Canim 2 gün kalmis hadi hayırlısı. Iyi haberlerini aliriz inşallah. Sende belirti varmi peki23 ekim canım oooof offf beklemek ne zor... hani diyorlar ya hiç beklemiyordum hamile kaldım, merak etmeden nasıl duruyorlar anlamış değilim.
Kafa gittiCanim 8 ekimde adet olduysan bugun daha 21 ekim günün icin biraz erken degilmi. Kac gunde bir oluyorsun ?
Canim 2 gün kalmis hadi hayırlısı. Iyi haberlerini aliriz inşallah. Sende belirti varmi peki
Ozaman yumurtlama günün yaklasiyor iyi degerlendirKafa gitti8 kasım diycektim biraz skntilar var aklım karıştı kb cnm
Aaa ewet hatirladim simdi canim k.b :) üzülme bendeki belirtilerde beni tek tek terketti :)yok tatlım diğer sayfada da yazmıştım sana :) sıfır belirti ile oturmuş bekliyorum :) :)
Bu aralar yumurtlama günüm cnm ovulasyon test aldım 3 gündür yapıyorum pek aynı renk çizgi çıkıo hiç değişmio rengi ve kask ağrım çok var tsh yüksek ckmisti ilaç kullanıyorum 5 gündür ve adet düzensizliğim için doktor duphaston vermişti ona başladım bakalım bu ay ne olcakOzaman yumurtlama günün yaklasiyor iyi degerlendir
Bende ovulasyon testi aldim gecen ay ama benimkiler bozuk çıktı. Bende telefona bir program indirdim yumurtlama tarihini gösteren. Dedigi tarihte kasık agrim da vardi dedim heralde yumurtlicam bende öyle degerlendirdim simdide beklemedeyim. Arkadaşım da o programla deneyerek ilk denemede hamile kaldi. Darisi bize inşallah.Bu aralar yumurtlama günüm cnm ovulasyon test aldım 3 gündür yapıyorum pek aynı renk çizgi çıkıo hiç değişmio rengi ve kask ağrım çok var tsh yüksek ckmisti ilaç kullanıyorum 5 gündür ve adet düzensizliğim için doktor duphaston vermişti ona başladım bakalım bu ay ne olcak
Bnde kullanıyorum o programı o programa göre yarın yumurtlama günüm bakalım 2 gündür çok ağrım var belim kasiklarim sanki adet olcakmjssim gibi öyle bi ağrı doktor yumurtlarn biraz tembel ama sorun değil demişti bi ilaç verdi onu da kullandım o ilaç büyüttü de ondan mı bu ağrı hiç bilmiom çok zor ya şu bebek işiBende ovulasyon testi aldim gecen ay ama benimkiler bozuk çıktı. Bende telefona bir program indirdim yumurtlama tarihini gösteren. Dedigi tarihte kasık agrim da vardi dedim heralde yumurtlicam bende öyle degerlendirdim simdide beklemedeyim. Arkadaşım da o programla deneyerek ilk denemede hamile kaldi. Darisi bize inşallah.
Evet canım büyüyüp gelistigi icin sancı yapiyordur... o minnacicik yunurta 1 gun yaşa sonra o günü bulmaya calis sonra 1 ay sonucu bekle offff offffBnde kullanıyorum o programı o programa göre yarın yumurtlama günüm bakalım 2 gündür çok ağrım var belim kasiklarim sanki adet olcakmjssim gibi öyle bi ağrı doktor yumurtlarn biraz tembel ama sorun değil demişti bi ilaç verdi onu da kullandım o ilaç büyüttü de ondan mı bu ağrı hiç bilmiom çok zor ya şu bebek işi
Aynen inşallah nasip olcak bizede bn inanıyorumEvet canım büyüyüp gelistigi icin sancı yapiyordur... o minnacicik yunurta 1 gun yaşa sonra o günü bulmaya calis sonra 1 ay sonucu bekle offff offff
Ayyyy herkezin pes pese benimde 25 ekimBAT:24 EKİM
NEKADARLIK EVLİSİN CANIM NEZMANDIR BEBEK İSTİYOSUN?Ayyyy herkezin pes pese benimde 25 ekim
Yeni canım 5 aylık evliyim tam anlamiyla gecen ay karar verdik daha anlayacağın bu daha ilk bekleyisim. Sen peki ?NEKADARLIK EVLİSİN CANIM NEZMANDIR BEBEK İSTİYOSUN?
08.08 DE EVLENDİM CANIM YENİYİM DAHAYeni canım 5 aylık evliyim tam anlamiyla gecen ay karar verdik daha anlayacağın bu daha ilk bekleyisim. Sen peki ?
Canim seninde yumurtlama günün yaklaşmış demekkiHeeeeeeey :))) benimde 7 kasim
Canim seninde yumurtlama günün yaklaşmış demekki[/Q ben daha yeni oldugum icin ovulasyon testine baslamadim canim gun asiri iliski bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?