selam canım bende gittim bugün çok sayıda yumurta oluşmş dedi 9mm olmuş pazartesi bir daha gel 19 mm olana kadar takip edicez dedi ondan sonra çatlatma iğnesi bakalım hayırlısı artık canım allah gönlümüze gör hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günde allahım bizi meleklerle sevindir yarabbimmmm
selam canım bende gittim bugün çok sayıda yumurta oluşmş dedi 9mm olmuş pazartesi bir daha gel 19 mm olana kadar takip edicez dedi ondan sonra çatlatma iğnesi bakalım hayırlısı artık canım allah gönlümüze gör hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günde allahım bizi meleklerle sevindir yarabbimmmm[/Q
günaydın kıslar adınıza çok sevindim inşallah haklarınızda hayırlısı olur bugünde benim kontrolüm var inşallah bende sizin gibi mutlu haberlerle gelirim yarabbim bi mucize olsun artıkın ne olur hamiş haberlerinizide duyarız inşallah kimin ne razusu dileği varsa kabul buyur yarabbim:1hug:
kızlar umut listesine bir hamiş daha eklendi. çok mutluyum darısı sizlerin de başına. benim ismimi de düzeltirseniz sevinirim. doğum aralık ayına inşallah:)))
evet valla süper bir haber oldu burcucukkk seni yebrik ediyorum tatlım rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hayırla ve sağlıkla:teytey:belenay ya allahım ne güsel bi haber sabah sabah demi canım darısı bizlere sepsin inşallah
evet valla süper bir haber oldu burcucukkk seni yebrik ediyorum tatlım rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hayırla ve sağlıkla:teytey:
yasemennnŞeniz darısı bizim başımıza hadi bakalım sıra bizlere geliyor yavaş yavaş
burcucukkk anlat bakalım nasıl oldu nasıl öğrendin tedavi ilemi oldu eee hadi anlat bakalıma.s.
selam canım ben bugün gittim yumurtalık çok sayıda var dedi 9mm olmuşlar pazartesi gel bir daha bakıcaz dedi 19 mm olana kadar ondan sonra iğne vericek hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar umut listesine bir hamiş daha eklendi. çok mutluyum darısı sizlerin de başına. benim ismimi de düzeltirseniz sevinirim. doğum aralık ayına inşallah:)))