Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaaaa...... kulaklarım çınladı hemen geldim kaydirigubbakcemile3 ya ancak açabildim işten güçten.. bari öğle yemeğinden önce bir selam edeyim dedim..
hakcacım walla inşallah be bacım... 101.e adayım... siz hamişlerin dualarını bekliyoruz..... ben eğer bu ay hamile değilsem ne çıkacak diye çok merak ediyorum.. kasık sıkıntısı ve bel ağrısı beni acayip rahatsız ediyor... geceyarısı tuvalete kalkıyorum son birkaç gündür... hayatta yapmadığım şeydir... dur bakalım ne çıkacak :uhm:
kesin 101. sensin ablacım hihoyyythihoyyythihoyyyt
Çitos kistlerden dolayı adetlerin düzensizmiydi. Hayıt suyunun şisesini bitirdinmi ben sabahları aç karnına bi bardak 1/4 içiyorum 20 gündür hemde incir kürü yapıyorum benim adetlerim çok düzensiz
iyi günler hayırlı cumalar arkadaşlarım nasılsınız..dualarımız kabul olsun göbişlerimiz bebelerle dolsun inşş..evlerimiz şenlensin inşşş...
inşallah citosum inşallah... bi hamileysem eğer var ya "çok umutsuzum" modunda herkesi tek tek arayıp mesaj atıp kendimi örnek göstericem.... "ben hamile kaldıktan sonra ..." diye... ya bakın dualarınızı eksik etmeyin haaa... oldu mu bacılar.. öptüm cümlenizi.... :teytey:
maatcım inşallah sonuç iyi olacak. herzaman derim ya pozitif düşün pozitif olsun:1hug:
bel ve kasık ağrısı,birde geceyarısı tuvalati ziyaret bilemem artıkkaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerini bekliyoruz maatcım.
Bende 102. Olayım o zaman
inşallah citosum inşallah... Bi hamileysem eğer var ya "çok umutsuzum" modunda herkesi tek tek arayıp mesaj atıp kendimi örnek göstericem.... "ben hamile kaldıktan sonra ..." diye... Ya bakın dualarınızı eksik etmeyin haaa... Oldu mu bacılar.. öptüm cümlenizi.... :teytey:
allah gönlüne göre versin inşallah
he walla bacım... eğer hamile değilsem ya ayağımı üşüttüm ya da popom açıkta kaldı::)) e başka mantıklı açıklama kalmadı .. e hadi bakalım kaldı 7 gün gerisayımda şakkıdı
haaaaaaa.... kızlar bu arada söylemeyi unuttum.. sizlerle paylaşmadım ama ben sigarayı bıraktıııımmm :lepi: 1 hafta oldu
102 de sen ol 103 kim olucak delikafadulden
geldim bak citosum
ben ne dedim okyanusu andık gelir demedimmi
maat ablacım hg
pinkrose teşekkürler cnm