hamile kalmak istiyorum

kahveduskunu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
58
0
6
Adana
erkek arkadasım bır kere evlenıp ayrıldı suan evlılık deyınce gerılıyor bız tanısmadan 3 ay once ayrılmıslar. bırbırımızı sevıyoruz ve sevgımızle ılgılı bır sorunumuz yok sadece evlılıkle ılgılı konusmalar ya onun sarhos oldugu anlarda konusulabılıyor ya da sakayla karısık konusabılıyoruz. "ben bı hengameden cıktım sıkma benı" dıyor bazen. ıkımızde cocukları cok sevıyoruz ve cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bana defalarca senın cocugunu ıstıyorum dedı bense her gun dua edıyorum bır cocuk nasip olsun bize diye. ben 30 a gırmek uzereyım o ise 34 yasına yenı gırdı. yaslarımız oyle cok genc sayılmaz ve ben kalabalık bır aıleye sahıp olmak ıstıyorum. 35 yasından sonrakı hamılelıkler cok rısklı ve o bıraz daha zaman dıyor ve asla ne kadar oldugunu soylemıyor. ıkı aılede bızden evlılık beklıyor "hadı sıra sızde" denıyor. ıkıncı evlılık ıcın psıkolojık olarak ve maddı olarak hazır olmak gerek dıyor. maddı durumu cok ıyı olan bır aılenın oglu ve ısıde oldukca ıyı ama aılesınden evlılık yuzuk ev esya ıcın para almak ıstemıyor bu sefer herseyı ben yapmalıyım cocuk degılım dıyor. aslında hersey cok mantıklı gelıyor ta kı içip bana içindekileri durustce anlatıncaya kadar. "korkuyorum tum o işlerden yaptırımlardan" dıyor. "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" dıyor. sonra " sen bunları hak etmıyorsun senın gelınlık gıymen lazım dugun yapman lazım aılene mahcup olmaman lazım" dıyor. benım tarafımda ise ben çılgınlar gıbı anne olmak ıstıyorum, gordugum bebeklerde gozum kalıyor. aıle olmak ıstıyorum. unıversiteyle baslayan yalnızlık bıtsın ıstıyorum. sırtımı dayadıgım sevgılım esım olsun cocuklarım olsun ıstıyorum. fazla duygusalım ve uzerıne bırde dogum kontrol ılacları ve yan etkılerı sulu gozlu bısey oldum. ılacı bıraktım bu seferde ılıskımız streslı oldu yenıden basladım ama hıc ıcmek ıstemıyorum. bu istek biyolojık saat mıdır yoksa dogum kontrol ılacının etkılerınden duygu gecıslerınden bırı mıdır bılmıyorum. ama arkadaslarınızla tanıdıklarınızla rahatca konusabılecegınız bı konu degıl herkes karsısındakını yargılamaya cok musaıt. ben anne olmak istiyorum ve bunu gizlice yapmak ilişkime bize zarar verir mi vermez mi bize nolur sorularıyla çıldırmak üzereyim. yardım edin lutfen.... :emir_bebek::5::18: :18:

Tek derdiniz anne olmaksa sperm bankasından sperm alıp hamile kalabilirsiniz.
Sevgiliniz istemezken bu işi yapmanız ''adamı evliliğe ikna etmek için ''bir plan gibi gözükür.
İlişkinizi etkiler mi?
Tabii ki etkiler,sizle zoraki evlense bile arkasından iş çevirdiğiniz için hiçbir zaman güvenmeyecektir size.

Tek derdiniz anne olmaksa sperm bankasından sperm alıp hamile kalabilirsiniz.
Sevgiliniz istemezken bu işi yapmanız ''adamı evliliğe ikna etmek için ''bir plan gibi gözükür.
İlişkinizi etkiler mi?
Tabii ki etkiler,sizle zoraki evlense bile arkasından iş çevirdiğiniz için hiçbir zaman güvenmeyecektir size.

tek derdim tabiiki anne olmak değil ben ikimizin bebğini istiyorum. zamansız sırasız bısey ıstedıgımın farkındayım sadece aklımın kabul ettığı ve ıcımden gecen sey aynı degıl. bunları dusunurken hırpalanıyorum.:2:

Once bır evlenın ondan sonra bebek dusunun bence...Evlılık dısı bebek olunca sızde cok yıpranırsınız cunku suan sıze sagladıgı bır guvence yok...

Sevgilin sana "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" diyorsa sen neden gizli hamile kalmaya çalışıyorsun? Kendin söylemişsin insanların yargılamalarından çekiniyorum diye evlenmeden hamile kalırsan bu yargılardan nasibini alırsın. Sevgilinizi az çok tanıyanlar adamı nikah masasına oturtmak için gebe kaldı diyebilirler. O bile sonradan bunu kafanıza kakabilir, bu durum ilişkinize zarar verir...

Son düzenleme:
Sevgilin sana "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" diyorsa sen neden gizli hamile kalmaya çalışıyorsun? Kendin söylemişsin insanların yargılamalarından çekiniyorum diye evlenmeden hamile kalırsan bu yargılardan nasibini alırsın. Sevgilinizi az çok tanıyanlar adamı nikah masasına oturtmak için gebe kaldı diyebilirler. O bile sonradan bunu kafanıza kakabilir, bu durum ilişkinize zarar verir...

bana soyleme dedıgı ıcın gızlı oluyo malesef :( cok dogru soyluyorsun o yargıların arkamdan dolasacak lafların hep farkındayım ama iste içimden bu dusuncelerıde atamıyorum bazen benı boğacak gıbı oluyo bas edemıyorum bıraz hafıflemek için daha tarafsız sesler duymak için , benım bana anlatamadıklarımı okumak ıcın yazdım buraya zaten :(:2:

yaşım sizden küçük akıl vermek istemem ama evlilik dışı bi bebek bence mantıklı bişey deil çevrenizin tepkisinde korkuyosunuz ama evlilik dışı çocuk yapmak istiyosunuz şimdi onu çok sevdiğiniz için ondan bi parçanız olsun istiyosunuz belki ama bence bu yerinde zamanında güzel olucak bişey

yaşım sizden küçük akıl vermek istemem ama evlilik dışı bi bebek bence mantıklı bişey deil çevrenizin tepkisinde korkuyosunuz ama evlilik dışı çocuk yapmak istiyosunuz şimdi onu çok sevdiğiniz için ondan bi parçanız olsun istiyosunuz belki ama bence bu yerinde zamanında güzel olucak bişey

dogru bılıyorum ama içten içe güçsüzleşiyorum... onu cok sevıyorum ve ondan bı parca ıstıyorum dogru soylemıssın... malesef insan kendine mantık yuruturken sacmalamaktan korkmuyo :(

dedğim gibi çok kızdım ne demek o öyle sen hamile kal ben üstüme düşeni yaparım yok birde yapmasaydın şuan sevgilini cok sewiğinden sana hakaret ettiğini anlayamıyorsun mecbur kalmadıkça evlenmek istemiyorum diyo resmen ..senin yapacağın şey çok açık ayrıl ..blöf yap ya ewleniriz yada bu şekilde devam etmek istemiyorum de.madem mecburiyet istiyo bu yol onun aklını başına getirir.lütfen bana kızma seni bi ablam gibi duşundum.ayrıca sade bir nikah yapın nolcak yani hamile bir gelin olup apartopar bir düğünden iyidir.ayrıca insanların çenesi durmaz ilk gece bile hamile kalsan acaba ewlendiğinde hamilemiydi diyen oluyo hap bile duygularını böyle etkiliyorsa hamilelik ne yapar sen düşün .benim acizane bir tavsiyem daha olucak bence evlilik dışı bir bebek zina bebeği oluyor bence evlen tövbe et ve helal yolla bebek sahibi ol ..birde varya ilerde kocan bile yüzüne vurur bir bir daha iki..kaldırabilicek misiniz bunları

az mantık ya... kendin için değil o istediğin bebek için daha sağlıklı karar vermek gerekiyor.

öğrendiğinin ertesi gün bırakıp gitmeyeceğinin ne garantisi var :52:

Evlenmeden bebek düşünmek fazla cesurca değil mi? Yaşınız geçiyorsa önce evlenmeyi düşünün. Çalışmıyor mu? Herşeyini gayette kendisi yapabilir öyle düşünüyorsa, elini taşın altına koyup borç altına giren çok çift var.

Son düzenleme:
Tatlım şuan kendini o riske atma,önce evlein sonra çocuk..sevdiğin adamın sırf"mecburiyetten"senle evlenmesini içine sindirebilirmisn?? Hamile kaldın diyelim,evlendiniz...tartışıyorsunuz ve eşin sana"zaten senle evlenmeyi istemiyordum,ama çocuk oldu"demesi zoruna gitmez mi??

Tatlım şuan kendini o riske atma,önce evlein sonra çocuk..sevdiğin adamın sırf"mecburiyetten"senle evlenmesini içine sindirebilirmisn?? Hamile kaldın diyelim,evlendiniz...tartışıyorsunuz ve eşin sana"zaten senle evlenmeyi istemiyordum,ama çocuk oldu"demesi zoruna gitmez mi??

işte bunları sızlerden duyana kadar hıc dusunmemıstım. utanıyorum bu halımden ama ınsan kotuden kacar ya bende kaçmışım sanırım aklıma bu soyleyebıldıgının olabılecegı hıc gelmedı :( acaba onu zor durumda bırakır mıyım dıye dusundum ben ? aıleme ne derım dıye dusundum offf bu nasıl akıllı bırısın ama karsına bırı bı cıkıyor aklın ona karsı calısmayı reddedıyor :(

işte bunları sızlerden duyana kadar hıc dusunmemıstım. utanıyorum bu halımden ama ınsan kotuden kacar ya bende kaçmışım sanırım aklıma bu soyleyebıldıgının olabılecegı hıc gelmedı :( acaba onu zor durumda bırakır mıyım dıye dusundum ben ? aıleme ne derım dıye dusundum offf bu nasıl akıllı bırısın ama karsına bırı bı cıkıyor aklın ona karsı calısmayı reddedıyor :(

Burda arkadaşlar ve ben fikirlerimizi yazdık,olumlu yada olumsuz..gerisi sana kalıyor canım,hayat senin hayatın..haa dersen ben bu bebeği her halükarda doğurur ve bakarım,yapılamayacak bişey değil ama zor..hayat senin hayatın ve kendin için neyin iyi neyin kötü oacağına sen karar verebilirsin..baktın ki gözünü kararttın"ben aşık olduğum adamdan bebeği yapıcam"diyorsun..inşallah herşey umduğun ve istediğin gibi olur ve inşallah çok mutlu olursun canım.:34:sağlıcakla kal:42:

Senin hakkettiğin bu değil.
Gizlice hamile kal seninle evleneyim, beni mecbur bırak, ancak mecbur kalırsam evlenirime kadar gider bu.
Yaşadığı travmanın sorumlusu sen değilsin ama nedense sonuçlarına katlanan sensin.
sadece içince açılmasıda enteresan, bence size net davranmalı , tarih verebilmeli en azından umut..
30 yaşındasın, tabiki biyolojik saatin çalışıyor, hemen hamile kalabileceğininde garantisi yok ,
özellikle doğum kontrol hapından sonra.
Sevgiliniz bencil bir adam, şizinde önceliklerinize, isteklerinize kulak vermeli.
Zaten ileri boyutta bir ilişkiniz var, kınamak için yazmıyorum, seçimlere saygım var, diyeceğim o ki aynı evde yaşamak
hariç bir özlem yok adamda.
O yüzden psikolojisine bağlamış gidiyor e peki ya sizin ki ne olacak.
Unutmayın önce siz, kendinizi düşünün..

Back
X