi ama)..ben buna benzer bi hikaye biliyorum ama anlatıp içinizi karartmayayım.çocuğu çok isteyen, ve evlenme planları yaptığı kadın hamilee kalınca onu terkeden bir erkek modeli vardı bu hikayede..kaldı ki sizin sevgiliniz evlenmeyi bile düşünmüyor.o sorumluluğu almaya hazır olmayan bir insan baba olmaya mı hazır olsun?lütfen gerçekçi olun.bu sorumluluklardan kaçıp giderse,boynu bükük bir evlat mı yetiştirmek istiyorsunuz?bencillik olur bu.ne için güzel güzel adabıyla gelinlik giyip nikahlanıp insan içine olması gerektiği gibi çıkamayasınız?sizi çok sevip sevmediğini bi sorgulayın önce.seven adam evlenir.!

Son düzenleme:
sizi çok sevip sevmediğini bi sorgulayın önce.seven adam evlenir.!

keske sandıgınız gıbı toz pembe baksam uzerıne ruyalar gorsem hayaller kursam. bız tanısmadan 3 ay once ayrılmıslardı bızde 1 sene 2 aydır beraberız. seven adam evlenır bızde bunun aksı bı hal yok. evlenıcez dıyoruz sadece zamanın erken oldugunu dusunuyor o kendı adına ve hatta senın evlıyken oldugunu dusunen olur daha 1 bucuk yıl oldu dıyor. bense 1 an once ıstıyorum anne olmayı bu kadar yanı. ıcımı doktum sadece bunları dusunurken hayatı zaten zor yasıyorum bıde uzerıne bu yargılayıcı yaftayı yapıstırıcı cevaplar benım ıcın ıyıce dayanılmaz oluyor. toplum ne der ne olur bunların bılıncındeyım elbette ama pardon hangı dunyada yasıyoruz ınsanın basına her an her sey gelebılır.sıparıslı ya da anlasmalı hayatlar yasamıyoruz ben sadece ıcımı doktum. ıstıyorum cok ıstıyorum ve cok sevıyorum sadece sevdıgım adamdan olsun ıstıyorum bunun uzerıne basarak soyluyorumkı baska bı yanlıs anlasılma olmasın...

sana cok tesekkur edıyorum hakıkaten yazdıklarımı okumussun ve anlamıssın... ben yerıme gecın benı yargılayın demedım ıcımı doktum neyın ne oldugunun bılıncındeyım. o kaygılarım olmasaydı burda gebelık takvımı hazırlıyo olurdum. ve ayrıca verdıgım moral ve umut ıcınde tesekkurler. kararımı verdım aslında son 2 gundur bıraz zamana ıhtıyacımız var ıkımızınde ben hızdan vaz gecıcem onunda netlesmesı gerekıcek zaman ıkımıze de ıyı gelıcek. tesekkurler...

herkesın baska sebeplerı baska dunyası var... yıne de tesekkurler...

evlenmeden cocuk yapmak fıkır olarak sorun degıl ama duygusal acıdan elbette sorun. ona rahatca mama almakzor degıl ama o mamayı 2 kısı yedırmek fıkrı sorun. sadece maddı gercekle manevı gercek arasında sıkıstım... ayrıca sevgılımın mantıgı bıraz beklemekten yana ve bana hakettıgım sekılde dugunlu derneklı bı adım attırmak. benım dedıgım unda gıbı degıl o sadece aynı bendekı bu dusunceler gıbı kendı dusuncesını paylastı benımle. bende bu dedıklerımın mantıklı olmadıgını bılıyorum ama yıne de soylemekten kacınmadım oda kacınmadı. dusunmekten imtina etmemek lazım yeterkı her dusunceyı eyleme donusturmeyın. yoksa kac kere olsem kurtulsam dedık ya da yeter bı daha yapmam dedık... bunlar dusunce ama eylem halı olmak zor degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…