- Konu Sahibi kahveduskunu
-
Tek derdiniz anne olmaksa sperm bankasından sperm alıp hamile kalabilirsiniz.
Sevgiliniz istemezken bu işi yapmanız ''adamı evliliğe ikna etmek için ''bir plan gibi gözükür.
İlişkinizi etkiler mi?
Tabii ki etkiler,sizle zoraki evlense bile arkasından iş çevirdiğiniz için hiçbir zaman güvenmeyecektir size.
Once bır evlenın ondan sonra bebek dusunun bence...Evlılık dısı bebek olunca sızde cok yıpranırsınız cunku suan sıze sagladıgı bır guvence yok...
Sevgilin sana "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" diyorsa sen neden gizli hamile kalmaya çalışıyorsun? Kendin söylemişsin insanların yargılamalarından çekiniyorum diye evlenmeden hamile kalırsan bu yargılardan nasibini alırsın. Sevgilinizi az çok tanıyanlar adamı nikah masasına oturtmak için gebe kaldı diyebilirler. O bile sonradan bunu kafanıza kakabilir, bu durum ilişkinize zarar verir...
yaşım sizden küçük akıl vermek istemem ama evlilik dışı bi bebek bence mantıklı bişey deil çevrenizin tepkisinde korkuyosunuz ama evlilik dışı çocuk yapmak istiyosunuz şimdi onu çok sevdiğiniz için ondan bi parçanız olsun istiyosunuz belki ama bence bu yerinde zamanında güzel olucak bişey
dedğim gibi çok kızdım ne demek o öyle
Evlenmeden bebek falan düşünmeyin bence, çalışmıyor mu? Herşeyini gayette kendisi yapabilir öyle düşünüyorsa, elini taşın altına koyup borç altına giren çok çift var.
Tatlım şuan kendini o riske atma,önce evlein sonra çocuk..sevdiğin adamın sırf"mecburiyetten"senle evlenmesini içine sindirebilirmisn?? Hamile kaldın diyelim,evlendiniz...tartışıyorsunuz ve eşin sana"zaten senle evlenmeyi istemiyordum,ama çocuk oldu"demesi zoruna gitmez mi??
işte bunları sızlerden duyana kadar hıc dusunmemıstım. utanıyorum bu halımden ama ınsan kotuden kacar ya bende kaçmışım sanırım aklıma bu soyleyebıldıgının olabılecegı hıc gelmedıacaba onu zor durumda bırakır mıyım dıye dusundum ben ? aıleme ne derım dıye dusundum offf bu nasıl akıllı bırısın ama karsına bırı bı cıkıyor aklın ona karsı calısmayı reddedıyor
inşallah herşey umduğun ve istediğin gibi olur ve inşallah çok mutlu olursun canım.sağlıcakla kal
şu cümleyi kaç kere tekrarladım kendime bir bilsen... ama o 3 harfli şey yok mu canıma okudu. "aşk" yuzunden nelere katlanıyor insan ne fedakarlıklar yapıyor...Unutmayın önce siz, kendinizi düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?