- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.861
Bitaktik artik kuzum yaz bata 4-5 gün kaldi yetr yorulduk
birazda oluruna biraksin be kuzum stres yapma amam hep sen hamile kalacakain gibi geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitaktik artik kuzum yaz bata 4-5 gün kaldi yetr yorulduk
birazda oluruna biraksin be kuzum stres yapma amam hep sen hamile kalacakain gibi geliyo
Bu ay olmazsa 3-4 ay ara vermeyi düşünüyorum tatlim tedaviye de ata vercem zaten..sen adet oldunmu
yok daha olmadim karnim agriyo ama ara ara bu haftada icinde olmadim pazartesi gunu gidiyorum bu hafta ici gidicektm karnim agrinca gtmekten vaz gectm belki olurum diye
isyancimmmmmm sen benim icin baskasin tatlim benimmmm ins gercekten Rabbim yuzune bakarda hayirli bir evlada sahip olursun seni cok opuyorum
günaydın kızlar bugünlük ilk mesaj yazma açılışını başlatarak hepinize slm yolluyorum
günaydın herkese güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
hayırlı cumalar
günaydınn beybilerrrrr
karnım agrıyorrrrrrrrrr adet olsam keske
ihmal etmeeeee doktora giiiiiitttt
pazartesi günü gidiyorum şekerim ayırttım kendime yer sabahtan direk bu hafta gidicektim ama karnım agrıyor hastalanıcam diye gitmedim erteledim ama nerde tık yok anca hafiften kuru bir agrı bakalım pazartesi günü ne diyecek doktor muhtemelen ilaç verp getirtecek sonrada bebek için tekrardan bir ilaç daha verecek kocamla bebek sorununu astık şükür resmen son kes kararlastırdık artık oda benim gibi istiyor
karnım agrıyorrrrrrrrrr adet olsam keske
pazartesi günü gidiyorum şekerim ayırttım kendime yer sabahtan direk bu hafta gidicektim ama karnım agrıyor hastalanıcam diye gitmedim erteledim ama nerde tık yok anca hafiften kuru bir agrı bakalım pazartesi günü ne diyecek doktor muhtemelen ilaç verp getirtecek sonrada bebek için tekrardan bir ilaç daha verecek kocamla bebek sorununu astık şükür resmen son kes kararlastırdık artık oda benim gibi istiyor
Günaydın kızlarrrrrrrrrr,
Hayırlı Cumalarrr olsun inş.......
Ya biz dün çalışma yapamadık
Ama bugün çalışıp kazanmamıoz lazım
oh süper bi hbr bu. ozaman geriye şu reglin olması engeli kalıyo çalışmalar için:)
niye erteledin keşke bu haftadan gitseydin şimdi regl olmuştun belki de rahatlardın hem, hem de bebek olayına bi hafta daha yaklaşırdın:) aman sakın pazartesiden de vazgeçme hallet şu işi sonra gelsin bebişleeeerrrrr
Günaydın kızlarrrrrrrrrr,
Hayırlı Cumalarrr olsun inş.......
Ya biz dün çalışma yapamadık
Ama bugün çalışıp kazanmamıoz lazım