Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh oh maşallah bizim kızlar sohbeti koyulaştırmış
z@z@cım canım bi tanem kız bu sefer tamam inşallah rabbimin izniyle
ecetunacım doktora gittinmi gördünü kuzucuğunu
süarcım nasılsın şeker hamiş
yasemennnn canım sen nasılsın biraz sabır
alincim tatlım baharın tadını tam çıkarıyorsun kız bebişi unut dedikse tamamen değil haa teyze olmak istiyoruz
sultan şeker seni seviyorum
claire sen nasılsın bakim tatlı
gözekim şirinem çalış çalış 125698752631 kere çalış ama spermleri yorma:)
bahar34 seni göremedim bugün iyisin dimi
durulaytug senide seviyorum
mekselina86 seni göremedim buralarda sende iyisin umarım
son zamanlarda sohbete katılan tatlılarım bunlar ama listedeki tatlılar bunlar ayyy unuttuğum oldumu olduysa özür dilerim
ama ben bu listedeki hatta bu sitedeki herkesi çok seviyorum kocaman öpüyorum kıslar sizleri
eeee hadi artık bizi ne zaman teyze yapacaksınız
BEN TEYZE OLMAK ANNE OLMAK İS-Tİ-YO-RUM
RABBİM DUY SESİMİZİ BİZLEREDE HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ MELEKLER GÖNDER MELEK GÖNDERDİĞİN ARKADAŞLARIMIZINDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARINA ALMALARINI NASİP ET
kizlar sizlerde gormussunuz ben kor oldum herhalde :)) neyse dilrubacim seni de tebrik ederim canim.
kizlar sizlerde gormussunuz ben kor oldum herhalde :)) neyse dilrubacim seni de tebrik ederim canim.
rockwellcim nasılsın canım sen yalnış görmüyorsun burda yazmıyor dilbura nın hamileliğini gebelik bölümde açılmış konu
kizlar iyiyim bekliyoruz ayin 20 sini dört gözle ilk testimiz 20 nisan 21 nisn yeniden yapicaz cok sabirsizlaniyorum coooooook
iyidir suarcim ne olsun. Sicaklarla bogusuyorum burda. Hergun balkon bahce yika in cik in cik kendime ugras yaratiyorum iste :1rolleyes: bugun tatil malum herkesler evde vakitte erken kimse zaten kolay kolay disari cikmiyor bende napayim actim pcyi takiliyorum. Sen nasilsin? bebis nasil? doktor ziyaretlerin var mi? az kaldi degil mi cinsiyete? :dance:
a.s.canım tüp bebekmi yaptırdın girmediğim için görmedim bende biu listedeyim aslında ama tedaviye ara vereli girmiyrum allahım inş bebeğin tutunmuştur benim üye olduğum zamanlarda bir çok arkadaşı takip ediyordum ve hepsi hayırlısıyla hamile kaldı canım inş sende o güzel haberi verirsin bizlere bide morgül arkadaşımız var onuda takip ediyordum inş en kısa zamanda onunda olur bizimde bütünn bebek isteyenlerin tez zamanda olur kendine dikkat et iyi şeyler düşün kendini fazla dinleme inan belirti aramak o kadar zorki beklemek hele allah sana çok büyük bi sabır versin 20 sine kadar
canım allah yardımcın olsun bizim buralarda artık ısındı bugün çok fazla bir sıcak var böyle giderse yazın adanada durulmaz olacak gibi görünüyor sende fazla sularla uğraşıp üşütmemeye dikkat et olurmu canım
bizim dr ziyaretimize daha çok var canım 6 mayısta gideceğim ozamana kadar bir sorun olmaz inş cinsiyeti de öğrenip öğrenmemek arasında kararsızım canım 4 ayın sonunda belli oluyormuş birbuçuk ayımız var
kendine iyi bak canım allaha emanet ol