Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 yaşındayım 2yıllık evliyim senKac yasindasin
Günlerimiz aynı bende beklemedeyim banada haber ver sonucu olurmu
O kasık batmalari bende de kesildi 2 gündürKızlar bat a kaldı 2 .. Benim kasık batmalarım kesildi gibi ama hafif bir kasık yanmam var okadar.. Umidimi yitiriyor gibiyim
cnm belki sen de farkli olabilir. adettren 2 gun once benimde kesilmisti. insallah sen hamilesimdir. herkesin bunyesi farklidir. Allah kerim kasim da olur insallah bunay olmassaO kasık batmalari bende de kesildi 2 gündür
Inşallah canim dedigin gibi hamisimdir. Yoksa umutlar kasim a artikcnm belki sen de farkli olabilir. adettren 2 gun once benimde kesilmisti. insallah sen hamilesimdir. herkesin bunyesi farklidir. Allah kerim kasim da olur insallah bunay olmassa
25 ekim canim ama gelmesinnnnn27 ekim bat sizin kaç kizlar
İnşallah isteyen herkesin gelmez. Ama ben gelmesine çok alıştım sasirmam gelirse yani25 ekim canim ama gelmesinnnnn
Peki suan ne kaldi sende :) yani baska degisiklikler hissediyormusunO kasık batmalari bende de kesildi 2 gündür
27 ekim bat sizin kaç kizlar
Sadece sırt agrim var hic olmazdı bende usutmus falanda degilim. Tek umudum bu artik çünkü oda hamilelik belirtisiymis :)Peki suan ne kaldi sende :) yani baska degisiklikler hissediyormusun
Canim 8 ekimde adet olduysan bugun daha 21 ekim günün icin biraz erken degilmi. Kac gunde bir oluyorsun ?Bnm de 8 ekim adet günüm tabi zamanında olursa bu aralar biraz gecikme yaşıyorum da :)