- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
- Konu Sahibi Nemesis_34
günaydın canlar nasılsınız bakalımmm nasıl geçti hafta sonunuz? herkes iyiy mi moralleri yüksek tututyoruz demi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlar nasılsınız bakalımmm nasıl geçti hafta sonunuz? herkes iyiy mi moralleri yüksek tututyoruz demi?
günaydınn şekerimm..hafta sonumm berbatt yoğundu benimmm..c.tesi pazar akşamı misafirim vardı..c.tesi gezmedeydim...dünde biraz eşimle gezdik..
çok hastayımmm ve işler berbatt yoğunnn
geçmiş olsun canım çok soğuk izmir bende hasta olcak gibiyim vallahi dikkat et ilaçta içemeyiz şüpelenioz aamannn
aynen cnm benimde saçlarım şu anda çikolata kahve.10 tl.ye bi boya al gidipde ne o kadar para vercen kuaföre bidaha.ayrıca düz boya besler saçı yıpratmaz.
Günaydın kızlar.. Güzel haberler alacağımız çook güzel bir hafta olsun... Herkese Günayddıınnn
Ayyy hadi inşallahhh, hayırlı haberlerini bekliyoruz.günaydınn şekerimmm...bu hafta berbat yoğun olucammm...aranızda lok bulunamam..bu arada hala adet olmadım..ama gelirmi bilemiyorum..3-4 ayda bir benim 1 gün gecikmem olur..o yüzden umutlanmak istemiyorummm
Günaydınnnn.. benim haftasonum stresli başladı ama güzel bitti...günaydın canlar nasılsınız bakalımmm nasıl geçti hafta sonunuz? herkes iyiy mi moralleri yüksek tututyoruz demi?
aynen canımm bu halimle ilaçta içemiyorum..
adette olmadım dün bat tarihimdi..ama 1-2 gün gecikme olabilir diye düşünüyorum ve bekliorum ama ilaçta almıyorummm
Kendi saçım üstüne olsa evde yapacaktım da, şimdi boyalı bide üstüne cesaret edemedim tekrar gittim kuaföre dip boya gibi bişey yaptırdım şimdi icime sindi.
Günaydınnnnnn....Amin...
Ayyy hadi inşallahhh, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Günaydınnnn.. benim haftasonum stresli başladı ama güzel bitti...
hayırdır canım ne oldu?
günaydınn şekerimmm...bu hafta berbat yoğun olucammm...aranızda lok bulunamam..bu arada hala adet olmadım..ama gelirmi bilemiyorum..3-4 ayda bir benim 1 gün gecikmem olur..o yüzden umutlanmak istemiyorummm
aynen canımm bu halimle ilaçta içemiyorum..
adette olmadım dün bat tarihimdi..ama 1-2 gün gecikme olabilir diye düşünüyorum ve bekliorum ama ilaçta almıyorummm
Saçımı boyatmıştım içime sinmemişti onu napcam diye düşünüyordum, sonra eşime saçma sapan bir şaka yapmıştım ovülasyon testini bak hamileyim diye gösterdim sonra şaka dedim, boş boşuna ümitlendirdim ona üzüldüm, sonra bende durup dururken lavaboda kan geldi bi iki damla ona kafayı taktım (ki halende takıyom) öyle başladı, sonra tekrar kuaföre gittim saçımı hallettim.sonra atladım kuzenlere gittim.En sonda evde geldim kayınvalidem, eltim, görümcem vs. çaya çağırdım, erkekler maç izledi biz sohbet ettik falan..Öyle işte başı stresli sonu güzeldi
Bu arada benim bu blogta çenem düşüyo ya
O zaman alkışlar bizlere gelsinnn...simgelere bakarken bunları gördüm.Ne güzel işteeee
Günaydın canımmm.. Aaaaa sensiz olmaz ama işlerini hallet bir an önce aramıza geri gel... Canım bence de hiç gecikti diye düşünme daha var gibi düşün çünkü gecikip sonra adet olunca insanın morali daha bozuluyor.. Hayırlısı de geç
Günaydın canımmm iyi sayılır c.tesi Kpss kursum vardı pazarda koşturmaca geçti gitti... Valla haftaya enerjik başladımmm
Canım aklınızda olsun adet gecikene kadar her ilacı içebilirsiniz diyor doktor
O zaman alkışlar bizlere gelsinnn...simgelere bakarken bunları gördüm.
​İnşallah burada hep hamile haberleri alırız hepimiz ve hep böyle halay simgeleri olur burada...
canım benim adet günümdü dün o yüzden ilaç içmedimm..
bugünde gecikti..
sanki gelcek gibi duruyor..
umutlanmıyorum zaten
hatta annem aradı sabah adet oldum dedim ona..
boşuna umutlanmasın kadın diye..
bende bekliyorummm
Saçımı boyatmıştım içime sinmemişti onu napcam diye düşünüyordum, sonra eşime saçma sapan bir şaka yapmıştım ovülasyon testini bak hamileyim diye gösterdim sonra şaka dedim, boş boşuna ümitlendirdim ona üzüldüm, sonra bende durup dururken lavaboda kan geldi bi iki damla ona kafayı taktım (ki halende takıyom) öyle başladı, sonra tekrar kuaföre gittim saçımı hallettim.sonra atladım kuzenlere gittim.En sonda evde geldim kayınvalidem, eltim, görümcem vs. çaya çağırdım, erkekler maç izledi biz sohbet ettik falan..Öyle işte başı stresli sonu güzeldi
Bu arada benim bu blogta çenem düşüyo ya
inşallah yerleşme kanamasıdır canım bi daha geldi mi kan saçının düzeldiğine sevindim güle güle kullan canım bat ne zaman?
Ama daha yumurtlama döneminde yerleşme kanaması olması zor gibi gözüküyor çünkü döllenme olduktan 1 hafta 10 gün sonra rahime tutunuyor...
inşallah yerleşme kanamasıdır canım bi daha geldi mi kan saçının düzeldiğine sevindim güle güle kullan canım bat ne zaman?