Hamile kalmak istemiyorum

Esra sar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
11
7
1
25
Merhaba bn 23 yaşında 7 aylik evliyim evlendiğim günden beri yasmin doğum kontrol hapi kullanıyorum ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak istiyorum bırakıp hamile kalmakta istemiyorum bunun bi çözümü varmi yoksa gebeliğe kadar kullanmakmi gerekiyor

merhabalar, isterseniz kadın doğum uzmanına gidin, hapsız korunmak için spiral takma yöntemi de var size uygun mu onu doktor daha bilir.
yada eşiniz korunacak

Merhaba bn 23 yaşında 7 aylik evliyim evlendiğim günden beri yasmin doğum kontrol hapi kullanıyorum ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak istiyorum bırakıp hamile kalmakta istemiyorum bunun bi çözümü varmi yoksa gebeliğe kadar kullanmakmi gerekiyor
Spral filan malesef fayda etmiyor eltimin spral varmış üçüncüye hamile şimdi Spral korumaz malesef ama heekezde aynı degildir belki bilmiyorum ama tüpleri bağlayabilir siniz int arastir istersen bı iğne var doğum kontrol hapı ni enjeksiyon şeklinde vuruyorlar 6 ay koruyo haberlerde de görmüştüm prezervatif kullanıp sende tüpleri bağlayabilir siniz

Spral filan malesef fayda etmiyor eltimin spral varmış üçüncüye hamile şimdi Spral korumaz malesef ama heekezde aynı degildir belki bilmiyorum ama tüpleri bağlayabilir siniz int arastir istersen bı iğne var doğum kontrol hapı ni enjeksiyon şeklinde vuruyorlar 6 ay koruyo haberlerde de görmüştüm prezervatif kullanıp sende tüpleri bağlayabilir siniz
Demek istediğim şu hani hapi bıraktım diyelim ilişkiye girsemde girmesemde hamile kalirmiyim

Demek istediğim şu hani hapi bıraktım diyelim ilişkiye girsemde girmesemde korunsamda korhamile kalirmiyim
İlişkiye girmesen kalmazsın girersen kalırsın
Tesekkur ederim ben iliskiye girmesende yada esim korunsada ilaci biraktigim için hamile kalırım diye dusunuyodum

İlaci bıraksam eşim korunmaya başlasa olur dimi yani hamile kalma ihtimalim olmaz dimi geçmişte içine boşalması şimdi hamile bırakmaz anlamında sordum

Ilaci bıraksam eşim korunmasina rağmen hamile kalmam dimi
Ablam kaldı canım .
İlaç kullanıyordu Yasmin mi yazz mi ne
İlacı bıraktı ....

Eşi prezken ervatif ile korunurken ikizlere gebe kaldı şok oldu aldırmak istedi filan.derken doğurdu

Bunlar çok nadir olan şeyler. 2 yıl bebek istemedik eşim korundu hamile kalmadım. Dikkat ettiğiniz sürece eşinizin korunması yeterli olacaktır.

Işte bende bundan korkuyorum eşimin korunması bisi değiştirmez gibi geliyo
prezervatif her iliskide adami biktiriyo yarisinda takam dur disari bosalirim bu sefer takmayam derken derken.. Erkeklerin zevkini azaltiyormus diyollaa o yuzden sevmiyolar kullanmayi bi bahaneyle bi anlik kacak hamile birakir. Yoksa delinmedigi surece prezervatif korur . Ama yil boyu prezervatife para vermek de istemiycektir🤔 blaa blaa. Korunmak hep kadina dusuyor. Spiral taktir diycem o da kayiyormus bazen . Yahu olacaksa baraj seti koy yine hamile kalirsin da iste bilememedim her ne secim yapicaksan dr la gorus hormonlarini bozmayan aeni cok yipratmayan bi sey olsun. Bi kalirsam kalirim dedik ilk 2 yil geri cekilme denedik hamile kalmadjm. Hos normal denerken de kalmadiydim🤗

Ablam kaldı canım .
İlaç kullanıyordu Yasmin mi yazz mi ne
İlacı bıraktı ....

Eşi prezken ervatif ile korunurken ikizlere gebe kaldı şok oldu aldırmak istedi filan.derken doğurdu

prezervatif her iliskide adami biktiriyo yarisinda takam dur disari bosalirim bu sefer takmayam derken derken.. Erkeklerin zevkini azaltiyormus diyollaa o yuzden sevmiyolar kullanmayi bi bahaneyle bi anlik kacak hamile birakir. Yoksa delinmedigi surece prezervatif korur . Ama yil boyu prezervatife para vermek de istemiycektir🤔 blaa blaa. Korunmak hep kadina dusuyor. Spiral taktir diycem o da kayiyormus bazen . Yahu olacaksa baraj seti koy yine hamile kalirsin da iste bilememedim her ne secim yapicaksan dr la gorus hormonlarini bozmayan aeni cok yipratmayan bi sey olsun. Bi kalirsam kalirim dedik ilk 2 yil geri cekilme denedik hamile kalmadjm. Hos normal denerken de kalmadiydim🤗
Biliyomusun 7 aylik evliyim ve bu konulara o kadar uzagimki size yazarken bile çekiniyorum 😊 biraz çalışıp birikim yapmak istiyoruz sonuçta böyle bi dünyaya çocuk getirmek kolay değil hamile kalırsam vay halime

Back
X