• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına gelen var mı durmadan adet olmak?

Korkutmak gibi olmasın da, bizim şirkette bir kadın by şekilde oluyordu sürekli. Biyopsi alındı ameliyat oldu. Kesinlikle ihmal etmeyin bu süreçte prezervatif ile korunun mutlaka. Hiçbir şey sağlığınızdan daha önemli değil.

Bende 23 yaşındayım ama kondom hangisini denediysem hissetmeyi geçtim hep sistit oluyom tahriş oluyor acıyor alerji oluyor yanıyor falan bı turlu bana iyi gelmedi eşimde de ereksiyonu önlüyor ilişki olmuyor sonra 🤣🤣🤣 sonra benim sinir tavan oluyordu meğerse prezervatifdenmis aahhaa
gencecik insanlarsınız green kayıp mayın olamaz 😬
doğru zamanda kullanmayı öğrenirse latex olmayan kullanırsanız alerjin geçer (sanırım) doktora gittin mi hiç?

Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif 10'lu Etken Maddeleri Nelerdir? Lateks alerjisi olanlar için uygun şeffaf poliizopren prezervatif. Poliizopren, lateks olmayan bir materyaldir, dolayısıyla bu prezervatifler doğal kauçuk lateks proteinlerine alerjisi olanlar için uygundur.

Back