- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- Konu Sahibi Nemesis_34
Yok sanmıyorum canım, bu aydan hiç ümitli değilim.Bat 15i galiba
Ümitsiz olma bakarsın süpriz yapar sana bebişinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sanmıyorum canım, bu aydan hiç ümitli değilim.Bat 15i galiba
Hamile olup olmadığından şüphelenenler için, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr Aynur Şendemir hamilelik belirtilerini sıraladı.
Yorgunluk: Gebelik öncesine kıyasla çoğu kadın kendini daha yorgun hisseder. Bu, bir gebelik hormonu olan progesteronun yükselmesi nedeniyledir.
Bulantı: Genellikle erken gebelikte, özellikle 6 ile 12. haftalarda ve daha çok sabahları, bazen öğleden sonra ya da tüm gün de hissedilebilir. Sebebi ise 3. aydan sonra tekrar düşmeye başlayan gebelik hormonu olan HCGnin kan seviyesinin yükselmesidir. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, bulantıdan şikâyetçi olan kadınların gebeliği daha nadir olarak düşükle sonuçlanıyor. Aşırı bulantı yaşayan gebelere bu bir teselli olabilir belki.
Baş dönmesi: Yorgunluk ve bulantının yanında kan basıncının ani düşmesi ile meydana gelen (Mesela ani kalkma ile) baş dönmesi de olabilir. Uykusuzluk bu şikayetleri artabilir. Dolaşımı uyarmak için hareket ve dozunda spor faydalıdır.
Aşerme: Belirli gıda veya içeceklere karşı aşerme olabilir. Bazen daha önce hiç öncelikli olmayan gıdalara karşı aşırı istek duyulabilir.
Akıntı: Gebelikteki hormon değişimlerinin bir başka etkisi de artmış akıntı olabilir. Bu durum hormonların etkisi ile vajinal bölgenin gevşemesi ve dolaşımının artmış olmasına bağlıdır. Bu vajinal akıntının renksiz veya beyaz, kokusuz ve ağrısız (mesela cinsel ilişkide) olması kaygılanacak bir şeyin olmadığını gösterir.
4. ve 5. aydan sonra gözlenen kesin belirtiler
Bebeğin kalp atışlarının duyulması
Bebeğin hareketlerinin hissedilmesi veya dışardan gözle görülmesi
Bebeğin kısımlarının elle muayenede ele gelmesi
Ümitsiz olma bakarsın süpriz yapar sana bebişinnn
bunların hiçbiri bende yokkkk
Ayyy keşkeeee...O gelsin ben ona sorcam zaten bu kadar bekletti bizi
Bennnde benndee öpücem öpücem mıncıklıcam
Caydin, ben soğan kürüne ve keçi boynuzuna başlayacaktım daha başlayamadım.. Şimdi tabloya baktımda sana söylim dedim.. şimdilik sadece çakşır kökü suyu
Güncelledim canım.. Bende soğan suyunun 2. 10 günlük evresine başladım...
​Sağol canım. 2. 10 günlük evresi ne oluyor?
günaydın kızlar yeni haftada yeni yeni bebişler bizim olsun inşşşş
İlk 15 gün içiyorsun regl oluyorsun.. Sonra diğer regline 1 hafta 10 gün kala 2. defa 7 gün veya 10 gün daha içiyorsun. İ.Saraçoğlu böyle öneriyor.. SOnra da havuç ve incir kürüne başlayın diyor...
günaydın kızlar yeni haftada yeni yeni bebişler bizim olsun inşşşş
selam kızlar sperm testi topicinden buraya transfer oldum
Günaydın canım orda pek konuşmuyorlar.. Hakkıcan da ordan buraya geldi.. Hoşgeldin aramıza
Günaydın canım orda pek konuşmuyorlar.. Hakkıcan da ordan buraya geldi.. Hoşgeldin aramıza
sağol cnm hoşbulduk evet hakkıcanı görmüştüm orda
hakkıcan merhaba cnm seninde eşin sperm testi yaptırmıştı sanırım
nasıldı sonuçlar bizde yaptırdık ama anlamıyoruz birşeyden
eşim izin alıp dr ye de gidemiyorum kendi yöntemlerimizle uyguluyoruz birşeyler
evet evet orda sorulara cvp bulamadık bulamadık
sağol cnm hoşbulduk evet hakkıcanı görmüştüm orda
hakkıcan merhaba cnm seninde eşin sperm testi yaptırmıştı sanırım
nasıldı sonuçlar bizde yaptırdık ama anlamıyoruz birşeyden
eşim izin alıp dr ye de gidemiyorum kendi yöntemlerimizle uyguluyoruz birşeyler
selam kızlar sperm testi topicinden buraya transfer oldum
Aynen maalesef benmkinde de hız sorunu var bir de dr canlılık oranı da düşük demişti ama 1 ay sonra yeniden yaptır dedi bakalım onu bekliyoruz bizde inşallah iyi çıkar... Bu arada ilk sayfa da bir listemiz var gördün mü ? Seni de ekleyelim oraya
Bende orda burda soru cevaplıyordum. Öyle olacağına dedim kendi topişimi kurim bari