Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşındayım 2yıllık evliyim senKac yasindasin
Günlerimiz aynı bende beklemedeyim banada haber ver sonucu olurmu![]()
O kasık batmalari bende de kesildi 2 gündürKızlar bat a kaldı 2 .. Benim kasık batmalarım kesildi gibi ama hafif bir kasık yanmam var okadar.. Umidimi yitiriyor gibiyim![]()
cnm belki sen de farkli olabilir. adettren 2 gun once benimde kesilmisti. insallah sen hamilesimdir. herkesin bunyesi farklidir. Allah kerim kasim da olur insallah bunay olmassaO kasık batmalari bende de kesildi 2 gündür![]()
Inşallah canim dedigin gibi hamisimdir. Yoksa umutlar kasim a artikcnm belki sen de farkli olabilir. adettren 2 gun once benimde kesilmisti. insallah sen hamilesimdir. herkesin bunyesi farklidir. Allah kerim kasim da olur insallah bunay olmassa![]()
25 ekim canim ama gelmesinnnnn27 ekim bat sizin kaç kizlar
İnşallah isteyen herkesin gelmez. Ama ben gelmesine çok alıştım sasirmam gelirse yani25 ekim canim ama gelmesinnnnn![]()
Peki suan ne kaldi sende :) yani baska degisiklikler hissediyormusunO kasık batmalari bende de kesildi 2 gündür![]()
27 ekim bat sizin kaç kizlar
Sadece sırt agrim var hic olmazdı bende usutmus falanda degilim. Tek umudum bu artik çünkü oda hamilelik belirtisiymis :)Peki suan ne kaldi sende :) yani baska degisiklikler hissediyormusun
Canim 8 ekimde adet olduysan bugun daha 21 ekim günün icin biraz erken degilmi. Kac gunde bir oluyorsun ?Bnm de 8 ekim adet günüm tabi zamanında olursa bu aralar biraz gecikme yaşıyorum da :)