• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

nejlaaksener

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
3
0
1
18
Kızlar hormonlarım bozuk olduğu için düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum (dienille)1 hafta önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik fakat prezervatif kullandık ve prezervatiflerde bir sorun yoktu (yırtılma,taşma vs) bundan önceki reglerim düzenliyken bu ay olamadım 5 gün gecti bu ay antibiyotik kullanmıştım bunun etkisi olabilir mi yoksa hamile kalma riskim var mı

Kızlar hormonlarım bozuk olduğu için düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum (dienille)1 hafta önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik fakat prezervatif kullandık ve prezervatiflerde bir sorun yoktu (yırtılma,taşma vs) bundan önceki reglerim düzenliyken bu ay olamadım 5 gün gecti bu ay antibiyotik kullanmıştım bunun etkisi olabilir mi yoksa hamile kalma riskim var mı
Sadece beyaz mukusumsu düzeyde sıvım akıyor 2 kere sıvıda çizgi şeklinde kan geldi onun dışında hiç bir belirtli olmadı sadece ara ara karnım ağrıyor

Peki neden test yapmıyorsun, beş gün geciktiysen çıkar yani, testle basitçe netlestirebilecegin bı durum.

Back
X