- 27 Eylül 2015
- 103
- 45
- 13
- 31
Sabahta ben oyleydim umarim melegimiz bizimledir canim.[QUgegen "Nemooooogenau post: 43148110, member: 707365"]Canim sirt agrin nasil bugun bende cok fazla sirt agrisi bununla beraber migdem cok kotu hayatimda boyle agri gormedim
Canim du gece cok fena durumdaydi bugun biraz daha iyiyim.
Haa haaaBenim iki yumurtaligimda agriyor yumurtlama donemi ozaman bi saga yatarim bi sola belki ikizz olurrr insalllaahhh
Benim normaldede migde biraz sikintili ama bu baska senin bat ne zamandi canimbenimde midem karısiyo kac gundur ama bunun için erken tabi mide bulantusi için
Inşallah canim inşallah sürekli o belirtimi bu belirtimi diye diye kafayı yicem heralde.Sabahta ben oyleydim umarim melegimiz bizimledir canim.
29 ekimBenim normaldede migde biraz sikintili ama bu baska senin bat ne zamandi canim
Bende bekliyorum lazer olayi yapmiyorum ben makinesini aldim ewde yapiyorum ama yapmicam belli olana kadarKızlar benim yarın lazer epilasyonum var ama hamile olup olmadığımı bilmediğim için içim hiç rahat değil test yaptım sonuç negatif ama henüz adetim geçmedi idrara geçmemiş olabilir diye düşünüyorum kan tahlili yaptırmak istemedim adetim geçmediği için çünkü ne kadar geçtiğini soracaklar. Sizce bi zararı olur mu lazerin
Bence gitme çunku hamile olanlara yapmiyolar ya sende hamileysenKızlar benim yarın lazer epilasyonum var ama hamile olup olmadığımı bilmediğim için içim hiç rahat değil test yaptım sonuç negatif ama henüz adetim geçmedi idrara geçmemiş olabilir diye düşünüyorum kan tahlili yaptırmak istemedim adetim geçmediği için çünkü ne kadar geçtiğini soracaklar. Sizce bi zararı olur mu lazerin
Gerci netten baktim zarari yok dyo ama sen gittigin yere sor benceBence gitme çunku hamile olanlara yapmiyolar ya sende hamileysen
Can'ım ben evde yapmıyorum düğünden beri gitmedim ve lazere gittiğim için kıllara dokunamıyorım bu da kötü :)Bende bekliyorum lazer olayi yapmiyorum ben makinesini aldim ewde yapiyorum ama yapmicam belli olana kadar
ya bu o kadar kötü bi durum ki hamile olursam ya çocuğa bişey oldursa diye düşünücemBence gitme çunku hamile olanlara yapmiyolar ya sende hamileysen
Sorucam canımGerci netten baktim zarari yok dyo ama sen gittigin yere sor bence
Ben seyi farkettim normal zamanda agridigini farketmedigim kucuk seyleri bile belirti haline getiriyorum resmen neyseki 5 gun kaldi :)Inşallah canim inşallah sürekli o belirtimi bu belirtimi diye diye kafayı yicem heralde.
Bir haftan kalmis eger dollenmen gec degilse olabilir29 ekim
Inş ama test yapmicam kararliyim adetimi beklicemBir haftan kalmis eger dollenmen gec degilse olabilir
Bildiğim kadarıyla kan testiyle anlaşılıyor.Tabi yumurta takibi yaptırmıyorsanız.Kizlar döllenmenin erken yada gec oldugunu nasil anlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?