Gebe kalmak istemiyorum sizce kalma ihtimalim var mı

Öncelikle bakireyim lafından sonrasını okuyamadım😂 ay keşke böyle kolay olsa 🤣 biz burada nelerle uğraşıyoruz, matematiksel hesaplamalar, ovülasyon testleri, bilmem jeller, yok anam spermleri içeri depolandıktan sonra bacakları yarım saat duvara dayamak, neler neler 😅 bunu yaptığında bile en sağlıklı halinle maksimum %25 ihtimal var hamile kalmak için.
Yani başka lafa gerek yok bence
Sürtünmeyi es geçmissiniz bundan sonra sürtünelim kesin kalırız 😅😅🤪

Belirtmek gereklidir diye düşündüm. Benim fazla bir bilgim yok bu konuda. Bilgi alabilmek için konuyu açtım.
Söylediklerinizde haklısınız çok zor şartlar ile hamile kalınıyor. Düşük ihtimal vardır diyenlerden dolayı şüphem var sadece.
Yorumunuz için teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
Ben öyle şakayla yazdım ama meselenin ciddiyyetini de biraz anlatmak için, lütfen kabalık gibi anlamayın 🤗
Hayat böyle küçük ihtimallerle canımızı sıkacak kadar uzun değil, inanın. Korunduğunuz takdirde cinselliğinizden zevk alın, başka da birşeyi kafaya takmayın bence. Umarım vakti zamanı geldiğinde de kolay şekilde hamile kalabilirsiniz

Ben öyle şakayla yazdım ama meselenin ciddiyyetini de biraz anlatmak için, lütfen kabalık gibi anlamayın 🤗
Hayat böyle küçük ihtimallerle canımızı sıkacak kadar uzun değil, inanın. Korunduğunuz takdirde cinselliğinizden zevk alın, başka da birşeyi kafaya takmayın bence. Umarım vakti zamanı geldiğinde de kolay şekilde hamile kalabilirsiniz
Yok hayır estağfirullah söyleme nedeninizi anlıyorum. Çok haklısınız çoğu insan için ufak bir şey gibi geliyor bu tarz şeyler. Tamamen yaşanmışlıkla alakalı durumlar. Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim 🥹

Aynı zamanda adetim gecikmeye devam ediyor. Dün de doktor tavsiyesi ile adet söktürücü kullanmaya başladım. Yardımcı olur musunuz hassas bir konu.
Meryem ana değilseniz evet hamile değilsiniz. Ama bence kaygı bozukluğu için bir psikoloğa gitmeniz gerek. Ayrıca erkek arkadaşınızla bir birliktelik yaşamışsınız yani “bakire” değilsiniz, evli değilim daha doğru bir ifade olurdu🤦🏻‍♀️

Back
X