- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
-
- Konu Sahibi kahvesizasla91
Yumurta sayımi bilmiyorum ama azdiFsh 5 lh 9 amh 0.58
Rezervin düşükte olsa fsh n iyiymiş.Fsh 5 lh 9 amh 0.58
Senin FSH kaçRezervin düşükte olsa fsh n iyiymiş.
20 lerdeydi.Senin FSH kaç
Yüksekmis testere dişli aslan pençesi otu var onu içmek iyi geliyor nus20 lerdeydi.
Yaa bendede amh düşüklüğü vardı doğal yollarla hamile kaldım maşallah bizeee .Arkadaşlar bende kist amh düşüklüğü daha yüksekliği eşimde de varikosel sperm sayısı azlığı hareketliği düşüktü tüp bebek harici olmaz dediler ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldımo yüzden hiç bişeyden ümidinizi kesmeyin
27 yaşındayım amh de 1.07ydi çok düşük olmasa da düşük demişti doktor ve sol yumurtalık çok kötü gözüküyo demiştiYaa bendede amh düşüklüğü vardı doğal yollarla hamile kaldım maşallah bizeee .Yaş kaç ve amh kaçtı sizde
Arkadaşlar yanlış yazmışım FSH yüksekliği de var ayrıyeten bendeArkadaşlar bende kist amh düşüklüğü daha yüksekliği eşimde de varikosel sperm sayısı azlığı hareketliği düşüktü tüp bebek harici olmaz dediler ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldımo yüzden hiç bişeyden ümidinizi kesmeyin
Amh yükselmiyor diye biliyorum bende 26 yaşında ve 0.58 amh değerim ama senin degerin cidden kötü değilmiş27 yaşındayım amh de 1.07ydi çok düşük olmasa da düşük demişti doktor ve sol yumurtalık çok kötü gözüküyo demişti
Maşallah size dehenüz çok yeni öğrendim inşallah değerlerim düzenli yükselir
Arkadaşlar yanlış yazmışım FSH yüksekliği de var ayrıyeten bende
Aa fsh kaccti nasıl oldu hamilelikkArkadaşlar yanlış yazmışım FSH yüksekliği de var ayrıyeten bende
Arkadaşlar yanlış yazmışım FSH yüksekliğiArkadaşlar bende kist amh düşüklüğü daha yüksekliği eşimde de varikosel sperm sayısı azlığı hareketliği düşüktü tüp bebek harici olmaz dediler ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldımo yüzden hiç bişeyden ümidinizi kesmeyin
sorma canım daha yeni doktora gittim bu ay olmaz normal yollarla ikinizde de problem var dedi o kadar üzülmüştüm kiAmh yükselmiyor diye biliyorum bende 26 yaşında ve 0.58 amh değerim ama senin degerin cidden kötü değilmişah bu doktorlar hemen insanı umutsuzluga sürüklüyorlarrr
20 ye yakındı FSH canımAa fsh kaccti nasıl oldu hamilelikkmucize gibi
Hadi ya maşallah Cidden gebelik bu değerle ... Rabbim nasip edese engel yok... senin FSH yüksekmis ama bebiş gelmiş kaç haftalıksin20 ye yakındı FSH canım
Biz 2023 Ağustos anneleri grubunda yiz sende gelsene..Hadi ya maşallah Cidden gebelik bu değerle ... Rabbim nasip edese engel yok... senin FSH yüksekmis ama bebiş gelmiş kaç haftalıksin
Daha çok yeni dün öğrendim 5. Gün gecikmem oldu kanda ve idarda çıktıHadi ya maşallah Cidden gebelik bu değerle ... Rabbim nasip edese engel yok... senin FSH yüksekmis ama bebiş gelmiş kaç haftalıksin
Beta kaç senin 4 haftalık gibi 3+5 falandir sizinkiDaha çok yeni dün öğrendim 5. Gün gecikmem oldu kanda ve idarda çıktı
1000 küstülerde çıktı iyi mi düşük mü bilmiyorum ama heyecandan kaç olduğunu bile unuttum doktor söylediBeta kaç senin 4 haftalık gibi 3+5 falandir sizinki
1000 lerde güzel değer bir haftaya görünir kesen.. ilk gebelik demii1000 küstülerde çıktı iyi mi düşük mü bilmiyorum ama heyecandan kaç olduğunu bile unuttum doktor söyledison adet tarihim 13 Kasım yani 4 haftalık gibi düşünüyorum ben de
Evet canım ilk gebelik 4 yıldır bu günleri o kadar çok bekledim ki şükürler olsun1000 lerde güzel değer bir haftaya görünir kesen.. ilk gebelik demii