- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
-
- Konu Sahibi kahvesizasla91
Yani bende öyle etki yapmıstı canımTeşekkür ederim canım soğan kürünü hep yaparım ama prolaktin'inde düşürdüğunu hic bilmiyordum.
Aşılama tedavisi nasıl oluyor acaba, ben klonomen başladım ama daha mı iyi oluyor aşılama ileAdete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı kizlar. Adetten snra asilamaya gidicem .
Canim tüp bebege benzenr bişey spermi çatlama donemnde yumurtaya enjekte ediyorlar sanrmAşılama tedavisi nasıl oluyor acaba, ben klonomen başladım ama daha mı iyi oluyor aşılama ile
Devlet hastanesi yapıyor mu acaba sen nerde yaptırcaksınCanim tüp bebege benzenr bişey spermi çatlama donemnde yumurtaya enjekte ediyorlar sanrm
Ben balcalı araştırma Hastanesi'nde yaptircam yarın gidicem insallhbakalm buradan yazarım yineDevlet hastanesi yapıyor mu acaba sen nerde yaptırcaksın
Hayırlı olur inşallah sizin için...
Ben soğan yapmaya çalıştım ama cok zor içmek içine helal olsun gerçekten. Saraçoğlunın sayfasında var nasıl yapılması gerektiğiMerhaba herkese. Ben de uzun zamandır oluruna bırakanlardanım. Yeni evliyim sadece hormon testi falan yaptırdım ama bilinen bir sağlık problemim yok. Düzenli ve ağrısız acısız regl oluyorum ilk gençliğimden beri. 15 yılda belki 2-3 kez gecikme yaşamışımdır sadece. Muayaneden biraz korkuyorum doktor kötü bir şey derse daha kötü hissederim o yüzden gitmedim. Ufacık şeylere takıp büyütüyorum bu da strese sokar beni.
Yaklaşık 6 aydır deniyorum ama hepsinde takvime falan uyduğumu söyleyemem. Çok kasmıyorum.
Sadece bu ay şifa niyetine soğan kürünü denemek istiyorum. Ramazanda yapacak olanlar var mı acaba nasıl olur? Büyük ihtimalle yarın regl olacağım. Ne zaman başlamak gerekir acaba?
+1Merhabaaben henüz bişey yapmadım daha doğrusu ne yapılması gerekir onu bile bilmiyorum oluruna bıraktım şurda yerimi alayım da bu ay da kendiliğinden olmazsa kim ne yapıyomuş öğreneyim bari
Bu arada bende bekledim bir süre keşke beklemeseydim diyorum gerçekleri ne kadar erken öğrensek o kadar iyi oluyor tedavi süreci içinMerhaba herkese. Ben de uzun zamandır oluruna bırakanlardanım. Yeni evliyim sadece hormon testi falan yaptırdım ama bilinen bir sağlık problemim yok. Düzenli ve ağrısız acısız regl oluyorum ilk gençliğimden beri. 15 yılda belki 2-3 kez gecikme yaşamışımdır sadece. Muayaneden biraz korkuyorum doktor kötü bir şey derse daha kötü hissederim o yüzden gitmedim. Ufacık şeylere takıp büyütüyorum bu da strese sokar beni.
Yaklaşık 6 aydır deniyorum ama hepsinde takvime falan uyduğumu söyleyemem. Çok kasmıyorum.
Sadece bu ay şifa niyetine soğan kürünü denemek istiyorum. Ramazanda yapacak olanlar var mı acaba nasıl olur? Büyük ihtimalle yarın regl olacağım. Ne zaman başlamak gerekir acaba?
Ben suan zorla yapiyorum sogan kurunu. Gercekten zorMerhaba herkese. Ben de uzun zamandır oluruna bırakanlardanım. Yeni evliyim sadece hormon testi falan yaptırdım ama bilinen bir sağlık problemim yok. Düzenli ve ağrısız acısız regl oluyorum ilk gençliğimden beri. 15 yılda belki 2-3 kez gecikme yaşamışımdır sadece. Muayaneden biraz korkuyorum doktor kötü bir şey derse daha kötü hissederim o yüzden gitmedim. Ufacık şeylere takıp büyütüyorum bu da strese sokar beni.
Ben soğan yapmaya çalıştım ama cok zor içmek içine helal olsun gerçekten. Saraçoğlunın sayfasında var nasıl yapılması gerektiği
Uf gercekten cok kotuBen soğan yapmaya çalıştım ama cok zor içmek içine helal olsun gerçekten. Saraçoğlunın sayfasında var nasıl yapılması gerektiği
Allah kolaylık versin Cok kötü tadıUf gercekten cok kotuben bikac gundur icmedim yine dun zorla basladim
Adet bitiminden sonra başlamak gerekirMerhaba herkese. Ben de uzun zamandır oluruna bırakanlardanım. Yeni evliyim sadece hormon testi falan yaptırdım ama bilinen bir sağlık problemim yok. Düzenli ve ağrısız acısız regl oluyorum ilk gençliğimden beri. 15 yılda belki 2-3 kez gecikme yaşamışımdır sadece. Muayaneden biraz korkuyorum doktor kötü bir şey derse daha kötü hissederim o yüzden gitmedim. Ufacık şeylere takıp büyütüyorum bu da strese sokar beni.
Bu arada bende bekledim bir süre keşke beklemeseydim diyorum gerçekleri ne kadar erken öğrensek o kadar iyi oluyor tedavi süreci için
5 gun yapıp derken birliktelikten mi bahsediyorsunuzBen açıkçası bi 5 gün yapıp bitireyim diyordum. Azıcık faydası olsa bana yeter
İlaç tedavisi gibi düşünmek lazım bence. Tarif neyse o olmalıdır diye düşünüyorum ama siz bilirsinizBen açıkçası bi 5 gün yapıp bitireyim diyordum. Azıcık faydası olsa bana yeter.