- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Nemesis_34
valla canım benim nette buldum ben toplam 98 ayet seklinde arapca bilmiyorum ben Türkçesini okuyorum bak istersen müsait olduğunda
tm cnm ben bi arastırayım meryem suresiniii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım benim nette buldum ben toplam 98 ayet seklinde arapca bilmiyorum ben Türkçesini okuyorum bak istersen müsait olduğunda
rabbim emeklerinizi bosa cıkarmasın cnm inş bebısın senledır
Tamam canım araştırıp bilgi verirsin. Benimde acil işim çıktı son dk da çıkmak zorunda kaldım herkese iyi akşamlaarrtm cnm ben bi arastırayım meryem suresiniii :)
adanada hangi hastaneymiş cnm?
Gunaydinn sekerlerrr uyandim düşümü aldin hazirlandim cikacagim şimdi.. Kuzenime kahvaktiya gideceğim opuldunuzz
Gününüz aydın olsun kızlar...Moralim bozuk...gittim saçıımı boyattım dün çokta iyi bir kuaörde dipleri daha açık oldu uç kısımları tam benlik.Akşamdı çok farketmedim.Şimdi pazartesiye kadar tekrar boyatcam, saçımın yanacağına mı yanayım verdiğim paraya mı yanayım bilemedim.evde mi boyayım kuaöre mi gideyim onu da bilemedim.
Neyse bu öyle birde dün lavaboya gittim bir iki damla kan geldi koyu biraz ona da korktum.Çok azda kasıklarım ağrıdı ama geçti.Bu neydi ya
Birde dün arkadaşım ovülasyon testi varmış onda onu verdi, bendde yaptım 5-6 dakika sonra çift çizgi çıktı. Şimdi yumurtlama döneminde miyim.
Ve son birşey salak gibi o çift çizgiyi görünce eşime şaka yapayım dedim. Gittim ayy inanmıyorum hamileyim dedim.. Hadi ya falan dedi ya yemin et falan dedi, baktım saçma bir şaka oldu şaka dedim.Üzüldü bu sefer kendime kızdım.
Offf saçım için kızdım kendime bide şaka için kızdım kendime...Ufvvv ne uzun yazmışım ya
Gunaydinn sekerlerrr uyandim düşümü aldin hazirlandim cikacagim şimdi.. Kuzenime kahvaktiya gideceğim opuldunuzz
günaydın cnm.
ilk olarak saçın düz boya mı onu sorayım.
şaka olayına gelince adamı hayal kırıklığına uğratmışsın kız kötü olmuştur.
bende 2 gün önce wc de yaptım ikinci çizgi hafif çıktı ve lavabonun kenarında unutmuşum.
bende sonrada eşim işten gelip wc ye girince onu görmüş.sen hamilesin ve bana söylemiyorsun diye bi ters çıkıştı,bi yönünde de sevinç vardı ama.bende canım benim o hamilelik testi değil dedim.çok üzüldüm onun öyle heycanlanmasına.demek oda çok istiyor bana hissettirmesede üzülmemem için.o gün onu anladım.
Ay sorma çok saçma bir şakaydı.
Saçlarım evet düz boya başka birşey yok.nasıl desem üstleri bakır gibi olmuş altlar açık kestane gibi...ben az daha koyu istiyordum dipleri daha koyultmam gerek ama tekrar kuaföree o kadar para vermek istemiyrom. acaba gidip çikolata kkahve alıp evdemi boyasam diyorum...
Oohhh afiyet olsun canım.. Benimde yoğun bir günde kpss ye giricem o yüzden kursa gidiyorum. Sabah 8.30 akşam 16 dersteyim hep başım şiştiGunaydinn sekerlerrr uyandim düşümü aldin hazirlandim cikacagim şimdi.. Kuzenime kahvaktiya gideceğim opuldunuzz
Canım aynı şeyleri bende yapmıştım hem saçm yandı hem param gitti. Bence kendin boya badem yağı ile bakım yap üzülme
Ay sorma çok saçma bir şakaydı.
Saçlarım evet düz boya başka birşey yok.nasıl desem üstleri bakır gibi olmuş altlar açık kestane gibi...ben az daha koyu istiyordum dipleri daha koyultmam gerek ama tekrar kuaföree o kadar para vermek istemiyrom. acaba gidip çikolata kkahve alıp evdemi boyasam diyorum...
Merahaba canımmm inşaalahh inşallahh güzel haberrler alırız...merhaba kızlar.güzel haberler alacağınız gününüz olsun inş...
Canımm allahtan umut kesilmez moralini bozma tedavini olursun bakarsın fh düşer soğan kürünü de incele derim..mrh benm fsh yüksekliğim var ve yazıyı okuyunca çırpınışlarımn boşuna olduğunu anladım.çünkü fsh ım çok yüksek .
Kizlarr bat gunumm ve gelen giden yok... Ama ben bir iki Gun gecikme olur diye düşünüyorum... Yarin gelir gibi agrim var...yarinda gelmezse Şali hemen test vericemmn:18:
Aay canım dualarımız seninle.. İnşallah gelmez kırmızılar.. Var mı belirti canım?Kizlarr bat gunumm ve gelen giden yok... Ama ben bir iki Gun gecikme olur diye düşünüyorum... Yarin gelir gibi agrim var...yarinda gelmezse Şali hemen test vericemmn:18:
İnşallah ilk hamişimiz sen olursunn ..:) ınsallh kırmızılar gelmezzz
günaydınn şekerimmm...bu hafta berbat yoğun olucammm...aranızda lok bulunamam..bu arada hala adet olmadım..ama gelirmi bilemiyorum..3-4 ayda bir benim 1 gün gecikmem olur..o yüzden umutlanmak istemiyorummmGünaydın kızlar.. Güzel haberler alacağımız çook güzel bir hafta olsun... Herkese Günayddıınnn