Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hazırlıklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar herkese yüreğinden ne geçiyorsa hayırlsıyla olmasını diliyorum. ben 2 senelik evliyim evlendiğimde hemen hamile kaldım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım doktor ilk kürtajım oldğu için birdaha çocuk yaparken zor olucağını söylemişti. şu anda doktora gittim hiçbir sorun yok dedi sadece hormonlarım yavaşmış onun için YASMİN hapını kullandım 2 ay. fakat hala korunmadığımız halde olmuyor. Eşimide kontrol ettirdik onda da bi problem yok. Tecrübelerinize güvenerek bi yorum almak isterim.

Merhaba herkese. Ben de uzun zamandır oluruna bırakanlardanım. Yeni evliyim sadece hormon testi falan yaptırdım ama bilinen bir sağlık problemim yok. Düzenli ve ağrısız acısız regl oluyorum ilk gençliğimden beri. 15 yılda belki 2-3 kez gecikme yaşamışımdır sadece. Muayaneden biraz korkuyorum doktor kötü bir şey derse daha kötü hissederim o yüzden gitmedim. Ufacık şeylere takıp büyütüyorum bu da strese sokar beni.
Yaklaşık 6 aydır deniyorum ama hepsinde takvime falan uyduğumu söyleyemem. Çok kasmıyorum.
Sadece bu ay şifa niyetine soğan kürünü denemek istiyorum. Ramazanda yapacak olanlar var mı acaba nasıl olur? Büyük ihtimalle yarın regl olacağım. Ne zaman başlamak gerekir acaba?

Ben soğan yapmaya çalıştım ama cok zor içmek içine helal olsun gerçekten. Saraçoğlunın sayfasında var nasıl yapılması gerektiği

Bu arada bende bekledim bir süre keşke beklemeseydim diyorum gerçekleri ne kadar erken öğrensek o kadar iyi oluyor tedavi süreci için

Ben suan zorla yapiyorum sogan kurunu. Gercekten zor
Ama reglinin bittikten sonraki gun baslaniyor. Yumurtlama olana kadar. Yumurtlama olan gunde icmemen gerekir

Ben soğan yapmaya çalıştım ama cok zor içmek içine helal olsun gerçekten. Saraçoğlunın sayfasında var nasıl yapılması gerektiği
Uf gercekten cok kotu ben bikac gundur icmedim yine dun zorla basladim

Adet bitiminden sonra başlamak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…