- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.881
ben de istiyom klomen :) iyi bişey mi bilmiyorum ama, klomenle ilgili topiklerde okuduğum kadarıyla hamilelik oranı yüksek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adet söktürücüye başla bari yaa..
çok güzel bir karar canım süpersiniz..
şimdi bencede adet söktürücü verecek sana..sonra sanırım klomen başlarsın sende
Sağol cnm galiba önemli günlerdeyim, kaçırmak istemiyorum amma velakin bazen başka işler çıkıyor.hayırlı cumalar canım . önemli günlerdesin ozaman. iyi çalışmalar
canım benim doktorun vermedi ilac kullanmak istemiyorum bir bütün kontrolümü olayım doktor veriyosa güvene güvene içierim Allah korusun kaş yapayım derken göz cıkarmayım şimdi klomen ne kız progestan ilacı gibi hamile kalmayamı yardımcımı oluyo buda
Sağol cnm galiba önemli günlerdeyim, kaçırmak istemiyorum amma velakin bazen başka işler çıkıyor.
canım klomen yumurtlama ilacı senin adetin geciktiğine göre demekki yumurtlamada bir problem var..işte bunu önlüyor..
sana bu ilacı adetli iken başlatıyor 5 gün kullanıosun..bu senin yumurtlamanı sağlıyor canım..
sonrada adetin 15-25 günleri arasında progrestan ilacı veriyor eğer döllenme oldu ise tutunsun diye..
canım klomen yumurtlama ilacı senin adetin geciktiğine göre demekki yumurtlamada bir problem var..işte bunu önlüyor..
sana bu ilacı adetli iken başlatıyor 5 gün kullanıosun..bu senin yumurtlamanı sağlıyor canım..
sonrada adetin 15-25 günleri arasında progrestan ilacı veriyor eğer döllenme oldu ise tutunsun diye..
ana döktoruma hemen sölim başlasınn güzelmiş bee bu klomeni kaç ay kullanıyosun peki hamile kalana kadar mı belli bir dönemi varmı
adetliyken mi başlıyor yapma yaw.
ozaman benim bu ay da gitti. ben de bu hafta doktora gideyim diyorum umudum vardı belki bana da verir diye.
oohooooo verse de taaa bi dahaki aya verir. uwff
canımmm bunun süresi var mesela benim doktorum 3 ay bu tedavide olacaksın sonra tutmazsa iğnelerine başlıcaz dedi..birde bunun iğne destekli tedavbisi var..doktoruna sor o daha iyi bilir..
tatlım adetin 3. günü gittim ben..tahlil sonuçlarıma baktı ve verdi ilacı..adetin 3.günü başladım..ama bazı doktorlarda 5. günü başlıyor..
malesef Istanbullu calismak zorundayim kuzucumnokuyorum ama sizi hamile olma olasiligin cok yuksek ama bencede adetinden yap testi ins hamissindir
ana döktoruma hemen sölim başlasınn güzelmiş bee bu klomeni kaç ay kullanıyosun peki hamile kalana kadar mı belli bir dönemi varmı
yok ben treni kaçırmışım bu ay benim reglim dün bitti ve 6 gün sürüyor
neyse gidelim bakalım doktora sıkı bi takibe alsın beni, çok istiyom artık çünkü,
elimden geleni yapmak istiyorum gerisi Allah'ın takdiri.
bu arada isyancım bana sen hamilesin gibi geliyo güzel hbrlerini merakla bekliyorum
dün kocam yataya yatayım derken bir zıpladı yere düştü cok komikti anacım dün izmir soguktu ben üşüdüm yani yataga girdim eşime dedimki gelde sana sarılayım ısınayım soba gidirde ısıkları kapadı tam yataga zıplıcakti baktım gümbürtü koptü ısıkları bir actık kocam yerde bir saat abartmıyorum gülmekten uyuyamadım adını sakar şakirim koydum
benim mi çok yüksekkkk ayy canımmm benim dilinii kurbannnnn inşşşşşşşşşş.. senn sıkıntıların ne durumdaa
hiç sanmıyorumm canımmm..
ben nedense öle hissetmiyorumm ya..
kuzum bence sabret adetli iken git doktora..çünkü normal zamanda hiçbirşey belli olmuyor..
hahah bu durumda eşimi düşündümde şimdi sesi kahkaha attımm buradaaa
ayyyyyy isyan ahhh diye bir ses cıkardı resmen bögürdü anlattıkca gülüyorum ya bide ben güldüm diye kızıyo yalandan oooo ben onu yarada kurban olayım yaaa cok komikti ama vidyoyoya ceksem vallahi tıklanma rekruna %100 girerdi o kadar sölim
öyle mi yapayım diyosun.:44: bu hormon tahlilleri her ay sonuçları değişir mi, 2-3 ay önce yaptırmıştım. o sonuçları göstersem doktora tekrar yenisini ister mi sizce?
ayyyyyy isyan ahhh diye bir ses cıkardı resmen bögürdü anlattıkca gülüyorum ya bide ben güldüm diye kızıyo yalandan oooo ben onu yarada kurban olayım yaaa cok komikti ama vidyoyoya ceksem vallahi tıklanma rekruna %100 girerdi o kadar sölim