- 31 Ocak 2022
- 60
- -19
- 21
-
- Konu Sahibi Nur and more
tamam teşekkür ederimBekaret evlilik ya da cinselligin hayatin parcasi olmasi olmamasi falan degil mesele anlamiyorsun.
Hizli koşan çabuk yorulur
Hayati bu yaşta bu kadar hizli yaşarsan , hayatinin ilerisine enerjin kalmaz.
Vucuduna bu eziyeti yapma.
Artı ilerde büyük bi güven problemi yaşayacakBekaret evlilik ya da cinselligin hayatin parcasi olmasi olmamasi falan degil mesele anlamiyorsun.
Hizli koşan çabuk yorulur
Hayati bu yaşta bu kadar hizli yaşarsan , hayatinin ilerisine enerjin kalmaz.
Vucuduna bu eziyeti yapma.
Trol müAna babana da desene ki 15 yaşında özel hayat başlıyormuş diye,bi de bakalım...
Ne dedi ya bu demin,yeminle trol
Allah hayirlisini versin kinamiyorum ama cok uzuluyorumAine öyle yahu.bu cesaret cahillikten geliyor bence.bilgi cahilliği dahil yaşlarından olan birsey sanki
Sayin cok bilmis yurtdisini arastirmissin ama yanlis arastirmissin zaten iliskiye girecek diye vermiyorlar sadece ogretmek amacli benim cok yabanci arkadaslarim var onlarin 17 yasinda tek dusunceleri okuluydu acikcasiTürkiye de böyle bir eğitim yok yurtdışındakiler biliyor ki gençler zaten ilişkiye giricek bari bilinçli bir şekilde girsinler
Sus kız beddua etmiş gbi konuştun.Ne yapacaktım hadi git dünkü zibidiye kendini ödül olarak ver gelmi diyecektim.ay sus beni büyük konuşturma eşim asker valla başımıza iş çıkarma evdeki tabancayı kendimizde denemeyelim durduk yerebu sadece kızının ya da oğlunun senden habersiz yapmasına sebep olur yapmasını engellemez
Bende bir saattir akıl veriyorumTrol mü
Ben bir saattir boşuna mi üzülüyorum
Valla umarim troldur degilse cok yazikBende bir saattir akıl veriyorum
Kız baksana ya çocuk 17 yaşında prezevatifle geziyormuşValla umarim troldur degilse cok yazik
Kız zaten ömürlük bi ilişki planları yokmuş kiHer şeyi okudum öğrendim diyorsun ama sonra gelip her ilişkiden sonra ertesi günü hapı almak zorunda mıyım diye soruyorsun o ne olacak? Hamilelik konusundan öte işin psikolojik yönünü de düşünüyor musun mesela? Buna hazır mısın kafa ve ruhen? Nasıl bir ortamda büyüdün bilmiyorum, bu konuda kapalı bir ortamda yetiştiysen sonrasında kendini çok kötü hissedeceksin. Erkek arkadaşının cinsellik sonrası sana karşı tutumunun değişme ve hatta ortadan kaybolma ihtimali var. Asla olmaz ben ona güveniyorum deme cinsellik sonrası yabancılaşma diye bir şey var. Ayrıca reşit bile değilsin henüz
ne babama anlatmak zorunda ne de anneme evlendiği gün kız çocuklarına annesi veya babası cinsel hayat hakkında hiç konuşmadığı için utanıp bir şey diyememektense çocuğunu bu hayatın varlığına alıştırmalı bilgilendirmeli eskinin şu andan hiçbir farkı yok özellikle köy kısımlarında evlenmedem 15 yaşındaki kızların hamile kaldıklarını görüyorduk görüyoruz bu da onların sadece ilişkiden nasıl koruncaklarını bilmediğini gösterir yoksa eskiden de şu anda da gençler hep ilişkiye girmiş sonra o kız evlendirilip örtbas edilmeye çalışılır bu bilinçsiz anne ve babanın eseridirCool olduğunu sanan özgürlük özgürlük diye bağıran ergenlerin sonu işte .
Geçmiş yurt dışında ki gencleri anlatıyor .
Bilgiliymissin birde aferin sana çok coolsun .
Bukadar biliyorsan geç babanın karşısına anlat bu bilgilerini .
Alın size özgürlük ülkenin son hali
Ay varya rabbim korusun cocuk yetistirmek cok zor olmaya basladi Allah hayirlisini versinKız baksana ya çocuk 17 yaşında prezevatifle geziyormuşsokağa çıkmaya daha da korktum çocuklar bile sapıklaşmış
Enerji derken bunu kastetmiştim aslinda güven sevgi hepsi yara alir.Artı ilerde büyük bi güven problemi yaşayacak
Tatlım marketlerde bile satılıyor kim umursar yaşı.Ay varya rabbim korusun cocuk yetistirmek cok zor olmaya basladi Allah hayirlisini versin
Bunlara nasil preservatif veriyorlar oda ayri konu
Ben 15 yaşında birisinin böyle şeyler yaptığına inanmıyorum.eğer öyleyse çok büyük bi tedaviye ihtiyacı varEnerji derken bunu kastetmiştim aslinda güven sevgi hepsi yara alir.
Oyun saniyor bunlari.
Fiziksel zevk yasadik bitti gibi.
Oysa ruhunda birakacagi izler ömür boyu devam eder.
Ilk iliskisinde travma yasayanlar var , deneyip yapamayanlar var.
Daha neler neler var.
Herkes bir degil ki 15 yasinda yasiyorlarmiş nerden biliyor gozüyle görmuş mü ?
Her sey dörtlük dörtlük mi gitmis ne olmus yani onda sorun olmadi diye kendinde de mi olmayacak ?
Istedigin kadar gozunun onunden ayirma icinde boyle seyler varsa durdurmak imkansizTatlım marketlerde bile satılıyor kim umursar yaşı.
Trol mü
Ben bir saattir boşuna mi üzülüyorum
eğer öyle bir durum olursa ondan ayrılırımHer şeyi okudum öğrendim diyorsun ama sonra gelip her ilişkiden sonra ertesi günü hapı almak zorunda mıyım diye soruyorsun o ne olacak? Hamilelik konusundan öte işin psikolojik yönünü de düşünüyor musun mesela? Buna hazır mısın kafa ve ruhen? Nasıl bir ortamda büyüdün bilmiyorum, bu konuda kapalı bir ortamda yetiştiysen sonrasında kendini çok kötü hissedeceksin. Erkek arkadaşının cinsellik sonrası sana karşı tutumunun değişme ve hatta ortadan kaybolma ihtimali var. Asla olmaz ben ona güveniyorum deme cinsellik sonrası yabancılaşma diye bir şey var. Ayrıca reşit bile değilsin henüz
Ne olur biliyormusun 3-4 evli bi kadın olur.çünkü alıştığı için farklı kişilerde zevk arar.hemen bıkar şimdi söyledikleri gbi ayrılması da kolay gelirIstedigin kadar gozunun onunden ayirma icinde boyle seyler varsa durdurmak imkansiz
Yazmaya korkuyorum Allah hayirlisini versin
17 yasinda bir erkek her kizla yatip kalkarsa bunun 30 yasindaki hali ne olur Allah korusun
Aman git ne halin varsa gor Of bir adim ilerlemiyorsun ki hakli oldugumuzu anlayacak bir durumun da yokeğer öyle bir durum olursa ondan ayrılırım