hamile kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatlım şimdi ki ergenlerin hepsi degil ama okumakta gözü olmayan karı kız peşinde olanlar böyle bence.kızı kandırmış aptal çocuk.kızlarda birsey oldumu kaptırıyor kendini herkesi aşık zannediyor
Artik moda sey zaten beyefendi olsun felan degil
Serseri olsun gercekten cok yazik bu genclige

Doğum videoları da izle istersen tecrübe olur şimdiden. Burada doğum kontrol hapı+kondom+spirale rağmen hamile kalan birinin konusunu okumuştum
Valla güldürdünüz beni.ben 27 yaşındayım hamile kalmak için uğraşıyorum bu kızcağız kadar bilgiyi bu yıl edindim 😅 demek ki o yüzden hamile kalamıyorum geriden geliyorum

Tatlım şimdi ki ergenlerin hepsi degil ama okumakta gözü olmayan karı kız peşinde olanlar böyle bence.kızı kandırmış aptal çocuk.kızlarda birsey oldumu kaptırıyor kendini herkesi aşık zannediyor
okumakta gözümüz var kimsenin kimseyi kandırdığı yok bizim ilişkimizde tabiki öyle olanlar da var ama onlar meslek lisesi gibi okullarda okuyan serseri tipler biz nitelikli okulda okuyan hedefi olan insanlarız

kaç yaşındasınız bilmiyorum da artık ne kadınların ne de erkeklerin bekareti diye bir şey kalmadı gençler 15 yaşından itibaren ilişkiye girebiliyorlar yeteri kadar bilgi ve korunma ile ve bunda hiçbir şey de yok. neden sevgilim daha önce ilişkiye girdi diye ondan ayrılıyım zaten o direkt gelip bana şununla bunu yapmıştım onunla bunu yapmıştım demiyor tabiki de eskilerinden bahsetse ben de rahatsız olurum ama karşımdakinin tecrübeli biri olması zaten benim için daha iyi
15 yasinda iliski ne demek daha 15 yasinda biri benim gozumde cocuk cidden 15 yasinda dusundugun tek sey iliskimi
Allah yardim etsin sana bu soylediklerin akil alir gibi degil

kaç yaşındasınız bilmiyorum da artık ne kadınların ne de erkeklerin bekareti diye bir şey kalmadı gençler 15 yaşından itibaren ilişkiye girebiliyorlar yeteri kadar bilgi ve korunma ile ve bunda hiçbir şey de yok. neden sevgilim daha önce ilişkiye girdi diye ondan ayrılıyım zaten o direkt gelip bana şununla bunu yapmıştım onunla bunu yapmıştım demiyor tabiki de eskilerinden bahsetse ben de rahatsız olurum ama karşımdakinin tecrübeli biri olması zaten benim için daha iyi
Abooo neler demişsin.kız 15 yaşında birliktelik mi olur 😅 yavrum nolur kendine gel

Ay bide tecrübeli olması benim için daha iyi demişsin demek ki Müge anlıdaki kızlar o yüzden babası yaşında adama gidiyor tecrübe arıyor.aman allahım amaaaan

Sana şuan ters geliyor olabiliriz ama biz seni kınamıyoruz yada yargılamıyoruz inan buna.sen küçük olduğun gbi karşıdaki zibidi de küçük ay sapık gbi prezervatif taşımak ne demek kim tamm derse yapacak adam 😅 biz eşimle beş yıl görüştük bir buçuk yıl nişanlı kaldk.yemin ederim benden böyle şeyler istemedi gercek sevgisi olup değer veren insan zaten kızı zora sokmaz sonrasını düşünür

telefonuna uygulama indiriyorsun hem kendim de hesaplıyorum videolarını izledim hem de uygulamada görüyorum ve o günlerde ilişkiden uzak kalmak istiyorum işte sevgilim de 17 yaşında
17 yaşinda hayatinin en güzel en coşkulu en çocuksu en şaşkin zamaninda gerçekten bunlar dışında ugraşacak hiçbir şey bulamadin mi ?

Mesela masum flörtler
Sinema
Spor
Muzik
Kitap
Arkadaş
Hiç mi hobin yok yapmaktan keyif aldigin hiç mi bir şey yok ?
Zamanini bu konularla videolarla uygulamalarla dolduracak kadar seni etkileyen ne ?
Erkek arkasina çok mu aşiksin ?

Başkalariyla yaptigini söylediklerinden dolayi kiskaniyor tek kendin mi olmak istiyorsun ?
Büyüklerine mi özeniyorsun ?
Neden bu kadar hizli büyümek istiyorsun ?
Hormonlarin coşuyorsa enerjini daha farkli şekilde atabilirsin ama sen bu konulara gömülüp istegini arttiriyorsun.

Valla güldürdünüz beni.ben 27 yaşındayım hamile kalmak için uğraşıyorum bu kızcağız kadar bilgiyi bu yıl edindim 😅 demek ki o yüzden hamile kalamıyorum geriden geliyorum
Her şeyi okumuş izlemiş tecrübesi kalmış denesin de görsün bakalım ☺️ bir de şey vardır mesela çok isteyenlere olmaz ama bu arkadaş gibi olmasın diye elinden geleni yapanlar ilk seferde kucağına alır bebeği ☺️ 17 yaşında tecrübe etmek istediği şeye bak. Neyse herkesin hayatına kimse karışamaz

Her şeyi okumuş izlemiş tecrübesi kalmış denesin de görsün bakalım ☺️ bir de şey vardır mesela çok isteyenlere olmaz ama bu arkadaş gibi olmasın diye elinden geleni yapanlar ilk seferde kucağına alır bebeği ☺️ 17 yaşında tecrübe etmek istediği şeye bak. Neyse herkesin hayatına kimse karışamaz
Allah korusun sonra olan o minicik cana oluyor 🥲

Acik acik dalga geciyorsun sen bizimle ya
Simdide yasini 18 yaptin
Cidden senin kucuk oldugunu dusunmuyorum artik
yaşımı nasıl 18 yapmış olabilirim
17 yaşinda hayatinin en güzel en coşkulu en çocuksu en şaşkin zamaninda gerçekten bunlar dışında ugraşacak hiçbir şey bulamadin mi ?

Mesela masum flörtler
Sinema
Spor
Muzik
Kitap
Arkadaş
Hiç mi hobin yok yapmaktan keyif aldigin hiç mi bir şey yok ?
Zamanini bu konularla videolarla uygulamalarla dolduracak kadar seni etkileyen ne ?
Erkek arkasina çok mu aşiksin ?

Başkalariyla yaptigini söylediklerinden dolayi kiskaniyor tek kendin mi olmak istiyorsun ?
Büyüklerine mi özeniyorsun ?
Neden bu kadar hizli büyümek istiyorsun ?
Hormonlarin coşuyorsa enerjini daha farkli şekilde atabilirsin ama sen bu konulara gömülüp istegini arttiriyorsun.
başka şeylerle de uğraşıyorum ama cinsellik de hayatın bir parçası niye kabullenmeniz bu kadar zor

benim yaşımda sevgilim babam yaşımda değil ilkini bende yaşamasını ben de isterdim ama şu anda tecrübeli olması benim için daha iyi
Kız seni pataklarım bak sıpa 😅 tecrübe diyip durma.istanbuldaysan söyle yerini annenden önce Bn seni bi yoliim delirme kuzum sana sevgili yapma demiyoruz ay sevişmek flan da degil direk birlikte olmak.inan o çocuktan hiç bi halt olmaz sapık kız ooo

Kesinlikle katılıyorum ne kadar istiyorsan o kadar geç oluyor.ne kadar istemiyor kaçıyorsan hemn oluyor

yaşımı nasıl 18 yapmış olabilirim

başka şeylerle de uğraşıyorum ama cinsellik de hayatın bir parçası niye kabullenmeniz bu kadar zor
15 yasinda cinsellik basliyor dedigin andan itibaren cok uzuldum sana biliyormusun
Daha onunde uzun yillar var bi neyin telasi
Neyin arastirmasi simdi onunde calisma hedeflerin okul kariyerin olmasi gerekmez mi sen hala preservatif yok hap bunlarla ugrasiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X