- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.921
Tempo düşmesin, amannn sabahlar olmasınnn hehehhayırlıı işlerrr bol alışverişlerrr kuzucummmmm iyi çalışınn iyi tempoluu olsunnn bebek hemen tutunsunnn
Bende istiyom klomendennn bana da versin doktur.ben de istiyom klomen :) iyi bişey mi bilmiyorum ama, klomenle ilgili topiklerde okuduğum kadarıyla hamilelik oranı yüksek.
haklısın bunu en iyi anlayanlardan biri olabilirim. geçen ay bizim hiç çalışma olamadı eşim çok ağır grip geçirdi sinüzit falan ne ararsan vardı yani. geçen ayı biz olduğu gibi es geçmek zorunda kaldık. daha da tam manasıyla toparlanamadı. taşınma işlerimiz oldu bu ara hep bi yoğunluk dinlenemedi ve de iyileşemedi. umarım şu bikaç günde toparlar çünkü bizimde önemli 10 gün başlıyor
Bide bnm eşim vardiyalı çalışıyor,olsun ne olursa olsun durmak yok
tatlım adetin 3. günü gittim ben..tahlil sonuçlarıma baktı ve verdi ilacı..adetin 3.günü başladım..ama bazı doktorlarda 5. günü başlıyor..[/QUOTE]
İsyannnn sen hiç tüplerine baktırdın mı cnm?klomene nasıl ve nezaman başladın
dün kocam yataya yatayım derken bir zıpladı yere düştü cok komikti anacım dün izmir soguktu ben üşüdüm yani yataga girdim eşime dedimki gelde sana sarılayım ısınayım soba gidirde ısıkları kapadı tam yataga zıplıcakti baktım gümbürtü koptü ısıkları bir actık kocam yerde bir saat abartmıyorum gülmekten uyuyamadım adını sakar şakirim koydum
Haha çok güldüm, bi kere de eşim bi kucağına almış yatmaya gidioz tabi lambalar kapalıydı ayağını yatağın yanında vurdu nasıl becerdiyse adam orda ayağımda ayağım diye acı çekiyo ben nasıl gülüyom, sakarlar bunlar yaaa:76:
merhaba kızlarr.
nasılsınızz...hayırlı cumalar herkese bu mübarek gündee heimize dua ediyorummm rabbim isteyen bekleyen herkesi sevindirsinn..
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnn, Allah' ım isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah