- 11 Nisan 2014
- 821
- 639
Arkadaşım bebegin rızkını Allah zaten gonderiyor ben bebek neden var demem ..Gecen sene hamileydim bebekler ikizdi. O hamileliğim biraz daha planliydi. Daha doğrusu 2 yıl korunmadik korunmadigimiz halde 2 yıl çocuğumuz olmadı ve sorgulamadikta. Daha erken dedik. Bir anda ikizlere gebe kaldım ve kısmet olmadı. Oda böyle stresli bir zamanda oldu ve bianlik stresle kanamam oldu düşük yaptım. Aradan 1 yıl geçti şuan ki hamileliğimi öğrendim. Bu biraz kazayla oldu. Bu konuda bilinçsizmisim gibi düşülmesini istemiyorum açıkçası. Şuan tutunabilecegim tek umut dalım bu bebek. Yine bir stresle ona bişey olursa kendimi de esimide affetmem. Bir yerde bir yazı okumuştum Allah siz istediğiniz zaman değil en çok ihtiyaciniz olduğu zaman evlat nasip edermiş diye. Belki de benim gün ışığım olacak. Olamsa da başımın üstüne
Ama hesap kitap işlerinde ya bır sıkıntı var yada üstünüzde başka bir melanet var ..öyle şeyler duyuyorum ki istemsiz aklıma öyle geldi bi okutun kendinizi bı sirkelenin bir hayir hasenat yapin ustunuzden kara bulutlar gitsin dua edin..temizlige düşerseniz bu süreçte heotwn sikinti çoğalır abartmayın sizde