hamile kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi halt olmasını beklemiyorum zaten evlenicek değilim ilk ilişkiye girdiğim erkekle ilişkiye girdim diye onun da böyle bir beklentisi yok

çok imkansız ya hapı düzgün almamış ya da prezervatif yırtılmış yoksa imkansız bir şekilde sperm vajinanın içine ulaşmış orada
Valla mevlam istedi mi oluyor demek ki gercekten var bu konu bulursam paylaşıcam. Hatta ertesi gün hapina rağmen hamile kalanların yorumlarını da okudum. Yumurtlama gününü de kestiremeyebilirsin mesela. O uygulamalara fazla güvenme her zaman doğru günü göstermiyor. Ayda birden fazla yumurtlayan insanlar var mesela ikizleri oluyor. Neyse o hapları kullanıp tüm dengeni alt üst etmeyi de göze alıp ısrarla denemeye değer diyorsan senin bileceğin iş

bi halt olmasını beklemiyorum zaten evlenicek değilim ilk ilişkiye girdiğim erkekle ilişkiye girdim diye onun da böyle bir beklentisi yok
Peki birsey soracam şimdi senin cevrendekiler yada senin yaşındakiler bunu normal mi karşılıyor.hadi ilerde evlendin sonra sorun çıkmayacak gbimi bakıyorlar

bu kadar garip bir şey değil bu yurtdışında zaten bizim yaşımızdaki gençlere okulda kondom nasıl takılır gçsteriyorlar yani cinsel hayatın bu yaşlarda başlaması normal garip değil başka hedeflerim de var okulda ama buraya hedeflerimi anlatmaya gelmedim kafama takılan bir şeyi soruyorum hemcinslerimden yardım bekliyorum ama herkes bir eleştiri karşıtlık

Kesinlikle katılıyorum ne kadar istiyorsan o kadar geç oluyor.ne kadar istemiyor kaçıyorsan hemn oluyor
Çevremde de var böyle çok. Mesela bir arkadaşım çalışmadığı bir dönem çok istedi ikinci bebeğini 3 sene olmadı. Sonra ise girdi ve kredi çektiler kredi bitene kadar 2 3 sene asla düşünmüyordu çok fazla dikkat etmişler ama hamile olduğunu öğrendi geçen ay

Tatlım bizde çalışıyoruz evleneli 3 yıl olacak bir yıldır olsun artk dedik ama olmuyor kaç doktora gittik hiç bi problem yok ama olmayınca olmuyor.demek ki sevgiliyken yapsaydık bizim sıpa şimdi 7-8 yaşında olacaktı ah kafam

Su yurtdisina olan ozentiliginiz de beni benden aliyor yurtdisinda okumus biri olarak soyleyebilirim ki
Kondomu felan gosteriyorlar diye gidin de sevisin demiyorlar onlar sadece ogretmek icin ayni seyin turkiyede de oldugunu dusunuyorum
Herseyin bir yasi vardir bu yasta boyle seylere baslamak sana zarardan baska bisey vermez

Peki birsey soracam şimdi senin cevrendekiler yada senin yaşındakiler bunu normal mi karşılıyor.hadi ilerde evlendin sonra sorun çıkmayacak gbimi bakıyorlar
benim yaşımdaki yani çevremde olup benim yaşımdaki bütün arkadaşlarım aynı düşünüyor hatta gençlerin çoğunun benim gibi düşündüğüne eminim

Türkiye de böyle bir eğitim yok yurtdışındakiler biliyor ki gençler zaten ilişkiye giricek bari bilinçli bir şekilde girsinler

Kredi çekin siz de Aman problem olmasın da, doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah

benim yaşımdaki yani çevremde olup benim yaşımdaki bütün arkadaşlarım aynı düşünüyor hatta gençlerin çoğunun benim gibi düşündüğüne eminim
Şuan bebek hevesim gitti sağolun.böyle bi ortamda ben çocuk flan büyütemem ne demek Bnm kızım o yaşta o işlere kalkışacak.yada oğlum kıçına bakmadan şeyinin derdine düşecek ay herseyin hayırlısını versin Allah evlat bi sınavmış meğer

yaşımı nasıl 18 yapmış olabilirim

başka şeylerle de uğraşıyorum ama cinsellik de hayatın bir parçası niye kabullenmeniz bu kadar zor
Bekaret evlilik ya da cinselligin hayatin parcasi olmasi olmamasi falan degil mesele anlamiyorsun.
Hizli koşan çabuk yorulur
Hayati bu yaşta bu kadar hizli yaşarsan , hayatinin ilerisine enerjin kalmaz.
Vucuduna bu eziyeti yapma.

bu sadece kızının ya da oğlunun senden habersiz yapmasına sebep olur yapmasını engellemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…