• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına gelen var mı durmadan adet olmak?

En sağlıklısı prezervatif bundan sonra öyle korunsanız, hormon yüklenmeden…çok gençsiniz

Evet biri ocak ayında diğeride şimdi oldu. Aslında doğum kontrol hapı kullanırken ara kanama olması normal kabul ediliyor ama bende garip olan bu zamana kadar hiç olmadı ve çok sık tekrar etti bu kadar sık olmaz yani.
Anladım canım ama panik falan yapma kız yaşayan okadar duydum ki uzun süre kullandığı için olmuş mesela belkide sende de o yüzdendir

B

Bakıyorlar tabiki her ne şikayet için gidersen git bakıyorlar ben hap yazdırmaya birde öylesine kontrol için giderken bile her seferinde baktılar ultrasonla
Kesin alttan muayene eder zaten umarım bir şey yoktur. Kist çıkarsa ameliyat mı ediyorlar biliyor musunuz?

Kesin alttan muayene eder zaten umarım bir şey yoktur. Kist çıkarsa ameliyat mı ediyorlar biliyor musunuz?
Yok her kistte etmiyorlar ki ama doğum kontrol hapında kist yaptığını çok nadir duydum binde bir falan sanmıyorum kist olduğunu bazı kistler için bile doğum kontrol hapı veriyorlar tedavi amaçlı alttan da bakmaz büyük ihtimalle her hastanede o alttan ultrason çok olmuyor ama varsa da bakabilir her kist de de ameliyat olmuyor annemde de miyom var ama ameliyat gerekmiyor demiş doktor bence Enise etmeye gerek yok bir tanıdığımda çocuktan önce Yasmin kullanıyordu ve ergenliginden beri 10 cm kisti vardı bişey olmadı kist öyle duruyor ama ara kanama falan da yaşamadı kistten olsa yaşardi

Yok her kistte etmiyorlar ki ama doğum kontrol hapında kist yaptığını çok nadir duydum binde bir falan sanmıyorum kist olduğunu bazı kistler için bile doğum kontrol hapı veriyorlar tedavi amaçlı alttan da bakmaz büyük ihtimalle her hastanede o alttan ultrason çok olmuyor ama varsa da bakabilir her kist de de ameliyat olmuyor annemde de miyom var ama ameliyat gerekmiyor demiş doktor bence Enise etmeye gerek yok
Özel hastaneye gideceğim %100 alttanda muayene ederler

Sizin bi fikriniz var mı sizce neden oluyordur normal mi ya da
Bazen bende de oluyor hatta 15 gün kanamam sürdü bir kere polikistik var bende belki öyle birşey olabilir yada çikolata kisti ama bunlar önemli seyler değil ilaç tedavisine başlıyorlar kullandığın antibiyotik ağrı kesici bunlarda kanama yapabilir bazen böyle ara kanamalar her kadın yaşar ama tabii en iyisini doktor bilir alttan muayne ile anlaşılır

Bazen bende de oluyor hatta 15 gün kanamam sürdü bir kere polikistik var bende belki öyle birşey olabilir yada çikolata kisti ama bunlar önemli seyler değil ilaç tedavisine başlıyorlar kullandığın antibiyotik ağrı kesici bunlarda kanama yapabilir bazen böyle ara kanamalar her kadın yaşar ama tabii en iyisini doktor bilir alttan muayne ile anlaşılır
Offf. Pazartesiye gününe randevu aldım düşünmekten zaman geçmez şimdi bana.

Pazartesi gideceğim doktora ultrasonla falan bakıyorkar mı acaba
Bir arkadsmla ad soyad aynı :)) memleket neresi? . Bu tür vakalar mutlaka bir uzmana danışılmalı vakt kaybetmeden gorunun kontrol hapı sanıp kadın hastalığı ile karsılaşan çok endişe etmeyin.... Herşeyin çözümü var bu hayatta. Sağlıklı günler dilerim

En sağlıklısı prezervatif bundan sonra öyle korunsanız, hormon yüklenmeden…çok gençsiniz
Bende 23 yaşındayım ama kondom hangisini denediysem hissetmeyi geçtim hep sistit oluyom tahriş oluyor acıyor alerji oluyor yanıyor falan bı turlu bana iyi gelmedi eşimde de ereksiyonu önlüyor ilişki olmuyor sonra 🤣🤣🤣 sonra benim sinir tavan oluyordu meğerse prezervatifdenmis aahhaa

Bir arkadsmla ad soyad aynı :)) memleket neresi? . Bu tür vakalar mutlaka bir uzmana danışılmalı vakt kaybetmeden gorunun kontrol hapı sanıp kadın hastalığı ile karsılaşan çok endişe etmeyin.... Herşeyin çözümü var bu hayatta. Sağlıklı günler dilerim
Pazartesi gününe randevu aldım gideceğim. O tanıdığınız arkadasınız değilim kullanıcı adım fake cünkü bana ait değil..

Bende 23 yaşındayım ama kondom hangisini denediysem hissetmeyi geçtim hep sistit oluyom tahriş oluyor acıyor alerji oluyor yanıyor falan bı turlu bana iyi gelmedi eşimde de ereksiyonu önlüyor ilişki olmuyor sonra 🤣🤣🤣 sonra benim sinir tavan oluyordu meğerse prezervatifdenmis aahhaa
Evet bak bunu unutmusum acıyor prezervatifte cok

Doğum kontrol hapı da bende kuruluk yaptı da da hallediliyor bir şekilde birde göğüs hassasiyeti yapmıştı ilk 3-4 ay sonra hafifledi sizde öyle yaptımi hic hassasiyet falan
Göğüs hassasiyeti yok ama kuruluk bende de var. İstediğimiz kadar ön sevişmeyi uzun tutalım asla ıslanmıyorum..

Back