hamile kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mesleğimi elime almış kafama göre yaşadığım bir hayat olsun isterim
O zaman şimdi okuluna bakıp düzenli bi hayatın olacak.sen bu hızla gidersen kusura bakma ama seni harcarlar bar kızlarından biride sen olursun.sen bu gidişatla ne kadar gidebilirsin ailen duysa seni okula bile göndermez.yok onlar ses etmez diyorsan tatlım bizim meseblerimizle uyuşamdıgın için tepki veriyoruz yoksa sizde öyle değilse istediğini yap.ailenden iyi bilecek değiliz

Lise 2 de hamile kaldığı için okulu bırakıp evlenmek zorunda kalan bir arkadaşım aklıma geldi en son gördüğümde malesef durumu hiç iyi değildi kv si ile yaşıyordu daha kendi çocuktu ama kucağında el kadar bebek vardı belki 10 sene olmuştur görüşmeyeli ne durumda bilmiyorum ama onu öyle gördüğümde bende 16 yaslarindaydim üstümde okul üniforması sırtımda canta vardı ve tek derdim yarın ki ödevlerimi yetiştirmekti bi anda kendimi onun yerine koydum ve nasıl bir yükün ve sorumluluğun altına girdiğini gördüm..10 dk lik zevk için mahvetme hayatını inan sandığın kadar güzel biseyde değil biz ne söylersek söyleyelim sen yine yapacaksın ama çok pişman olacaksın

O zaman şimdi okuluna bakıp düzenli bi hayatın olacak.sen bu hızla gidersen kusura bakma ama seni harcarlar bar kızlarından biride sen olursun.sen bu gidişatla ne kadar gidebilirsin ailen duysa seni okula bile göndermez.yok onlar ses etmez diyorsan tatlım bizim meseblerimizle uyuşamdıgın için tepki veriyoruz yoksa sizde öyle değilse istediğini yap.ailenden iyi bilecek değiliz
tamam teşekkür ederim yine de

Lise 2 de hamile kaldığı için okulu bırakıp evlenmek zorunda kalan bir arkadaşım aklıma geldi en son gördüğümde malesef durumu hiç iyi değildi kv si ile yaşıyordu daha kendi çocuktu ama kucağında el kadar bebek vardı belki 10 sene olmuştur görüşmeyeli ne durumda bilmiyorum ama onu öyle gördüğümde bende 16 yaslarindaydim üstümde okul üniforması sırtımda canta vardı ve tek derdim yarın ki ödevlerimi yetiştirmekti bi anda kendimi onun yerine koydum ve nasıl bir yükün ve sorumluluğun altına girdiğini gördüm..10 dk lik zevk için mahvetme hayatını inan sandığın kadar güzel biseyde değil biz ne söylersek söyleyelim sen yine yapacaksın ama çok pişman olacaksın
Senin yine iyiymiş.benm arkadaşım yanlış bi sevgili dönemi geçirmişti ailesi okuldan aldı evden çıkarmadı sonra bi duyduk 5.kattan kendini atmış sonra herkes öğrendi ki hamile.o sevgilisi dediğimiz adam şuan hayatında keyfi yerinde

yani aşık olduğunu düşünmüyorum ben de aşık değilim zaten sadece hoşlanıyoruz
O zaman sana şöyle bir soru sorayım.
O yaş grubundaki erkekler takıldıkları kızları %90 çevresine anlatır,eğer güçlü duygular hissetmiyorsa.
Birinin arkadaşlarına hava atma malzemesi olmak,abaza erkeklerin dedikodu malzemesi olmak ister misin gerçekten?

Ya ne biliyim ben bu kızcağızı sevdim aslında.yanlış düşünceleri var ama agrasif tavırları olan birisi de degil iyi bi aile yapısı olsa böyle olmazdı herhalde.sevgi açlığı yaşıyor sanki anlamadım ki ne bu

Ya ne biliyim ben bu kızcağızı sevdim aslında.yanlış düşünceleri var ama agrasif tavırları olan birisi de degil iyi bi aile yapısı olsa böyle olmazdı herhalde.sevgi açlığı yaşıyor sanki anlamadım ki ne bu
Aslinda cevre bence biliyormusun
Cevrede ne gorsek artik normal geliyor

Senin yine iyiymiş.benm arkadaşım yanlış bi sevgili dönemi geçirmişti ailesi okuldan aldı evden çıkarmadı sonra bi duyduk 5.kattan kendini atmış sonra herkes öğrendi ki hamile.o sevgilisi dediğimiz adam şuan hayatında keyfi yerinde
Ah ah hepimiz az çok benzer şeylere şahit olmuşuz.
Neyseki benim çevremde ölen kalan yok ama 9.sınıftan sonra okumayıp evlenip,çocuk yapan şimdi de boşanan arkadaşım var.
Gerçi kızın aileside sorunluydu o yüzden bir şey de diyemiyorum.
Aynı şekilde lise 1 deyken kendinden büyük bir çocukla birlikte olup,sonra yüz üstü kalan arkadaşım var.
Çok zor toparladı kendini,bir ton olay.

Arkadaşım, gerçekten yaşın çok küçük ve bence küçük bir algılama problemin de var.
Normal kadınlar, kadın doğum doktoruna gider, kendilerine uygun bir hap söylemesini isterler.
Doktoru Kişinin kistine göre uygun bir hap verir, ya da bir şeyi yoksa düz bir hap verir. Hapın adını öğrenir gider her ay onu alırsın.
Devletimiz doğum kontrolünü desteklemediği gibi "üç çocuk yapın" diyor, bu politikanın sonucu olarak da doğum kontrol yöntemlerine ulaşım pahalı..doktor da yazsa ,receten de olsa aynı parayı ödüyorsun,bir indirim olmuyor normal haplar gibi.
Bu yüzden genelde doktor reçete yazmıyor bile,adını söylüyor, geçiyor.
(Sonraki rutin doktor kontrolünde zaten doktorun hapı degistirmek isterse değiştirir ama mesela benim kullandığım hap üniversiteden beri ayni)
Daha herkesin bilmesi gereken en temel bilgilerden yoksunsun, her ilişkiden sonra ertesi gün hapı almayı düşünüyorsun, yaşın küçük olduğu için eczacının sana doğum kontrol hapı vermeyeceğini düşünüyorsun, doğum kontrol hapının her ay muayane edilip tekrar yazılan-sık sık degistirecegin bir hap olduğuna inanıyorsun...bunlar üç mesajindan anladıklarımiz,Allah bilir yanlış bildiğin daha neler var... Bu kadar bilgisizliğin icinde sağlıklı bir karar alman çok zor.
O kadar haklısın ki 👍👏

Konu ve üye fake midir erkek midir şüpheye düştüğünüzde, topikte kendi aranızda yazışmak yerine şikayet et butonuna basarak rapor etmelisiniz.
Üye genç bir kız olabilir, ki bu ihtimal daha ağır basıyor lakin Kanunlarımıza göre 18 yaşını doldurmamış bireyler çocuk sayıldığı, çocuklarında +18 Cinsellik başlığıyla açılan Müstehcenlik Madde 226'ya tabii olan bölümümüzde konu açması, yorum yazması etik olmayacağı için üyelik askıya alınmış olup konuda yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X