vildancım hg...maaşallah ne çabuk geldin.ben pc başından kalkıp mutfağa gidemedimkaydirigubbakcemile3buradaki olanları kaçırmayayım diye,sen kızını okula götürdün geldin:roflol:
sanırım dolunay var beklemede canımevet bakalım kim olacak. citos canım bu arada aşılama sonucu bekleyen arkadaşlarımız var mıydı? hatırlar gibiyim ama kim bilmiyorum...
kız 103 boş oda senin olsun kimse kapmadan yetiş arayı açmadelikafaduldenbana kaç numarayı vermiştiniz ona göre çalışıyım:jeyyar:
okul yakın 5 dakikamı alıyor gidip gelmek
arada anayol olmasa kendide gider gelirde trafiğe güvenmiyorum
bide artık büyüdüya sınıfına kadar götürmüyorum kapıdan bıraktım geldim
ohhh ne güzel yakın yakın...bizim içinde iyi senden uzak kalmıyoruz bak hemen gidip geldin.
hoş geldin maatcım inşallah meleğin seninledir hayırlısı olsun
çitos bu arada açık artırma yapmışsın bakıyom hadi varmı arttıran 102 inci aranıyor 103.cü aranıyor:)
bu arada sevinçtenmi yoksa heyecandanmı dünden beri bişey yiyemiyorum sanki boğazıma kadar doluyum hiç bişey yemek istemiyorum böle giderse işimiz var hamile kalmadan önce bol bol süt içiyordum hamile kalırsam yarasın diye hamile kaldım süt içmiyorum bu ne iş
bu arada hmişler söyleyin bakalım bundan sonra beni ne bekliyor ne yapam lazım şu alttan muayene işi kafamı karıştırdı canımı sıktı ben öle muayene istemiyorum ya biraz daha beklesemmi acep bebiş iyice büyüsün alttan bakmasınlar diye
100 numara kim?
hehee :roflol:aynen 3 gündür yarış yapıyoz art arda beloşcum bende gittim doktora bana ultrasonla baktı alttan bakmadı canımhoş geldin maatcım inşallah meleğin seninledir hayırlısı olsun
çitos bu arada açık artırma yapmışsın bakıyom hadi varmı arttıran 102 inci aranıyor 103.cü aranıyor:)
bu arada sevinçtenmi yoksa heyecandanmı dünden beri bişey yiyemiyorum sanki boğazıma kadar doluyum hiç bişey yemek istemiyorum böle giderse işimiz var hamile kalmadan önce bol bol süt içiyordum hamile kalırsam yarasın diye hamile kaldım süt içmiyorum bu ne iş
bu arada hmişler söyleyin bakalım bundan sonra beni ne bekliyor ne yapam lazım şu alttan muayene işi kafamı karıştırdı canımı sıktı ben öle muayene istemiyorum ya biraz daha beklesemmi acep bebiş iyice büyüsün alttan bakmasınlar diye
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
ay beni çok özlemişiniz
vildanım sen beni anarsında ben gelmes miyim malum oluyo demekkikaydirigubbakcemile3
genelde bu saatlerde açıyom uyuymuyom ama sabah 7 de kalkıyom kocişi yolcu ediyom snr iş güç kahvaltı derken öğlen oluyo şekerima.s.
BELENAYIM çok sevindim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin
sessizdeniz senide tebrik ederim sağlıklı bi hamilelik geçirmenizi dilerim
bu ay maşallah ii çalışmışsınız oh oh ii valla allah bozmasın bu ay böle devam etsin
100 numara belenay canım.
okyanus hg...evet canım ya 2009 yılı uğurlu geldi hep böyle gitsin inşallahhhhhh. sen nasılsın?yeğenimiz nasıl?
hb kıs sen beni anınca koşa koşa geldim