hamile kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hanımlar evet hepimiz küçük kardeşimizin iyiliği için konuşuyoruz, ama şu an ergenlikte ve kafasında düşünceler uçuşuyor. Doğru üslup ve yönlendirmeyle doğru kararı alabilecek bir kız olduğunu düşünüyorum ben ben şimdi uykum gelene kadar konuşacağım onunla özelden Elimden geleni yapacağım merak etmeyin

Uzulen gene sonunda sen olursun trolse bence yapma Otrera
Şimdilik bilmiyoruz fake mi değil mi. Ama eğer gerçekse bu genç kız, vicdanımın sonradan sızlamasını istemiyorum. Fırsatım varken elimden geleni yapmak istiyorum.

Eğer dalga geçiyorsa da bizimle, onu kendi vicdanına bırakıyorum.

teşekkür ederimm yine dee
Ikili ilişkiler sevgi saygi sadakat üzerine kuruludur.
Kendine deger veren insanlar kendilerini kullandirmaz baskalarini da kullanmazlar
Bu yasta bu düşünceyle ileride nasil saglikli iliskiler kurmayi dusunuyorsun.
Insanin gecmisi gelecegini sekillendirir.
Hayatini hep böyle gel gec iliskilerle mi surdurmek istoyorsun.

Insallah dalga geciyordur da biz yaniliyoruzdur yoksa uzuliyorum 15 yasindaki genclerin boyle hallerine

Eğer normal bir şey olsa eleştirmezdik dimi?
Bu kadar tepki aldığına göre bir düşün acaba niye?
Bak ablacım bizde geçtik senin geçtiğin yollardan,biliyoruz ki konuşuyoruz.
Amacım seni küçümsemek değil,şu an sana ne desekte sen burnunun dikine gidedeksin,her şeyin doğrusunu bildiğini sandığın bir yaş ve dönemdesin çünkü.
Lisedeyken daha 15 yaşında aşık olduğu ve aynı şekilde karşı tarafında ona aşık olduğunu düşünen ve sevdiği çocukla birlikte olan bir arkadaşım vardı.
Sonrası ne mi? Hüsran.
Kızın hayatı karardı,kendini toplaması o kadar uzun sürdü ki.
Ben gözlerimle gördüm tüm olanlara şahidim.
O olay olmasa belkide çok daha farklı bir hayatı olabilirdi.
Şimdi sende sevdiğini,sevildiğini sanıyorsun ama ya sevilmiyorsan?
Bunun sonucunu kaldırabilecek misin?
Böyle şeylerin sonuçları senin yaşlarına daha yıkıcı olur.
Daha bu yaştan bir sürü kızla birlikte olmuş,hormonları tavan bir erkek cidden seni seviyor mu yoksa senide takıldığı kızların listesine mi eklemek istiyor?
Her şey vaktinde güzeldir.
Abla sözü dinle.

teş
Ama yine de akıllı kızsın o kadar kişi sana tepki gösterdi terlemeden dinledin.bence senin aklını o çevre dediğin kişiler karıştırmış
teşekkür ederimm çevremdekiler bana bir fikir vermiyorlar aslında temastan hiç hoşlanmayan arkadaşlarım da var herkes kendine göre takılıyor

yani aşık olduğunu düşünmüyorum ben de aşık değilim zaten sadece hoşlanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…