- Konu Sahibi kahveduskunu
senle edebiyle üsturubuyla evlenecek adam gibi adam birini bulamadın mı?
bunlar bu yaşlardaki insanlar için çok anormal şeyler.
her hayat başka içine girmeden anlamak bilmek zor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senle edebiyle üsturubuyla evlenecek adam gibi adam birini bulamadın mı?
bunlar bu yaşlardaki insanlar için çok anormal şeyler.
empati kurdum da,ben sizin yerinizde olsam adetime bikaç gün kala şaşkın bi yüz ifadesiyle "galiba hamileyim,iki gün geçti hala hasta olmadım" derdim.tutup da SAT'ınızı hesaplayacak hali yok ya,inanır size.
Eczane testi de istemeyin,"pazartesi kan testi yaptıracam,emin olalım,bikaç günlük bi gecikme.Varsa da çıkmaz eczane testinde" dersiniz.
Bakalım o bikaç günkü tavırları nasıl,heyecanlı mı,korkulu mu...Test yapmaya gittiğinizde dakika başı sizi arayacak mı yoksa saatlerce bi mesaj bile atmayacak mı...
Bütün bunları görüp sonra tekrar düşünmelisiniz bence bu işi![]()
canım aklını kullan bebek ıstıyosun ama karsı taraf da ıstıo ama evlılık yoksa bebegıne yazık edersın sakın boyle bır hayata bebek getırme herkesı kaybedersın gunu gelır bu adamda senı bırakır bır cocukla ortada kalırsın napıcaksın ozmn lutfen yasın benden buyuk bıraz saglıklı dusun ya lutfen yapma böle bısey...
evlenmeden hamile kalma riskini neden alasın ki...
bu kadar güvende neyin nesi...
insanlar nikahlı kocalarına güvenipte çocuk sahibi olmayı 40 kere düşünürken...
bence senin derdin çocuk sahibi olmaktan çok evlenmeye ikna etmek sevgilini...
her hayat başka içine girmeden anlamak bilmek zor...
erkek arkadasım bır kere evlenıp ayrıldı suan evlılık deyınce gerılıyor bız tanısmadan 3 ay once ayrılmıslar. bırbırımızı sevıyoruz ve sevgımızle ılgılı bır sorunumuz yok sadece evlılıkle ılgılı konusmalar ya onun sarhos oldugu anlarda konusulabılıyor ya da sakayla karısık konusabılıyoruz. "ben bı hengameden cıktım sıkma benı" dıyor bazen. ıkımızde cocukları cok sevıyoruz ve cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bana defalarca senın cocugunu ıstıyorum dedı bense her gun dua edıyorum bır cocuk nasip olsun bize diye. ben 30 a gırmek uzereyım o ise 34 yasına yenı gırdı. yaslarımız oyle cok genc sayılmaz ve ben kalabalık bır aıleye sahıp olmak ıstıyorum. 35 yasından sonrakı hamılelıkler cok rısklı ve o bıraz daha zaman dıyor ve asla ne kadar oldugunu soylemıyor. ıkı aılede bızden evlılık beklıyor "hadı sıra sızde" denıyor. ıkıncı evlılık ıcın psıkolojık olarak ve maddı olarak hazır olmak gerek dıyor. maddı durumu cok ıyı olan bır aılenın oglu ve ısıde oldukca ıyı ama aılesınden evlılık yuzuk ev esya ıcın para almak ıstemıyor bu sefer herseyı ben yapmalıyım cocuk degılım dıyor. aslında hersey cok mantıklı gelıyor ta kı içip bana içindekileri durustce anlatıncaya kadar. "korkuyorum tum o işlerden yaptırımlardan" dıyor. "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" dıyor. sonra " sen bunları hak etmıyorsun senın gelınlık gıymen lazım dugun yapman lazım aılene mahcup olmaman lazım" dıyor. benım tarafımda ise ben çılgınlar gıbı anne olmak ıstıyorum, gordugum bebeklerde gozum kalıyor. aıle olmak ıstıyorum. unıversiteyle baslayan yalnızlık bıtsın ıstıyorum. sırtımı dayadıgım sevgılım esım olsun cocuklarım olsun ıstıyorum. fazla duygusalım ve uzerıne bırde dogum kontrol ılacları ve yan etkılerı sulu gozlu bısey oldum. ılacı bıraktım bu seferde ılıskımız streslı oldu yenıden basladım ama hıc ıcmek ıstemıyorum. bu istek biyolojık saat mıdır yoksa dogum kontrol ılacının etkılerınden duygu gecıslerınden bırı mıdır bılmıyorum. ama arkadaslarınızla tanıdıklarınızla rahatca konusabılecegınız bı konu degıl herkes karsısındakını yargılamaya cok musaıt. ben anne olmak istiyorum ve bunu gizlice yapmak ilişkime bize zarar verir mi vermez mi bize nolur sorularıyla çıldırmak üzereyim. yardım edin lutfen....:18: :18:
hayatındaki adam senden evlilik dışı hamile kalmanı isterken seni ve düşeceğin durumu ne denli önemsemediğini gerçekten göremiyo musun?yoksa görmek mi istemiyosun?
Evlenmeden beraber olmussun bide ustune evlenmeden cocuk yap tam olsun.arkadasim aklini basina al.once evlen sonra cocuk yap ortada kalirsin...
ortada degılım sartlarım degıstıgınde de ortada kalacagımı sanmıyorum. bı erkegın bana bakmasına ıhtıyacım yok. ben cok farklı sebeplerden yakınıyorum sızın pencerenız cok farklı bı yere acılıyor...
Herkesin hayata bakış açısı , yaşantısı farklı saygı duymak lazım ama bizim kültürümüze ters şeyler bunlar. Kendinizi kaldıramayacağınız bir yükün altına sokmayın.. ki çocuk işin içine girince , bu kadar soru işaretiyle sonu hiç hayırlı olmayabilir , yazık günah , biz kadınlar duygularımız isteklerimiz devreye girince kör olabiliyoruz.. Verdiğiniz cevaplardan da aslında bu durumun size göre de yanlış olduğunu anlayabiliyoruz.. Karşınızdaki insana biraz zaman verin , gerçekten o da sizin gibi kocamannn bir ailesi olsun istiyorsa mantıklı ve doğru olanı yapıcaktır..erkek arkadasım bır kere evlenıp ayrıldı suan evlılık deyınce gerılıyor bız tanısmadan 3 ay once ayrılmıslar. bırbırımızı sevıyoruz ve sevgımızle ılgılı bır sorunumuz yok sadece evlılıkle ılgılı konusmalar ya onun sarhos oldugu anlarda konusulabılıyor ya da sakayla karısık konusabılıyoruz. "ben bı hengameden cıktım sıkma benı" dıyor bazen. ıkımızde cocukları cok sevıyoruz ve cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bana defalarca senın cocugunu ıstıyorum dedı bense her gun dua edıyorum bır cocuk nasip olsun bize diye. ben 30 a gırmek uzereyım o ise 34 yasına yenı gırdı. yaslarımız oyle cok genc sayılmaz ve ben kalabalık bır aıleye sahıp olmak ıstıyorum. 35 yasından sonrakı hamılelıkler cok rısklı ve o bıraz daha zaman dıyor ve asla ne kadar oldugunu soylemıyor. ıkı aılede bızden evlılık beklıyor "hadı sıra sızde" denıyor. ıkıncı evlılık ıcın psıkolojık olarak ve maddı olarak hazır olmak gerek dıyor. maddı durumu cok ıyı olan bır aılenın oglu ve ısıde oldukca ıyı ama aılesınden evlılık yuzuk ev esya ıcın para almak ıstemıyor bu sefer herseyı ben yapmalıyım cocuk degılım dıyor. aslında hersey cok mantıklı gelıyor ta kı içip bana içindekileri durustce anlatıncaya kadar. "korkuyorum tum o işlerden yaptırımlardan" dıyor. "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" dıyor. sonra " sen bunları hak etmıyorsun senın gelınlık gıymen lazım dugun yapman lazım aılene mahcup olmaman lazım" dıyor. benım tarafımda ise ben çılgınlar gıbı anne olmak ıstıyorum, gordugum bebeklerde gozum kalıyor. aıle olmak ıstıyorum. unıversiteyle baslayan yalnızlık bıtsın ıstıyorum. sırtımı dayadıgım sevgılım esım olsun cocuklarım olsun ıstıyorum. fazla duygusalım ve uzerıne bırde dogum kontrol ılacları ve yan etkılerı sulu gozlu bısey oldum. ılacı bıraktım bu seferde ılıskımız streslı oldu yenıden basladım ama hıc ıcmek ıstemıyorum. bu istek biyolojık saat mıdır yoksa dogum kontrol ılacının etkılerınden duygu gecıslerınden bırı mıdır bılmıyorum. ama arkadaslarınızla tanıdıklarınızla rahatca konusabılecegınız bı konu degıl herkes karsısındakını yargılamaya cok musaıt. ben anne olmak istiyorum ve bunu gizlice yapmak ilişkime bize zarar verir mi vermez mi bize nolur sorularıyla çıldırmak üzereyim. yardım edin lutfen....:18: :18:
bu resmen bi erkek olsunda çocuk yapıyım gibi erkek arkadaşınız içinde rencide edici bence ...
sizi çok sevip sevmediğini bi sorgulayın önce.seven adam evlenir.!
Herkesin hayata bakış açısı , yaşantısı farklı saygı duymak lazım ama bizim kültürümüze ters şeyler bunlar. Kendinizi kaldıramayacağınız bir yükün altına sokmayın.. ki çocuk işin içine girince , bu kadar soru işaretiyle sonu hiç hayırlı olmayabilir , yazık günah , biz kadınlar duygularımız isteklerimiz devreye girince kör olabiliyoruz.. Verdiğiniz cevaplardan da aslında bu durumun size göre de yanlış olduğunu anlayabiliyoruz.. Karşınızdaki insana biraz zaman verin , gerçekten o da sizin gibi kocamannn bir ailesi olsun istiyorsa mantıklı ve doğru olanı yapıcaktır..
Daha aileniz adamın evlenip boşanmış olduğunu bile bilmiyor ki dünya hali olağan bişeyken bu "ailem biliyorum istemez" derken senin evlilik dışı hamile kalmanı isteyecekler mi?
Çok pollyanna-ca düşünüyosun kim istemez ki sevdiği adamdan sevimli bi'bebek?
Duygularına bu kadar kapılma.
Senin tarafından nasıl gözüküyo bilmiyorum ama anlattıklarını okuyan biri olarak adamdan soğumak için yeterli bi'sebep bence...
Adam sevdiği kadına resmen ben evlenmem çok istiyosan beni zorunda bırak diyo:44:
madem senin için evlenmeden çocuk yapmak sorun değil, yap o zaman
yani, illa hamıle mı kalmak lazım evlenmek için? bence sevgilinin mantığı bu yönde
sana da mantıklı gelıyorsa, hamile kal; gizlice veya değil...
sonuçta senın hayatın.