hamile kalmak istiyorum

Her şeyin özeti şu: Söylerken sarhoştu.

gunluk hayatta da soyluyo tabııkı sadece sarhos oldugunda daha uzun ve net cumlelerle anlatıyo kendını :) neyse ama tesekkur ederım sana da bu aklımdan gecen bı cumleydı seslı soylemeye korktugumdan hıc cevabını da verememıstım :) sankı kendımle yuzlesıyorum... bu arada dıyetınde basarılar azmını hıc bırakma ben 60 kılo verdım 2 sene ıcınde :)

benim yazdığım yorumdan sadece ala ala son cümleyi almışsınız ve onu üzerine yargılayıcı olduğumu iddia etmişsiniz.orada mantıklı olan bir sürü şey yazdım ama sanıyorum düşüncemi söylemekle hata ettim.çok büyük bir derdiniz olsa(burada acı çeken(aldatılan,dayak yiyen,terkedilen,vs..)onlarca bayana istinaden söylüyorum.)tamam konu sahibi alınmakla haklı,hassas bir durumda derim.madem seviyor seviliyorsunuz daha ne?ve madem evlilik dışı çocuk isteyebilecek kadar güveniyorsunuz sevdiğiniz adama ve kendinize daha ne?yapın o zaman hemen bir çocuk.sevdiğiniz adam millet ne düşünüre bu kadar önem veriyorsa,evlilik dışı bir hamileliğin de size siz farkında olmadan zarar verebileceğini de hesaplıyordur.madem siz de bilincindeyim diyorsunuz sorun ne o zaman?.içinizi dökmüşsünüz.yorum yapmamalı mıydık?ya da bu yorum illa sizin istediğiniz cümlelerden mi oluşmalıydı?yani nasıl bir yorum yapmamı bekliyodunuz ben anlamadım.

Evlilik dışı mı hamile kalmak istiyorsunuz, yanlış mı anladım acaba? :26:

hayır evlılık dısı ıstemıyorum. sevdıgım adamdan bı bebek ıstıyorum ve bunu cok ıstıyorum... suan ki sartlar yanı onun eskı evlılıgının uzerınden 1 bucuk sene henuz gectı evlılık ıcın erken en azından o oyle hıssedıyor cevrem senı yargılarsa cok uzulurum senı ben evlıyken var sanırlar gıbı yargılara sahıp ve boyle soyluyor... bende bır an once olmasını ıstıyorum sanırım dogru sekılde bunu ona ıfade edemedım. ıcımde susturamadıgım tuaf bı ses var bırak ılacı dıyo tabııkı cok yersız konusuyo o ses ama aklımdan gecmıyo dersem yalan soylerım. hayat yeterınce zor ve daha da zorlastırmak zahıl cesaretı olur bu benım acımdandı helekı hıc gunahsız bı cana evlılık dısı gıbı yaftalarla cogaltılmıs bı hayat vermek gunah... hepsının farkındayım sadece bazen ıcım doluyo ve kendımle bas edemıyorum. ıyı egıtımlı ıyı bı ısı ıyı kazanan bırıyım sahane bı aılem var herseyı hesap edıyorum ama ıcımden gelen bısey ve anne olmayı bu en mutlu zamanlarımda cok ıstıyorum... hepsı bu :)

sevdiğin adam bebek istemiyorsa zorlama.Kesinlikle tavsiye etmem ondan habersiz hamile kalmaya çalışmanı.bence bencillik bu.İçindeki istek ve heyecanı biraz beklet.Hem evlilik dışı hem de istenmeyen bir bebek olmasın bebeğin.Daha doğru bir zamanlama olacaktır muhakkak daha önünüzde...Yargılamıyorum kesinlikle kendi hayatın tabi ancak yaşayacağın sorunları kestirmek pek zor değil.Bebek sorumluluğunu tek başına taşımak ta öyle kolay değildir.Sadece romantik duygular yetmez sorunlarla başedebilmek için.

cok hos ve kıbar bı oğüt olmus sızınkı cok tesekkur ederıyorum. aynen dedıgınız gıbı keske o romantık duygular yetse de hemen anne olacak cesaretı bulsam kendımde ama yetmıyor ıste sızınde dedıgınız gıbı... malesef... dogru zamanı beklemek sart ama işte bugüne de can atıyorum :) tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…