hamile kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
telefonuna uygulama indiriyorsun hem kendim de hesaplıyorum videolarını izledim hem de uygulamada görüyorum ve o günlerde ilişkiden uzak kalmak istiyorum işte sevgilim de 17 yaşında

telefonuna uygulama indiriyorsun hem kendim de hesaplıyorum videolarını izledim hem de uygulamada görüyorum ve o günlerde ilişkiden uzak kalmak istiyorum işte sevgilim de 17 yaşında
Kuşum yaşın inanılmaz küçük zaten sevgilinde çok küçükmüş bu yaşta masum bi sevgililik dönemi yaşamak yerine neden böyle şeyler düşüncesine girdiniz.o çocuk o yaşta niye ilişki peşine düşmüş Baykal’la göndersen ekmek alacak parası olmaz.sakın o uygulamara hesaplamalara aldanma onlar herkeste tutmuyor.bi hamile kalırsın dünyan şaşırır.ben 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum o takvimler hesaplamar doğru olsaydı çoktan olurdu.sakın yapma kendine bunu yazarken bile Bn sana kıyamıyorum o sevgilin denen şahıs ne yapmaya çalışıyor.ilişkiye girmek istiyorum diyen adam nasıl buna cesaret ediyor hayatı kayacak haberi yok

resit degilmi
Kac yasindaymis aceba

Kız senin sevgilini dövecem şimdi 17 yaşındaki çocuk birçok kez ilişkiye nasıl girmiş kiminle girmiş ay bu kızlara noluyo ya
bilmiyorum girmiş yani cüzdanında prezervatif falan taşıyormuş zaten önceden de arkadaşlarım görmüşler öyle masum biri değil ama sadece cinsellik düşünen biri de değil sadece birbirimize çok yükseliyoruz ve birlikte olmak istiyoruz yani kendine güveni olmasa bu konuda zaten bana teklif etmez ayrıca önceki ilişkiye girdiği herkesin de d. k. hapı kullandığını sanmıyorum demek ki boşalmıyor içeriye kendini kontrol edebiliyor

Daha cok kucuksun be simdi bu neyin cesareti biraz daha beklesen olmazmi yazik gunah sana

Cidden uzuldum simdiki ergenler hayati cok dolu dolu yasiyor yazik ya

sevgilim de reşit değil şu an ama birçok kez ilişkiye girmiş tecrübeli
Hey maşallah ne hızlısınız ya.
Benim lise sona kadar sevgilim bile olmamıştı.
Bak canım her şey vaktinde güzel anlıyorum şu anda merak ediyorsun çok normal,bizde merak ettik zamanında ama yaşımız reşitken yaptık ne yaptıysak.
Tamam korunacaksınız ama %100 garantisi yok enkaza hamile kalırsan ne olacak?
Ayıkla pirincin taşını.

Ay okudukça şaşırıyorum.benim kardeşim 22 yaşında polis okulunda böyle şeylerini duysam kalkıp dövmeye giderim.ne demek cüzdanında prezervatif taşımak Nuri alçomu bu.bu yaşta onun bu hızı ne.sakın ilişkiye flan girme çok fazla üzüleceksin inan bana.şuan duygularının tavan yaptığı yaştasın daha kimler kimler olacak hayatında

17 yaşındayım aslında biliyorum neler olduğunu baya bir video izledim okudum bilgim var sadece tecrübem olmadığı için yüzde 2 ve 3 lük riski bile düşünüyorum
Doğum videoları da izle istersen tecrübe olur şimdiden. Burada doğum kontrol hapı+kondom+spirale rağmen hamile kalan birinin konusunu okumuştum

Cidden uzuldum simdiki ergenler hayati cok dolu dolu yasiyor yazik ya
kaç yaşındasınız bilmiyorum da artık ne kadınların ne de erkeklerin bekareti diye bir şey kalmadı gençler 15 yaşından itibaren ilişkiye girebiliyorlar yeteri kadar bilgi ve korunma ile ve bunda hiçbir şey de yok. neden sevgilim daha önce ilişkiye girdi diye ondan ayrılıyım zaten o direkt gelip bana şununla bunu yapmıştım onunla bunu yapmıştım demiyor tabiki de eskilerinden bahsetse ben de rahatsız olurum ama karşımdakinin tecrübeli biri olması zaten benim için daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…