- 31 Ocak 2022
- 60
- -19
- 21
-
- Konu Sahibi Nur and more
Tekrar oku yazdigimi neresinde namusu ifade eden bir kelime var ?
Baska birine de bekaret dedin ki o kisi de bekaretten hiç bahsetmemişti.
Neden bu konuya bu kadar takmiş durumdasin namus bekaret evlenmek dedigimizi sanip duruyorsun ,yazdiklarimizi hep bu sekilde yorumluyorsun.
Ailen çok mu baskici ?
Namus bekaret vs baskisi mi yapiyorlar sana ?
Sanki bu konuda acın varmiş gibi ne desek böyle anliyorsun.
Oysa kimse namustan bekaretten vs bahsetmiyor.
Senin adina nasil mi emin konusuyoruz tecrübe diye şey var yaş yasadikça ögreniyorsun.
Kimini yaşayanlardan kimini yasadiklarindan ögreniyorsun.
Biz yasayanlardan ögrendik, sen yasayip ogrenmek istiyorsun.
Uzulen gene sonunda sen olursun trolse bence yapmaAblacım gerçekten anlattıkların doğruysa bana özel mesaj atar mısın? Ben doktorum. Konuşalım seninle biraz. Olmaz mı?
Bu daha da sorun yakın arkadaşların bi iki yıl sınra sana ne tepki verecekbana anlatmıyor tabiki bana anlatsa ben de rahatsız olurum bana hiç eskilerinden bahsetmiyor ama yakın arkadaşlarından falan biliyorum
Peki sana soru sen bizim yaşlarımızda olsan nasıl bi hayatın olsun isterdinne alakası var sadece öyle dediğinizi sandım herkes nasıl 15 yaşındaki gençler bunu düşünür diyor çünkü
Şimdilik bilmiyoruz fake mi değil mi. Ama eğer gerçekse bu genç kız, vicdanımın sonradan sızlamasını istemiyorum. Fırsatım varken elimden geleni yapmak istiyorum.Uzulen gene sonunda sen olursun trolse bence yapmaOtrera
Ikili ilişkiler sevgi saygi sadakat üzerine kuruludur.teşekkür ederimm yine dee
Peki sana soru sen bizim yaşlarımızda olsan nasıl bi hayatın olsun isterdin
Insallah dalga geciyordur da biz yaniliyoruzdur yoksa uzuliyorum 15 yasindaki genclerin boyle hallerineŞimdilik bilmiyoruz fake mi değil mi. Ama eğer gerçekse bu genç kız, vicdanımın sonradan sızlamasını istemiyorum. Fırsatım varken elimden geleni yapmak istiyorum.
Eğer dalga geçiyorsa da bizimle, onu kendi vicdanına bırakıyorum.
dalga geçmiyorum tabiki deŞimdilik bilmiyoruz fake mi değil mi. Ama eğer gerçekse bu genç kız, vicdanımın sonradan sızlamasını istemiyorum. Fırsatım varken elimden geleni yapmak istiyorum.
Eğer dalga geçiyorsa da bizimle, onu kendi vicdanına bırakıyorum.
Hicte hak vermedi ama ne terlemesiAma yine de akıllı kızsın o kadar kişi sana tepki gösterdi terlemeden dinledin.bence senin aklını o çevre dediğin kişiler karıştırmış
mesleğimi elime almış kafama göre yaşadığım bir hayat olsun isterimPeki sana soru sen bizim yaşlarımızda olsan nasıl bi hayatın olsun isterdin
Eğer normal bir şey olsa eleştirmezdik dimi?bu kadar garip bir şey değil bu yurtdışında zaten bizim yaşımızdaki gençlere okulda kondom nasıl takılır gçsteriyorlar yani cinsel hayatın bu yaşlarda başlaması normal garip değil başka hedeflerim de var okulda ama buraya hedeflerimi anlatmaya gelmedim kafama takılan bir şeyi soruyorum hemcinslerimden yardım bekliyorum ama herkes bir eleştiri karşıtlık
Ne biliyim ne desek okuyor sizene die kötü söz kullanmıyorHicte hak vermedi ama ne terlemesi
teşekkür ederimm çevremdekiler bana bir fikir vermiyorlar aslında temastan hiç hoşlanmayan arkadaşlarım da var herkes kendine göre takılıyorAma yine de akıllı kızsın o kadar kişi sana tepki gösterdi terlemeden dinledin.bence senin aklını o çevre dediğin kişiler karıştırmış
gerçek buuNe biliyim ne desek okuyor sizene die kötü söz kullanmıyorgaliba bizi trollüyor sosyal bi deney flan galiba bu
Bu saatte akil vermeye calisiyoruz sosyal deneyse de uzulurumNe biliyim ne desek okuyor sizene die kötü söz kullanmıyorgaliba bizi trollüyor sosyal bi deney flan galiba bu
yani aşık olduğunu düşünmüyorum ben de aşık değilim zaten sadece hoşlanıyoruzEğer normal bir şey olsa eleştirmezdik dimi?
Bu kadar tepki aldığına göre bir düşün acaba niye?
Bak ablacım bizde geçtik senin geçtiğin yollardan,biliyoruz ki konuşuyoruz.
Amacım seni küçümsemek değil,şu an sana ne desekte sen burnunun dikine gidedeksin,her şeyin doğrusunu bildiğini sandığın bir yaş ve dönemdesin çünkü.
Lisedeyken daha 15 yaşında aşık olduğu ve aynı şekilde karşı tarafında ona aşık olduğunu düşünen ve sevdiği çocukla birlikte olan bir arkadaşım vardı.
Sonrası ne mi? Hüsran.
Kızın hayatı karardı,kendini toplaması o kadar uzun sürdü ki.
Ben gözlerimle gördüm tüm olanlara şahidim.
O olay olmasa belkide çok daha farklı bir hayatı olabilirdi.
Şimdi sende sevdiğini,sevildiğini sanıyorsun ama ya sevilmiyorsan?
Bunun sonucunu kaldırabilecek misin?
Böyle şeylerin sonuçları senin yaşlarına daha yıkıcı olur.
Daha bu yaştan bir sürü kızla birlikte olmuş,hormonları tavan bir erkek cidden seni seviyor mu yoksa senide takıldığı kızların listesine mi eklemek istiyor?
Her şey vaktinde güzeldir.
Abla sözü dinle.